HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba adım hasan. 27. Yaşındayım ankaralıyım 2. Çocuk. Babası ve tır şoförüyüm 13 yıl 9 ay önce. Metin2 de yeni zirve. Olan. Hamachi. Server kurup konu açmıştım ilk. Konum. Buydu. O. Zamanlar. 13. 14 yaşlarımda. Küçük. Bir çocukdum turkmmo yu. Da o zaman. Keşfetmiştim. Eski konularıma cevaplarıma. Baktım duygulandım. Last. Chaos s4. League metin2 airrivals off Offff. Yine duygulandım İyiki Varsın turkmmo. Teşekkür. Ederim nice 14 senelere
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tekrardan hoş geldiniz.
Hoşgeldin
Tanıştığıma memnun oldumMerhaba adım hasan. 27. Yaşındayım ankaralıyım 2. Çocuk. Babası ve tır şoförüyüm 13 yıl 9 ay önce. Metin2 de yeni zirve. Olan. Hamachi. Server kurup konu açmıştım ilk. Konum. Buydu. O. Zamanlar. 13. 14 yaşlarımda. Küçük. Bir çocukdum turkmmo yu. Da o zaman. Keşfetmiştim. Eski konularıma cevaplarıma. Baktım duygulandım. Last. Chaos s4. League metin2 airrivals off Offff. Yine duygulandım İyiki Varsın turkmmo. Teşekkür. Ederim nice 14 senelere
Tekrardan hoşgeldiniz.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)