- Konular
- 59,203
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,317
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,948
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ABD'nin en büyük ikinci e-ticaret perakendecisi olan Newegg, şirketin neden en güvenilir ve saygın elektronik perakendecilerinden biri haline geldiğini anlamamızı kolaylaştıran kusursuz bir alışveriş deneyimi sağladı.
Newegg, çevrimiçi perakendecilerin müşteri deneyimini nasıl kolaylaştırabileceğine, dönüşümü nasıl artırabileceğine ve mutlu müşteriler yaratabileceğine dair mükemmel bir örnek oluşturdu; ve birçok küçük perakendeci Newegg'in başarısını taklit etmekten faydalanabilir.
Peki neden Newegg'in ne kadar harika olduğu konusunda gevezelik ediyorum? Her ay Pratik e-Ticaret beni alışverişe gönderiyor. Newegg gibi gerçek bir çevrimiçi satıcıdan alışveriş yapıyorum ve ardından size alışveriş deneyimim hakkında rapor veriyorum. Amaç, size özel olarak öne çıkan satıcı ve genel olarak çevrimiçi perakende uygulamaları hakkında müşterinin bakış açısını sunmaktır. Sonuç olarak, bu "Alışveriş Deneyimi" özelliği size işinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz bilgiler sunacaktır.
Müşteri akışı; Birçok Seçenek
Bir dizüstü bilgisayar satın almak için Newegg'e geldiğimde site düzeni ve gezinmeden hemen etkilendim. Başından beri ne yapacağımı ve benden ne istendiğini bildiğimi hissettim.
Newegg ana sayfası bana mağazanın akışına girmem ve alışverişe başlamam için en az yedi yol sundu. Bunlar dahil:
Arama: Sayfanın sol üst köşesinde, logonun hemen altında, dikkat çekici bir şekilde görüntülenen bir arama çubuğu bulunuyor ve bu da bana yalnızca arama yaparak alışverişe başlamamı sağlıyor.
Gezinme çubuğu: Başlıktaki katmanlı gezinme, anlaşılması kolay etiketler içeriyordu ve bu da sitenin alışveriş akışına bir veya iki tıklamayla girmemi sağladı.
Özel teklifler: Günün fırsatı da dahil olmak üzere özel teklifler sunan renkli, dönen bir banner.
Mağazacılık: Popüler ürünler, indirim ürünleri ve aşırı indirim sunmak için üç satış kutusu birlikte çalıştı.
Kategoriye göre göz at: Gezinme çubuğundaki içerikle hemen hemen aynı olmasına rağmen, kategoriye göre de göz atabiliyordum.
Bu seçeneklerin tümü bana site hakkında bilgi verdi ve alışveriş deneyimime başlama fırsatları sağladı. Ana sayfada bana birkaç şey sorulması ve teklif edilmesi hoşuma gitti ve izleyeceğim yollardan birini seçerken kendime güvendim.
Küçük satıcılar için buradan alınacak ders, doğrudan ana sayfadan ürünlere giden çeşitli net yollar sağlamaktır.
Katmanlı ve Yönlü Gezinme; Karşılaştırmalar Dönüşümü Artırır
Bir yol seçip "Dizüstü Bilgisayarlar, Dizüstü Bilgisayarlar" açılış sayfasına ulaştığımda, bana önemli, kullanışlı ve eyleme dönüştürülebilir ürün bilgilerinin yanı sıra sonuçları filtrelemenin çeşitli yolları sunuldu.
Özellikle sayfanın solundaki mükemmel katmanlı ve yönlü gezinme, fiyat aralığımı, CPU tipimi ve hatta üreticimi seçmeme olanak sağladı. Mesela Çin yapımı Lenovo markasını beğenmediysem başka bir şey seçebilirdim. Seçimler, mevcut seçenekler alanını hızla daraltmama yardımcı oldu. (Newegg'in 40.000'den fazla ürünü var, dolayısıyla daraltmak çok faydalı.)
İlk filtreleme turundan sonra bana birkaç dizüstü bilgisayardan oluşan bir liste sunuldu. Her liste öğesinin yanında bir onay kutusu vardı. Birkaç dizüstü bilgisayarın yanındaki kutuları işaretledikten sonra bunları kafa kafaya karşılaştırabildim. Bu kapsamlı karşılaştırma benim için doğru olan dizüstü bilgisayarı seçmeyi kolaylaştırdı. Ve süreç, satın alma işlemim konusunda kendimi çok güvende hissetmemi sağladı. Dizüstü bilgisayarımı sadece güzel bir resim yüzünden seçmiyordum; İhtiyaçlarıma uygun değer ve performans karışımını bulmak için onu diğer dizüstü bilgisayarlarla tek tek karşılaştırıyordum.
Genel olarak, bu alışveriş deneyiminin en iyi kısmıydı. Newegg bana harika, filtrelenebilir gezinme ve ürünleri karşılaştırma seçeneği sunarak, beni kendi alışveriş kaderimin sorumluluğunu üstlendi ve sanırım seçim sürecine katılımımı artırarak beni satın almaya teşvik etti.
Küçük perakendeciler için alınacak ders, müşterilerinizin alışveriş deneyiminde güven artırıcı bir rol oynamasına olanak tanıyan yönlü gezinme, karşılaştırmalar ve diğer araçları dahil etmektir.
Acele İşleme
Bir e-ticaret satıcısı olarak, her ürünün UPS'i sübvanse edecek yüksek marjları olmadığı için ücretsiz gönderimden hoşlanmıyorum. Ancak Newegg, bana ücretsiz gönderim teklif ederek, ancak aynı zamanda "acele işlem" satışı da yaparak nakliyeyi etkileyici bir şekilde ele aldı. Bu işlem ücreti UPS'in oranlarını dengelemedi ama en azından Newegg bir şeyleri telafi etti. Ve bir müşteri olarak bu ek satışı memnuniyetle kabul ettim, siparişime biraz öncelik verilmesinden memnun oldum.
Harfi harfine yerine getirmek
Newegg'in sitesi şu ana kadar bana harika bir alışveriş deneyimi yaşattı. Artık bunu takip etmeleri gerekiyordu. Bu durumda bu, bana sipariş onay e-postalarının, nakliye e-postalarının ve ürünümün zamanında teslimatının sağlanması anlamına geliyor.
Newegg tüm açılardan iyi iş çıkardı. Hatta dizüstü bilgisayarımı UPS'in taşıma bantlarına ve insan yükleyicilerine dayanmasını sağlamak için iki kez paketlediler.
Özet
Newegg, neredeyse 500 dolardan ayrılmanın iyi hissettirmesini sağlayan kusursuz ve eğlenceli bir müşteri deneyimi sağladı. Diğer satıcıların Newegg'in net müşteri akışı seçeneklerini ve mükemmel, yönlü gezinme ve ürün karşılaştırmalarını taklit etmeleri akıllıca olacaktır.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)