InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu WordPress Medya Ekle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameserverplay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 438

gameserverplay

⭕️⭕️\_____/⭕️⭕️
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,135
Çözüm
3
Online süresi
4mo 15d
Reaksiyon Skoru
5,377
Altın Konu
67
Başarım Puanı
409
MmoLira
1,432
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve yönetmesine olanak tanıyan en popüler arayüzlerden biridir. Web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenlemek için kullanılır. WordPress başlangıçta günlük yazıların düzenli tipografisini geliştiren bir iyileştirme aracı olarak geliştirildi.

Bu yazıda, WordPress'te Medya dosyalarını nasıl ekleyebileceğimizi tartışacağız.

WordPress'te Medya dosyaları ekleyin: WordPress, kullanıcıların web sitelerine medya dosyaları eklemelerine olanak tanır. Medya dosyaları video, ses ve görüntü gibi her türden olabilir.

WordPress'te Medya dosyalarını Kolay ve Hızlı Bir Şekilde Ekleme adımlarını görelim:

1 Adım: WordPress giriş paneline gidin ve WordPress Dashboard'da oturum açmak için kullanıcı adı ve şifreyi girin. Web sitenizin URL'sinin sonuna /wp-login.php ekleyerek giriş paneline erişebilirsiniz.

1699541815931.png

WordPress Giriş Paneli

WordPress'e giriş yaptıktan sonra, aşağıdaki gibi bir gösterge panosu görebileceksiniz:

1699541853428.png

WordPress Kontrol Paneli

2 Adım: Medyayı aramalı ve açmalıyız. Bunun için:

Sol taraftaki menü seçeneğinden birçok seçenek var. Medya'ya gidin.

1699541909926.png

Medya Bölümünün Açılması

Medya'ya tıkladıktan sonra, şuna benzer bir Sayfa göreceksiniz:
1699541989143.png

Medya Bölümü

3 Adım: Şimdi medyayı eklemek için 'Yeni Ekle' düğmesine gitmeniz yeterlidir. Nesneyi yükleyerek ve URL'yi sağlayarak medya eklemenin iki yolu vardır.

URL: URL kullanarak medya eklemek istiyorsanız, 'Yeni Ekle' düğmesinin yanındaki açılır menüyü tıklayın.

1699542047507.png

Ardından 'URL Üzerinden Ekle'ye tıklayın ve URL'yi sağlayın ve ardından Yükle Düğmesine tıklayın
1699542074401.png

Doğrudan Yükleme:
Burada nesneyi yükleyerek medya ekliyorum. 'Yeni Ekle' düğmesine tıklayın.

Tıkladıktan sonra, şuna benzer bir açılır pencere göreceksiniz:

1699542097659.png

Yüklenecek dosyayı ve nesneyi seçin ve aç düğmesine tıklayın. Tıkladıktan sonra, aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi eklenen medya dosyalarının listesini görebileceksiniz.

1699542130617.png

İşte bu, artık WordPress web sitenizde WordPress'e nasıl medya ekleyeceğinizi başarıyla öğrendiniz. iyi forumlar Bakegyamon

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri