Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vefa Küçük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 243

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

one

Vefa Kucuk Biyografisi Fenerbahce Spor Kulubu Yuksek Divan Kurulu Başkanı idi Vefa Kucuk, 13 Mart 1943 tarihinde Nevşehir'de doğmuştur. Tam adı Ahmet Vefa Kucuk'dur. 9 yaşında iken ailece İstanbul'a taşındılar. Vefa Lisesi ’nden 1961 yılında mezun olduktan sonra İstanbul Universitesi Hukuk Fakultesi ’nden de 1965 yılında avukat olarak mezun oldu.

Vefa Kucuk, avukatlığa başladıktan 7 yıl sonra 1988 yılında Ay Metal Pazarlama ve Yatırım A.Ş adlı firma ile demir celik sektorune girdi. 2007 senesinde unvanını Dinamik Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak değiştirdiği firma ile inşaat sektorune giriş yaptı. Gayrimenkul, turizm ve inşaat sektorunde hizmet veren Cenk Demir Sanayi ve Ticaret A.Ş firması da aynı yıl icerisinde Dinamik Yapı grup bunyesine dahil edildi. Vefa Kucuk, 1998 yılında kurduğu Dinamik Yapı şirketi ile İzmit'te konut projesi, Polonya, Kuveyt, Romanya'da ise alışveriş merkezi projeleri hayata gecirdi. Vefa Kucuk, Metro Grubu'na anahtar teslim hipermarketler de inşa etti.
Dort yıl Vefa Vakfı başkanlığını ustlendi. Fenerbahce Spor Kulubu ’nde başkan vekili olarak 1994-1998 yılları arasında yonetim kurulunda gorev yaptı. 1998 yılında Fenerbahce Spor Kulubu Başkanlığına aday oldu ve 1 oy ile Aziz Yıldırım ’a karşı secimi kaybetmiştir. 2015 yılı Nisan ayında kulubun Yuksek Divan Kurulu başkanı olarak girdiği secimde uc yıllığına yeniden başkan secildi. 2018 yılında tekrardan 3 yıllığına secildi.
Vefa Kucuk, Dinamik Yapı Yonetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. Yonetim Başkan Vekilliği gorevini kızı Ayşegul Kucuk Okkey, Yonetim Kurulu Uyeliği gorevinde oğlu Cenk Kucuk bulunmaktadır.
Dinamik Yapı, 2010 yılında Uşak'ta doğalgaz cevrim santrali satın alarak enerji sektorune de girdi.
Vefa Kucuk, Semra Kucuk ile evli olup, Cenk Kucuk, Ayşegul Kucuk Okkey adlarında iki cocuğu vardır.
Vefa Kucuk, 19 Temmuz 2014 - 9 Nisan 2022 tarihleri arasında Fenerbahce Spor Kulubu Yuksek Divan Kurulu Başkanı olarak gorev yaptı.
9 Nisan 2022 tarihinde yapılan Fenerbahce Spor Kulubu Yuksek Divan Kurulu başkanlığı seciminde 824 oy alan Uğur Dundar kazandı. 799 oy alan Vefa Kucuk, Divan Kurulu başkanlığını devretti.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri