TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Altın Konu Zombie Army Trilogy İnceleme

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,301
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,457
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1e54c22a6976f4645.jpg

Zombi Ordusu Üçlemesi ile geçirdiğim zamanı tanımlamak için çeşitli ruh hallerine göre değişen birçok kelime var. Belirli bir sırayla: eğlenceli, bunaltıcı, biraz korkutucu, sinir bozucu, tatmin edici. Zombie Army Trilogy, Nintendo Switch için yalnızca amatörleri Elitlerden ayırmakla kalmayan, aynı zamanda konsolun nişancı türündeki genel deneyimi nasıl geliştirebileceğini gösteren başka bir bağlantı noktasıdır.

İlk olarak 2015 yılında piyasaya sürülen Zombie Army Trilogy, Sniper Elite'in devamıdır ve hala isteyebileceğiniz tüm kremalı yavaş çekim X-ışını anlarını içermektedir. Bu inceleme için kaydettiğim ekran görüntülerinin yaklaşık %90'ı bu kadar.

Zombie Army Trilogy, Sniper Elite'e kıyasla çok daha karanlık ve dehşet verici bir ortama sahip ve bize Hitler'in ne kadar kötü olabileceğini yeniden hayal etmemizi sağlıyor. Hitler'in ordusunun yenilginin eşiğinde olduğu İkinci Dünya Savaşı neredeyse bitti. Ancak bu tarih kitaplarının bize asla öğretmediği bir hikaye. Teslim olacak biri olmayan Hitler, büyük silahlarını çekip ordusunu ölümden geri getirmek için Z Planını uygulamaya karar verir. Yalnızca siz ve en fazla dört takım arkadaşınız Hitler'in karanlık ordusunu kesin olarak durdurabilirsiniz. Ve güven bana, arkadaşlarından oluşan ordunu savaşa getirmek isteyeceksin.

2e6afc028a15fc36b.jpg

Zombi Ordusu Üçlemesi'nin harekâtı beklenenden çok daha sıradan ve olağan ilerleme kurallarına uymuyor. Kampanyayı her bölümde yer alan beş bölümden herhangi birinde başlatabileceğimi görünce şaşırdım. Ama ilerledikçe bunun daha çok bir nimet haline geldiğini gördüm. Normal video oyunu tanıtımına göre, Zombie Army Trilogy birinci bölümde size yumuşak davranıyor, Kolayca seçebilmem için beni yavaş yavaş zombilerle besliyor, çok geçmeden gelecekteki ilerlemeyle ilgili olarak bana yanlış umutlar verildiğini fark ettim. Ancak keskin nişancı mekaniklerinden, özellikle de tatlı kafa vuruşlarından gerçekten keyif aldım. Her ne kadar Sniper Elite'ten etkilenmiş olsa da, Zombie Army Trilogy aynı zamanda mayın ve bombaların stratejik kullanımının yanı sıra yakın mesafeli savaşlara da büyük ölçüde güvenmenizi sağlıyor. Bu, ateşli silahlarla gireceğiniz türden bir görev değil ve bunu ilk bölümümü tamamladıktan kısa bir süre sonra öğrendim.

Zombie Army Trilogy oynarken bunalmışlık hissi maalesef normal. Birinci Bölüm'ün birinci bölümü keyifliyken, ikinci bölüm masaya biraz daha hayal kırıklığı getirdi. Her ne kadar bölümün son dövüşüne hazır olsam da bazen havluyu atıp bir sonraki bölüme geçme dürtüsüne karşı koyamadım. Her bölüm, hem başa çıkılması kolay karşılaşmaların hem de sınırda telaşlı kalabalık benzeri kavgaların bir karışımını sunuyor. İkincisi, özellikle yalnız uçtuğumda en az sevdiğim oyun modudur. Nazi zombilerine karşı savaş, geniş açık alanlardan küçük dar koridorlara ve merdivenlere kadar her yerde gerçekleşebilir. Zombi sürüleriyle etkili bir şekilde nasıl baş edileceğini bulmak sürekli bir deneme yanılma durumu haline geliyor. Konumlandırma, taktikler ve sabır başarıda büyük rol oynar ve isteyeceğiniz son şey boş bir dergi veya ölümcül çeteler tarafından köşeye sıkıştırılmaktır. Tek başına bir oyuncu olarak bu, tek başıma üstesinden gelmem gereken çok şeydi ama Zombie Army Trilogy, diğer üç arkadaşla birlikte çevrimiçi ve yerel olarak da oynanabilir.

