- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,447
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen
Bu yazıda, WordPress'te Tartışma Ayarları'ndan nasıl geçebileceğimizi tartışacağız.
WordPress'te Tartışma Ayarları: WordPress, kullanıcılara farklı ayarlar sağlar ve Tartışma Ayarı bunlardan biridir. Blogcular ve ziyaretçiler arasındaki etkileşimdir. Kullanıcıların, yorumlar aracılığıyla insanların sitenizle nasıl etkileşime girdiğini kontrol etmesine olanak tanır.
WordPress'te Tartışma Ayarları'ndan kolay ve hızlı bir şekilde geçme adımlarını görelim.
1 Adım: İlk olarak, WordPress giriş paneline gidin ve kullanıcı adı ve şifreyi girerek WordPress Panosuna giriş yapmayı deneyin. Giriş paneline erişmek için web sitenizin URL'sinin sonuna '/wp-login.php' ekleyebilirsiniz.
WordPress Giriş Paneli
Kendi WordPress'inize giriş yaptıktan sonra, şuna benzer şekilde bir gösterge panosu görebileceksiniz:
WordPress Kontrol Paneli
2 Adım: Tartışma ayarını aramalı ve açmalıyız. WordPress sayfasının sol tarafındaki menü seçeneğinden, Ayarlar>> Tartışma'ya gidin.
Tartışma Bölümünün Açılması
Tartışmaya tıkladıktan sonra, aşağıdaki gibi benzer bir sayfa göreceksiniz.
3 Adım: Tartışma Ayarı'nda birçok bölüm vardır. Her bölüm aşağıda kısaca tartışılmaktadır.
Varsayılan makale ayarları: Bu ayarlar varsayılan makale ayarlarıdır ve tek tek makaleler için geçersiz kılınabilir. Varsayılan makale ayarlarını takip ederek:
Yorum:
Bir yorum görünmeden önce:
2 veya daha fazla bağlantı içeriyorsa yorumları kuyrukta tutar. Bu kelimeler yorumda mevcut olduğunda. Bu yorumlar bu sıraya konulacaktır.
İzin verilmeyen yorumlar: Bu kelimeler yorumda mevcut olduğunda. Bu yorumlar otomatik olarak çöp kutusuna atılacaktır. Artık wordpress web sitesindeki Tartışma Ayarları'ndan nasıl geçeceğinizi başarıyla öğrendiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ve
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
dayanan açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazdı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve yönetmesine olanak tanıyan en popüler arayüzlerden biridir. Web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenlemek için kullanılır. WordPress başlangıçta günlük yazıların düzenli tipografisini geliştiren bir iyileştirme aracı olarak geliştirildi.Bu yazıda, WordPress'te Tartışma Ayarları'ndan nasıl geçebileceğimizi tartışacağız.
WordPress'te Tartışma Ayarları: WordPress, kullanıcılara farklı ayarlar sağlar ve Tartışma Ayarı bunlardan biridir. Blogcular ve ziyaretçiler arasındaki etkileşimdir. Kullanıcıların, yorumlar aracılığıyla insanların sitenizle nasıl etkileşime girdiğini kontrol etmesine olanak tanır.
WordPress'te Tartışma Ayarları'ndan kolay ve hızlı bir şekilde geçme adımlarını görelim.
1 Adım: İlk olarak, WordPress giriş paneline gidin ve kullanıcı adı ve şifreyi girerek WordPress Panosuna giriş yapmayı deneyin. Giriş paneline erişmek için web sitenizin URL'sinin sonuna '/wp-login.php' ekleyebilirsiniz.
WordPress Giriş Paneli
Kendi WordPress'inize giriş yaptıktan sonra, şuna benzer şekilde bir gösterge panosu görebileceksiniz:
WordPress Kontrol Paneli
2 Adım: Tartışma ayarını aramalı ve açmalıyız. WordPress sayfasının sol tarafındaki menü seçeneğinden, Ayarlar>> Tartışma'ya gidin.
Tartışma Bölümünün Açılması
Tartışmaya tıkladıktan sonra, aşağıdaki gibi benzer bir sayfa göreceksiniz.
3 Adım: Tartışma Ayarı'nda birçok bölüm vardır. Her bölüm aşağıda kısaca tartışılmaktadır.
Varsayılan makale ayarları: Bu ayarlar varsayılan makale ayarlarıdır ve tek tek makaleler için geçersiz kılınabilir. Varsayılan makale ayarlarını takip ederek:
- Makaleye / makaleden bağlantı verilen tüm blogların bildirilmesine izin verin.
- Diğer bloglardan gelen bildirimleri bağlamamızı sağlar.
- Yeni makalelere yorum göndermemizi sağlar.
Yorum:
- Kullanıcının yorum eklemek için adını ve e-postasını doldurması gerekir.
- Yorum eklemek için kayıtlı kullanıcının oturum açması gerekir.
- Bu sayede, herhangi bir 'N' gününden daha eski makaleler hakkındaki yorumları otomatik olarak kapatabiliriz.
- Herhangi bir 'N' hayır düzeyine kadar zincirleme (iç içe) yorumları etkinleştirin.
- Bunu açık olarak ayarlarsak, yorumları sayfa başına herhangi bir 'N' sayıda üst düzey yorum içeren sayfalara ve varsayılan olarak görüntülenen son/ilk sayfaya böler.
- İsterseniz, yorumları her sayfanın üst kısmında önceki yorumlarla birlikte görüntüleyebilirsiniz.
- Markdown'ı yorumlar için de kullanabiliriz.
- Bunu açarsak, herkes yorum gönderir.
- Bunu açarsak, moderasyon için bir yorum tutulur.
- Bunu açarsak, birisi gönderilerimden birini beğenir.
- Bunu açarsak, birisi gönderilerimden birini yeniden bloglar.
- Bunu açarsak, birisi blogumu takip eder.
Bir yorum görünmeden önce:
- Bunu açık olarak ayarlarsak, bir yorum manuel olarak onaylanabilir
- Bunu açık olarak ayarlarsak, yorum yazarı daha önce onaylanan yoruma bakabilir.
2 veya daha fazla bağlantı içeriyorsa yorumları kuyrukta tutar. Bu kelimeler yorumda mevcut olduğunda. Bu yorumlar bu sıraya konulacaktır.
İzin verilmeyen yorumlar: Bu kelimeler yorumda mevcut olduğunda. Bu yorumlar otomatik olarak çöp kutusuna atılacaktır. Artık wordpress web sitesindeki Tartışma Ayarları'ndan nasıl geçeceğinizi başarıyla öğrendiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)