R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı İtem Level Değiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erman2344
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 438

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba İtemlerin levellerini navicattan değiştiriyorum oluyor 120 levellik item 105 de takılıyor ama üzerinde 120 yazıyor packları açıp ordanda değiştirdim kapatıp packa attım ama hala düzelmedi bilen birisi yardım edebilirmi thank youuu

Arkadaşlar merhaba İtemlerin levellerini navicattan değiştiriyorum oluyor 120 levellik item 105 de takılıyor ama üzerinde 120 yazıyor packları açıp ordanda değiştirdim kapatıp packa attım ama hala düzelmedi bilen birisi yardım edebilirmi thank youuu
Autopack kullanıyorsanız güncelleme vermeyi unutmayın. Ek olarak bazı fileslerde filezilla txt olarak çekiyor, orayı da güncel tutun.

Autopack kullanıyorsanız güncelleme vermeyi unutmayın. Ek olarak bazı fileslerde filezilla txt olarak çekiyor, orayı da güncel tutun.

Kesinlikle Göktuğ hocama katılıyorum Autopack kullanıyorsan güncelleme vermeyi unutmamalısın. Onun dışında files .txt üzerinden çekiyorsa oyun ftpsinin mysql içerisindeki item_proto.txt yide düzenlemen gerekir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri