bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Convoy İnceleme

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

cats.jpg

Başlığının ne anlama geldiğine rağmen, Convoy Games ve Triangle Studios tarafından geliştirilen Convoy, 1970'lerden kalma ve çok fazla CB Radyo argosu içeren yeni bir şarkıyla ilgili bir oyun değil.

Olay örgüsü, uzay geminizin bir tür arızaya maruz kalması ve Borderlands'deki Pandora'ya, Rage'in ortamına veya bir Mad Max filminin makul bir şekilde geçebileceği herhangi bir yere çok benzeyen bir gezegene sert bir şekilde inmesidir.

Oyun ilk olarak 2015 yılında PC'de piyasaya sürüldü ve şimdi oyunun piksel sanatı estetiğine doğal bir uyum sağlayan Nintendo Switch'in yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One'da da yayınlandı.

2755a7157df65e0ea.jpg

Konvoy, "taktiksel bir Roguelike" (neden olduğundan emin değilim; türün tipik örneği olan zindan tarayıcılarıyla pek fazla ortak yanı yok gibi görünüyor) ve ortam ve olay örgüsü, esas olarak zırhlı büyük bir teçhizatı akıncılardan korumak olarak tanımlanıyor; ancak asıl oyun cansızdı ve tüm deneyim benim için “iyi ama harika değil” oldu.

Yıllarca konsolları kullanarak geliştirdiğim kas hafızasına uymayan kontroller benim için bir hayal kırıklığı kaynağıydı ve yanlış düğmeye bastığım ve ihtiyacım olan şeyi yapmadığım için birçok savaşı kaybettim.

Aynı zamanda oldukça zordur ve özellikle "kolay" zorlukta bile affedici değildir, bazı oyun sorunlarının da faydası yoktur.

166a949df75d25b37.jpg

Sürücüleriniz piyasadaki en umutsuz L plakalı sürücüden bile daha bilgisiz; Engellerin önünden çekilmemek, özellikle söylemediğiniz sürece nesnelere ateş etmemek ve genel olarak egzoz borusunun üstesinden gelinmesi gereken bir acı.

Açıklanamayan bir nedenden ötürü, ana büyük teçhizatınızın kendine ait bir silahı yok, bu yüzden bazı durumlarda tüm eskort araçlarımın yok edildiğini gördüm ve ana aracımın akıncı saldırıları tarafından parçalanmasını, etkili bir şey yapamayacak kadar güçsüz olmasını izlemek zorunda kaldım.

Karmaşık bir oyun değil ve neden hayranlarının olduğunu anlayabiliyorum, ancak öncülüne ve eğlenceli yazımına ve ortamına rağmen motorumu çalıştırmadı.

maxresdefaultb41afe20b57f2c4b.jpg

Bir Switch oyunu olarak iyi çalışıyor ve kısa aralıklarla kesinlikle yeterince eğlenceli ama ciddi bir şekilde yatırım yaptığımı görebildiğim bir şey değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri