C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Skullcandy Indy Evo earbuds İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

3c05f0f41f613d8e5.jpg

Oyununuza gerçekten katılmak istediğinizde, iyi bir kulaklık şarttır. Ancak halka açık yerlerdeyken veya evde bir şeyler yaparken biraz tuhaf görünebilirler ve işte burada iyi bir kulaklık seti devreye giriyor.

Piyasada bazı etkileyici birimler var, ancak gerçekçi olmak gerekirse çoğumuzun bir kulaklık seti için ayıracak 500 doları yok ve banka hesabını o kadar tüketmeyecek bir şey arıyoruz.

SkullCandy yıllardır açıkça gençlik pazarını hedefleyen harika kulaklıklar üretiyor, ancak şimdi bana Steve Buscemi'nin o 30 Rock sahnesinde diğer çocuklara nasıl olduklarını sorması gibi hissettirmeyen bir şeyle ortaya çıktı.

Bu durumda ünite, her türlü mobil cihaz için üst-orta menzilli kablosuz kulaklık seti olarak iyi konumlandırılmış Skullcandy Indo Evo kablosuz kulaklıklardır.

1998ddc3980758c11.jpg

Fiyatı 179,95 Avustralya Doları, bu oldukça fazla bir para ama aynı zamanda bir dizi orijinal Apple AirPods'un maliyeti olan 249 Avustralya Doları'ndan çok daha az.

Skullcandy Indy Evo kulaklıkları aynı zamanda Tile bağlantısıyla birlikte geliyor, bu kulağa harika geliyor (Tile, kaybettiğiniz şeyleri bulmak için şaşırtıcı derecede kullanışlıdır) ancak telefonumu ve kulaklıklarımı yeniden başlatsam bile onları akıllı telefonuma bağlamada zorlandım. Ancak iPad'imde Tile bağlantısını ayarlamak hiç sorun değildi, bu yüzden teknolojinin görünürde hiçbir neden yokken biraz huysuz olmaya karar verdiği zamanlardan biri olabilirdi.

Ses açısından bakıldığında, kulaklıklar aralarında iPad Pro, Alienware M15 R3 ve Samsung Galaxy Note 10+ 5G'nin de bulunduğu bir dizi cihaza çok iyi bir şekilde bağlandı.

catsb8bde692a3fc4060.jpg

Ses kalitesi kesinlikle iyiydi; ortalamanın biraz üzerinde, net ve işlevseldi ama akıllara durgunluk veren bir şey değildi. Ancak yapım kalitesi mükemmel; IPX-55 derecesine sahipler, yani toz ve teri hiçbir sorun olmadan kaldırabilirler ve çocuklarım da onlarla oynarken hayatta kaldılar.

Tasarım, kulaklarınıza girdikten sonra ne olursa olsun orada kalacakları anlamına geliyor; hareket ederken veya etrafta koşarken düşmeleri konusunda endişelenmeme gerek olmadığını bilmek harikaydı. Rahat uyum aynı zamanda şaşırtıcı derecede etkili bir pasif gürültü engelleme etkisi elde edeceğiniz anlamına da gelir, bu da zaman zaman karımı rahatsız eder. Neyse ki, kulaklıkları takarken (eğer isterseniz) diğer insanların size söylediklerini duyabilmenizi sağlayan bir ortam ve geçiş modu da var.

Ayrıca şaşırtıcı derecede uzun bir menzile sahipler; onları iPad'ime bağlı bırakıp evin bir ucundan diğer ucuna hiçbir sorun yaşamadan dolaşabildim.

Pil ömrü de uzundu; teknik özellikler altı saate kadar olduğunu söylüyor ve bu benim deneyimlerimle hemen hemen aynı doğrultudaydı. Çanta aynı zamanda şarj cihazı olarak da kullanılabilir ve üç veya dört tam şarj cihazı için yeterli miktarda tutar; birkaç günlük yoğun kullanım için fazlasıyla yeterlidir.

skullcandy-indy-evo-case-open-scaled.jpg

"Film" EQ modunun oyun (ve diğer her şey) için en iyisi olduğunu buldum; iki tane daha vardı ama onlar kadar baslı değildi ve beraberindeki uygulama da üzerine yazılacak bir şey değildi.

Indy Evo kulaklıklarını Spotify müziği, Netflix ve Youtube videoları ve Game of Thrones: Tale of Crows, Hot Lava ve Control gibi oyunlar dahil olmak üzere çeşitli içeriklerle test ettim ve sonuçlardan memnun kaldım; daha önce de belirttiğim gibi kesinlikle iyi sonuçlar verdi ama inanılmaz değil, zaten bu tür şeylerin çoğu için ihtiyacınız olan tek şey bu.

Üniteyle ilgili aldığım en büyük eleştiri, yan taraftaki dokunmatik kontrollerin o kadar da duyarlı olmaması ve bunları etkili bir şekilde kullanmayı oldukça zahmetli bulmamdı; telefonumu veya iPad'imin kontrollerini kullanmak benim için genellikle daha kolaydı. Telefon cebimdeyken büyük bir sorun değildi, ancak dışarıda çamaşırları asarken ve iPad'imi içerideki masanın üzerinde bıraktığımda pek yardımcı olmuyordu. Bu, diğer açılardan iyi bir üründe göze çarpan birkaç sorundan biridir, ancak önemli bir sorundur.

Indy Evo kulaklıkları, aktif gürültü engelleme gibi bazı üst düzey özelliklerden yoksun olsa da, aksi takdirde çok daha pahalı seçeneklere göre çok iyi bir orta sınıf alternatiftir ve size yardımcı olacak sağlam, güvenilir bir kulaklık setine ihtiyacınız varsa bakmaya değer. onları giydikten sonra olduğun yerde kal.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler eline sağlık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri