Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu WordPress Sürüm Güncellemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameserverplay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 375

gameserverplay

⭕️⭕️\_____/⭕️⭕️
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,135
Çözüm
3
Online süresi
4mo 15d
Reaksiyon Skoru
5,377
Altın Konu
67
Başarım Puanı
409
MmoLira
1,432
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

WordPress Bir içerik yönetim sistemidir (WCM), yani web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak yolculuğuna başladı. Ancak bir blog aracı olarak alındı ve bu yılın son çeyreğine ulaştığımızda WordPress, kullanılan en çok kullanılan WCM sistemi olarak güçlü duruyor ve bu sadece blog topluluğunda da değil.

WordPress ilk olarak 25 Mayıs 2003'te "Point Seven Beta Test" adıyla piyasaya sürüldü. Orijinal lansmandan önce test için piyasaya sürüldü. Ardından, 25 Haziran 2003'te, 0.71 sürümü, %300 hızlandırma, Güvenlik düzeltmeleri, OPML içe aktarma, Temizleyici, daha sorunsuz yönetim ve daha pek çok özellik ile "WordPress 0.71 Artık Mevcut" adıyla piyasaya sürüldü. Resmi web sitesinin yayın sayfasından tüm sürümler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:

WordPress, piyasaya sürüldüğü andan itibaren çok sayıda güncelleme alıyor ve gelecekte de çok daha fazla güncelleme alacağından eminim. Bu durumda, bir öncekinden daha güvenli ve hatasız bir sürüm olması gereken WordPress'in en son sürümünden güncelliğini yitireceğiz veya alabiliriz. Bu yazıda, WordPress'i mevcut en son sürüme nasıl güncelleyebileceğimizi ve daha güvenli kalabileceğimizi göreceğiz. WordPress'inizi eski sürümden en son sürüme güncellemenin iki olası yolu vardır, yani Otomatik Güncelleme ve Manuel Güncelleme.

Uyarı: WordPress'i güncellemek, şu anda sunucunuza veya sisteminize yüklemiş olduğunuz tüm WordPress dosyalarını etkiler. WordPress'i güncellemeden önce dosyalar ve eklentiler dahil olmak üzere tüm web sitesinin yedeğini aldığınızdan emin olun. Güncellemeden sonra herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya herhangi bir eklenti düzgün çalışmayabilir. Web sitesini önceki durumuna geri yükleyin.

Otomatik Güncelleme: WordPress web sitenizi güncellemenin kolay bir yoludur. Ana Sayfa >> Dashboard'u açın, orada Güncelle düğmesiyle birlikte yerel sistemde sunucunuza yüklenmiş olan WordPress'in mevcut sürümünü bulacaksınız.

1699538210074.png

Dashboard >> Ana Sayfa

1699538247146.png

Şimdi Güncelleştir

Otomatik olarak WordPress'in en son sürümüne güncellenecek ve birlikte gelen tüm özellikleri kullanmaya hazırsınız.​

Manuel Güncelleme: Herhangi bir nedenle otomatik güncelleme almadığınızı, ancak en son sürümün mevcut olduğunu ve WordPress'in en son sürümünü yüklemek istediğinizi varsayalım. Bu durumda, aşağıdaki adımları izleyerek manuel güncelleme yapmanız gerekir:

Not: İlerlemeden önce, herhangi bir hataya ve güvenlik önlemine neden olmamak için WordPress'inizde yüklü olan tüm eklentileri devre dışı bıraktığınızdan emin olun.

1 Adım: WordPress dosyalarına sunucunuzun Cpanel'inden erişmeniz ve WordPress klasörüne gitmeniz gerekir. Benim durumumda, WordPress'i yerel olarak kullanıyorum, bu yüzden WordPress'in sistemime yüklendiği klasörlerin yerel dizinine gitmem gerekiyor.

Orada aşağıdakiler de dahil olmak üzere tüm dosyaları göreceksiniz:

• wp-yönetici
  • wp içeriği
  • wp içerir
1699538303069.png

WordPress dosyaları
2 Adım: Şimdi, WordPress'in en son sürümünü yerel bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. Bunun için WordPress web sitesine gidin ve WordPress'i Al'a ve ardından tıklayın. İndirme klasörünüze bir zip dosyası alacaksınız.

1699538358395.png

1699538382202.png

3 Adım: Eski WordPress dizininden wp-include ve wp-admin klasörünü silin ve yukarıdaki adımı izleyerek en son WordPress'i indirdiğinizde aldığınız aynı adla yenisini kopyalayın.

1699538424606.png

4 Adım: İndirilen klasörden wp-content klasörünü eski klasöre kopyalayın (eski klasörü silmeden) ve istenirse tümünü değiştir'e tıklayın.

1699538462228.png

5 Adım: Kalan dosyaların geri kalanını indirilen klasörden kopyalayın ve kurulu WordPress klasörünün kök dizinine yapıştırın.

1699538491302.png

6 Adım: Şimdi, WordPress Dashboard'a gidin ve yenileyin. Bir açılır pencere alabilirsiniz Veritabanı Güncelleme Gerekli. Cevabınız evet ise, WordPress Veritabanını Güncelle düğmesine tıklayın ve Devam'a tıklayın.

1699538548773.png

İşte bu, WordPress'in en son sürümüne başarıyla güncellediniz. iyi forumlar Bakegyamon :smiley75:

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri