- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,387
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve yönetmesine olanak tanıyan en popüler arayüzlerden biridir. Web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenlemek için kullanılır. WordPress başlangıçta günlük yazıların düzenli tipografisini geliştiren bir iyileştirme aracı olarak geliştirildi.
Bu yazımızda WordPress'te Tema Yönetimini nasıl yapabileceğimizi tartışacağız.
WordPress'te Tema Yönetimi: Bu bölümde, resim dosyalarının, şablonların, CSS stil sayfalarının vb. nasıl dahil edileceğini öğreneceğiz. Bu, web sitemizin iyi görünmesini sağlamamıza yardımcı olacaktır.
WordPress'te Tema Yönetimini Kolay ve Hızlı Bir Şekilde Tamamlama Adımlarını Görelim:
Bu yazımızda WordPress'te Tema Yönetimini nasıl yapabileceğimizi tartışacağız.
WordPress'te Tema Yönetimi: Bu bölümde, resim dosyalarının, şablonların, CSS stil sayfalarının vb. nasıl dahil edileceğini öğreneceğiz. Bu, web sitemizin iyi görünmesini sağlamamıza yardımcı olacaktır.
WordPress'te Tema Yönetimini Kolay ve Hızlı Bir Şekilde Tamamlama Adımlarını Görelim:
1 Adım: WordPress giriş paneline gidin ve WordPress Dashboard'da oturum açmak için kullanıcı adı ve şifreyi girin. Web sitenizin URL'sinin sonuna /wp-login.php ekleyerek giriş paneline erişebilirsiniz.
WordPress Giriş Paneli
WordPress'e giriş yaptıktan sonra, aşağıdaki gibi bir gösterge panosu görebileceksiniz:
WordPress Kontrol Paneli
2 Adım: Temaları aramalı ve açmalıyız. Bunun için:
Sol taraftaki menü seçeneğinden birçok seçenek var. Görünüm >> Temalar'a gidin.
Tema Bölümünü Açma
Tema'ya tıkladıktan sonra, şuna benzer bir Sayfa göreceksiniz:
Tema Bölümü
3 Adım:Şimdi herhangi bir temanın üzerine gelmeniz ve 'Bilgi' Düğmesine tıklamanız yeterlidir.
Tıkladıktan sonra, bunun gibi benzer bir pencere göreceksiniz. Bu sayfa temanın detaylarından oluşmaktadır. Genel Bakış, açıklama, destek vb. gibi ayrıntılar.
4 Adım: Bu yeni temayı WordPress sayfanıza eklemek için 'Bu Tasarımı Etkinleştir' düğmesine tıklayın. Temayı önizlemek için, yukarıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi 'Canlı demoyu aç' düğmesine tıklayabilirsiniz.
'Bu Tasarımı Etkinleştir' düğmesine tıkladıktan sonra, '@ThemeName nasıl kullanmak istersiniz' yazan bir açılır pencere açılacaktır.
Seçenekleri seçtikten sonra '@ThemeName Etkinleştir' Düğmesine tıklayın. '@ThemeName seçtiğiniz için teşekkürler' pop mesajı görünecektir.
5 Adım: Temanızı özelleştirmek için 'Siteyi Özelleştir' Düğmesine tıklayın. Tıkladıktan sonra, şuna benzer bir Sayfa göreceksiniz:
Temanın menüsü sayfanın sol tarafında bulunur. Temanızı özelleştirmek için bu menü seçeneklerini kullanabilirsiniz. Sayfanın sağ tarafında özelleştirilmiş bir sayfa görüntülenecektir. Yeni bir makalede WordPress Temayı Özelleştir hakkında daha fazla bilgi edineceğiz.
İşte bu, artık WordPress web sitenizde WordPress'te Tema Yönetiminden nasıl geçeceğinizi başarıyla öğrendiniz.
WordPress Giriş Paneli
WordPress'e giriş yaptıktan sonra, aşağıdaki gibi bir gösterge panosu görebileceksiniz:
WordPress Kontrol Paneli
2 Adım: Temaları aramalı ve açmalıyız. Bunun için:
Sol taraftaki menü seçeneğinden birçok seçenek var. Görünüm >> Temalar'a gidin.
Tema Bölümünü Açma
Tema'ya tıkladıktan sonra, şuna benzer bir Sayfa göreceksiniz:
Tema Bölümü
3 Adım:Şimdi herhangi bir temanın üzerine gelmeniz ve 'Bilgi' Düğmesine tıklamanız yeterlidir.
Tıkladıktan sonra, bunun gibi benzer bir pencere göreceksiniz. Bu sayfa temanın detaylarından oluşmaktadır. Genel Bakış, açıklama, destek vb. gibi ayrıntılar.
4 Adım: Bu yeni temayı WordPress sayfanıza eklemek için 'Bu Tasarımı Etkinleştir' düğmesine tıklayın. Temayı önizlemek için, yukarıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi 'Canlı demoyu aç' düğmesine tıklayabilirsiniz.
'Bu Tasarımı Etkinleştir' düğmesine tıkladıktan sonra, '@ThemeName nasıl kullanmak istersiniz' yazan bir açılır pencere açılacaktır.
Seçenekleri seçtikten sonra '@ThemeName Etkinleştir' Düğmesine tıklayın. '@ThemeName seçtiğiniz için teşekkürler' pop mesajı görünecektir.
5 Adım: Temanızı özelleştirmek için 'Siteyi Özelleştir' Düğmesine tıklayın. Tıkladıktan sonra, şuna benzer bir Sayfa göreceksiniz:
Temanın menüsü sayfanın sol tarafında bulunur. Temanızı özelleştirmek için bu menü seçeneklerini kullanabilirsiniz. Sayfanın sağ tarafında özelleştirilmiş bir sayfa görüntülenecektir. Yeni bir makalede WordPress Temayı Özelleştir hakkında daha fazla bilgi edineceğiz.
İşte bu, artık WordPress web sitenizde WordPress'te Tema Yönetiminden nasıl geçeceğinizi başarıyla öğrendiniz.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,387
- DevLira
- 0
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)