33c2cc082b19e6822.jpg

Oynanış üç bölüm boyunca aynı olsa da, her birinin bir öncekinden biraz farklı olduğunu gördüm. İlki en zorlayıcı olanı ve ikinci bölümde zorluk artışı var. Bu noktaya kadar oyunla gerçekten eğlendiğim için pek keyifli bir deneyim değil. İkinci Bölüm biraz daha bağışlayıcı geldi ama yine de kendinizi rahat hissettiğiniz anda çok fazla zorluk oluşturuyor. Ancak dayanağımı bulduğum Bölüm Üç'e kadar değildi. Seviye tasarımı bana keskin nişancı becerilerimi daha verimli kullanma şansı verdi ve taktiksel hareket konusunda çok daha fazla özgürlük sağladı. Telaşlı yakın mesafe dövüşü benim yeteneğim değil ve bu noktada kendimi bir köşeye sıkıştırıp pantolonum aşağıdayken (mecazi olarak) sıkışıp kalmaktan bıktım. Uzun süredir menzilli bir uzman olarak, öldürmelerimi uzak mesafeden gerçekleştirmeyi seviyorum. Bir keskin nişancı oyunu bekleyerek gelmiştim ve sonunda oyunu aldığımı hissettim. Ayrıca harekattan ayrı olarak farklı konum senaryolarının yer aldığı bir ordu modu da mevcut ancak itiraf edeyim ki, bu modlarda çok fazla zaman harcamadım. Zaten harekat sırasında yeterince zombi sürüsünü katlettiğimi hissettim.

Zombie Army Trilogy, Nintendo Switch'e yalnızca basit bir bağlantı noktası sağlamakla kalmadı, Switch'in donanım yeteneklerini kullanarak oyunlar, amacınıza ekstra hassasiyet sunan harika bir özellik ekliyor. Oyun içinde hareket kontrollerini etkinleştirmek, elde tutma modundayken Joy-Cons'u kullanmak yerine Switch'inizi nişan almak için hareket ettirebileceğiniz anlamına gelir. Alternatif olarak, aynı işlemi dock'a takılıyken yapmak için Joy-Con Pro Denetleyicinizi kullanabilirsiniz ancak kesinlikle aynı hissi veya hassasiyeti sağlamaz. Ancak hareket kontrolünün faydalı olacağını umduğum tek silah tipi olan keskin nişancılığa alışmak biraz zaman aldı. Nişan alırken dürbün hareketi yalnızca dar bir aralıkta sıkı hissettiriyor ve Joy-Con'lardan da ekstra yardım gerektiriyor. Her ne kadar ulaşılabilir olsa da alışma süreci var. Kendi adıma, bir kontrol cihazı kullanırken sabit bir hedefe sahip, ezbere bir konsol oyuncusu olduğum için amacımın açıkça daha iyi hale geldiğini hissetmedim. Ancak bu, Nintendo Switch'te karşılaştığım en iyi hareket kontrolü hedefleme özelliği değildi.

4e8ba5ddaec85856e.jpg

Daha önce de söylediğim gibi Zombie Army Trilogy bende pek çok farklı duygu bıraktı. Zombileri uzaktan avlarken keyifli vakit geçirsem de, sürekli bunaltıcı duygu bana göre değildi. Ve kabul ediyorum ki bir zombi oyunundan böyle bir şey beklemeliydim. Bunu söylerken, bu kesinlikle bana yardım etmeleri için arkadaşlarımla oynamayı tercih edeceğim bir oyun.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler, Türkçe bir inceleme videosu da koyarsan çok faydalı olacaktır.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri