Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Altın Konu Ultimate Chicken Horse İnceleme

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

LaunchTrailer_Thumbnail.png

Oğlum "bir youtuber"ın oynadığını gördüğü bir oyunu fark ettiğinde ve onu satın almam için bana yalvardığında XBOX mağazasını dolaşıyordum.

Nihai Tavuk Atı. 11 dolar. Neden olmasın?

Böylece, satın alma işlemi yapıldı ve sonraki saat boyunca iki oyuncu çocuğum ve ben, rekabetçi çok oyunculu oyun yığını boyunca güldük.

Gerçekten çocuklarınızla biraz oyun oynamak için mükemmel olan oyunlardan biri.

4a2fb30cd98a83250.jpg

Deneyimsiz olanlar için oyun, çeşitli temalı statik haritalarda başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar gezinerek seçtiğiniz bir yaratık olarak sizi karşınıza çıkarıyor.

Oyuncular, nihai oyuncunun taçlandırılacağı genel toplam için puan kazanırlar, ancak sorun şu ki. Herkes sonuna kadar ulaşırsa puan alamazsınız.

Böylece, mermiler geçerken hepiniz, söz konusu statik haritaya yerleştirebileceğiniz, umarım size bir kurban kazandıracak rastgele bir tehlike seçme şansına sahip olursunuz.

3dec5d93170dbd043.jpg

Hastalıklı mı? Muhtemelen. Çok komik mi? Kesinlikle.

Bu oyunda gördüğüm tek sorun, bir yetişkin olarak, her şey biraz fazla abartılmadan önce yalnızca bir saat kadar dayanmanızdır.

Ve oyun oynayan çocuklarınızın her ikisi de o saat dolduğunda oyun oynamaya devam etmeniz için size yalvardığında, bu başlı başına bir sorundur. Aslında biraz yorucu olmaya başlıyor.

Bunu bir parti sırasında arkadaşlarımla oynamadım ama bunun bir isyan olacağını yalnızca hayal edebiliyordum. Özellikle de belinizin altında birkaç içki varken.

2ac8b4f065ad8f56f.jpg

Sonuç olarak, bu başlığı 8/10 olarak derecelendiririm. Bu puanın yarısı çocuklarımı değerli bir saat kadar memnun ve mutlu tutmaya gidiyor.

Oyun tüm ana dallarda mevcuttur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri