- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,447
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
WordPress, açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi çerçevesidir. Web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde organize eden bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak yolculuğuna başladı. Ancak bir blog aracı olarak alındı ve bu yılın son çeyreğine ulaştığımızda WordPress, kullanılan en çok kullanılan WCM sistemi olarak güçlü duruyor ve bu sadece blog topluluğunda da değil. Bu yazıda, WordPress'teki gönderilerin nasıl önizleneceğini tartışacağız.
Bu yazıda, WordPress'te nasıl yeni bir sayfa ekleneceğini göreceğiz. WordPress'te yeni bir sayfa ekledikten sonra, bu sayfayı nasıl yayınlayabileceğimizi veya taslak olarak kaydedebileceğimizi de göreceğiz. bu nedenle, WordPress'inize yeni bir sayfa eklemek için aşağıdaki adımları izleyin.
1 Adım: WordPress giriş paneline gidin ve WordPress'te oturum açmak için kullanıcı adı ve şifreyi girin. Web sitenizin URL'sinin sonuna /login in ekleyerek giriş paneline erişebilirsiniz. Benim durumumda, bu -
WordPress'inize başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra, kontrol paneliniz böyle görünür.
2 Adım: Gönderiye git -> Yeni Ekle'ye gidin.
3 Adım: Sayfanızı oluşturun.
4 Adım: Şimdi taslak olarak kaydetmek istiyorsanız, taslağı kaydet'e tıklayın.
Sayfanızın taslak olarak kaydettiğini görebilirsiniz.
Adım 5: Sayfanızı yayınlamak istiyorsanız yayınla düğmesine tıklayın.
Artık sayfanızın başarıyla yayınlandığını görebilirsiniz.
Bu yazıda, WordPress'te nasıl yeni bir sayfa ekleneceğini göreceğiz. WordPress'te yeni bir sayfa ekledikten sonra, bu sayfayı nasıl yayınlayabileceğimizi veya taslak olarak kaydedebileceğimizi de göreceğiz. bu nedenle, WordPress'inize yeni bir sayfa eklemek için aşağıdaki adımları izleyin.
1 Adım: WordPress giriş paneline gidin ve WordPress'te oturum açmak için kullanıcı adı ve şifreyi girin. Web sitenizin URL'sinin sonuna /login in ekleyerek giriş paneline erişebilirsiniz. Benim durumumda, bu -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
WordPress'inize başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra, kontrol paneliniz böyle görünür.
2 Adım: Gönderiye git -> Yeni Ekle'ye gidin.
3 Adım: Sayfanızı oluşturun.
4 Adım: Şimdi taslak olarak kaydetmek istiyorsanız, taslağı kaydet'e tıklayın.
Sayfanızın taslak olarak kaydettiğini görebilirsiniz.
Adım 5: Sayfanızı yayınlamak istiyorsanız yayınla düğmesine tıklayın.
Artık sayfanızın başarıyla yayınlandığını görebilirsiniz.