Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı K envanter İtem silmeme sorunu

yunus0399

YunusEmreOfficial
TM Üye
Konular
64
Çözüm
2
Online süresi
1mo 16d
Reaksiyon Skoru
173
Altın Konu
1
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
131
MmoLira
6,530
DevLira
21
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar halihazırda paylaşılmış k envanterini kullanıyorum WJ_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM burhan paylaşmış sanırım full fixli diye indirdim bi çok sorunu çözülmüş ama ufak tefek sorunları mecvut mesela npcye item satamıyorum toplu item sil sat ekledim k envanterinde herhangi bir iteme sağ tıklayınca direk siliyo oysaki ctrl + x + sağ tık ekli nasıl düzeltebilirim bunları bilen varmı acaba

bu arada

[CODE title="uiinventory.py"] curCursorNum = app.GetCursor()

if app.SELL == curCursorNum:

self.__SellItem(itemSlotIndex)

elif app.BUY == curCursorNum:

chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, localeInfo.SHOP_BUY_INFO)

elif app.IsPressed(app.DIK_LALT):

link = player.GetItemLink(itemSlotIndex)

ime.PasteString(link)

elif app.IsPressed(app.DIK_LSHIFT):

itemCount = player.GetItemCount(itemSlotIndex)[/CODE]

şurdaki olaylardan

bunu

elif app.BUY == self.interface.OpenDeleteItem():

böyle değiştirisem sağ click aynen kalıyo ama sol clicke tıkladığımda yani nesne seçilince hızlı item sat sil paneli açılıyo ama bunu sağa yada ctrl + x + sağ tıka alamadım

Merhaba arkadaşlar halihazırda paylaşılmış k envanterini kullanıyorum WJ_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM burhan paylaşmış sanırım full fixli diye indirdim bi çok sorunu çözülmüş ama ufak tefek sorunları mecvut mesela npcye item satamıyorum toplu item sil sat ekledim k envanterinde herhangi bir iteme sağ tıklayınca direk siliyo oysaki ctrl + x + sağ tık ekli nasıl düzeltebilirim bunları bilen varmı acaba

bu arada

[CODE title="uiinventory.py"] curCursorNum = app.GetCursor()

if app.SELL == curCursorNum:

self.__SellItem(itemSlotIndex)

elif app.IsPressed(app.DIK_LALT):

link = player.GetItemLink(itemSlotIndex)

ime.PasteString(link)

elif app.IsPressed(app.DIK_LSHIFT):

itemCount = player.GetItemCount(itemSlotIndex)[/CODE]

şurdaki olaylardan

bunu

elif app.BUY == self.interface.OpenDeleteItem():

böyle değiştirisem sağ click aynen kalıyo ama sol clicke tıkladığımda yani nesne seçilince hızlı item sat sil paneli açılıyo ama bunu sağa yada ctrl + x + sağ tıka alamadım birde envanterde nesne ayırdığım zaman 3 tane ayrılıyo

Dostum sorununu tam anlatır mısın karmaşık anlatmışsın. Şimdi sen k envanterinden nesneyi sildirmek mi istiyorsun yani k envanterindeki iteme ctrl + x + sağ tıklayınca item sat sil penceresi mi açılsın istiyorsun veya istemi direk silsin mi istiyorsun

Dostum sorununu tam anlatır mısın karmaşık anlatmışsın. Şimdi sen k envanterinden nesneyi sildirmek mi istiyorsun yani k envanterindeki iteme ctrl + x + sağ tıklayınca item sat sil penceresi mi açılsın istiyorsun veya istemi direk silsin mi istiyorsun
önce k envanter ekledim hiç bi sorun yoktu sonra yere item sil sat düşür ekledim birde item sil sat penceresi ekledim 3.olarak da crtl + x + sağ tık ekledim hangisinden kaynaklı bilmiyorum ama k envanterde nesnelere sağ tık yapınca siliyo ama normal envanter de crtl + x + sağ tık yapınca siliyo sil sat düşür normal çalışıyo k envantere uydurdum ordada düzgün çalışıyo item sil sat pencereside F5te açılıyo sorun yok tek sorunum k envantere uyarlamak ve k envanterde sağ tık yapınca siliyo onu düzeltmekti ama filesi bozdum uğraşçam diye düzeltmeye çalışıyorum

altta yazdığım kod yani curCursorNum değişken mousenin sol tıkına karşılık geliyo OpenDeleteItem() buda item sil sat penceresi değiştirdiğim zaman nesneye sol tıklayınca açılıyo pencere ama sağ tıkı bulamamıştım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri