Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kontrol Ediliyor C++ Python Runtime Error hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaaratinx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kaaratinx

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
2d 4h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 8 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
26
MmoLira
2,598
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba c++ da Örneğin bu tip bir fonksiyon tanımladım başaıryla isimi döndürebiliyorum ama belirli bir süre sonra client kapanıyor.Bazen C++ Runtime LibraryError hatası alıyorum bazen direk kapanıyor ? Neden olabilir(Tüm c++ eklentileri kurulu)

std::string getPlayerName()
{
std::string result;
if (!PyCallClassMemberFunc(py_module, "GetMainCharacterName", Py_BuildValue("()"), result)) {
return "";
}
return result;
}

Kod'da bir hata yok fakat GetMainCharacterName fonksiyonunu doğru çekmediği için %90 runtime vermektedir visual stuido üzerinden kodlamanın hatasına bakarsanız problemin nerede olduğunu görebilirsiniz kaynak dosyalarınızın tamamı olmadiği için burdan yapabileceğim bir şey yok iyi forumlar dilerim

Aslında doğru çekiyor ama 15-20 dakika sonra bazen5-10 dakika sonra client çöküyor özeldende yazdım

Bu hatayı aldığın zamanlarda karakterinin durumu ne? Oyunda mısın yaşıyor musun, napıyorsun?

You get that runtime error because you're creating another thread, which Metin2 is built to run on a single thread. Instead of calling these python functions from C++, this way, better use python directly.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri