Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Jenny LeClue – Detectivu, Mografi tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir 2.5D macera bulmaca oyunudur. Oyun ilk olarak Eylül 2019'da Steam, iOS ve macOS'ta piyasaya sürüldü ve 26 Ağustos 2020'de Nintendo Switch'te yayınlanacak. Jenny LeClue, heyecan verici bir gizem, macera ve büyüme hikayesidir. Oldukça etkileşimli bir hikaye ama hikaye ve karakterler o kadar ilgi çekici ki, onlar hakkında her şeyi bilmek istiyorsunuz.
Sakin Arthurton kasabasında geçen oyun unutulmaz, karmaşık karakterlerle dolu ve şaşırtıcı derecede güzel elle çizilmiş animasyonlar ve arka planlar içeriyor. Jenny, annesi cinayetle suçlandığında umduğundan fazlasını elde eder ve gerçeği bulmak için beklenmedik bir yolculuğa çıkar. Bu inceleme için kullanılan Jenny LeClue – Detectivu'nun Switch sürümü, tam seslendirme, oyunu otomatik oynatma diyaloğuyla animasyonlu bir film gibi oynama yeteneği ve Switch için optimize edilmiş dokunmatik kontrollere sahiptir.
Kurgusal bir yazar olan Arthur K Finklestein, hikayenin anlatıcısı olarak hareket ediyor ve Finkelstein ile Jenny'nin hikayesine dair küçük parçalar içeren ikili anlatıları, özellikle de Jenny onun isteklerine karşı gelmeye başladığında sevdim. Oyuncular oyundaki çoğu öğeyle etkileşime girebilir ve diyalog sırasında, belirli bir gizemi nasıl çözeceğinize dair ipuçları bulmak için konuşan kişiyi gözlemleyebilirsiniz. Çok çocuksu vakalarla yavaş başlıyor, ancak 1. perdenin sonunda oldukça yetişkin bir vakaya dönüşüyor. İlk vakalarda yanlış cevap olmadığını düşünmeye başladım, ancak daha sonraki vakalarda kesinlikle yanlış cevapların olduğunu gördüm. Tüm yanlış seçimleri yaparsanız, ekrana bir karalama ve tekrar tahmin etme şansı elde edersiniz.
Sol ve sağ hareket, ara sıra tırmanma ve olaylardaki ilerlemeyi takip etmek için günlüğünüzü çıkarmanızı sağlayan bir düğme ile Switch'teki kontrolleri almak kolaydır. Oyuncuların oyun boyunca yaptığı seçimler hikayeyi etkiliyor. Ayrıca, o sahnede bulunacak bir sır varsa, daha fazla araştırma yapmak için büyütücü merceğinizi çıkarmanız istenir. Bu genellikle ipuçlarını ve hatta bazen günlüğünüze kaydedilen çıkartmalar ve kartpostallar gibi koleksiyon öğelerini ortaya çıkarır. Oyun boyunca yapılan birçok kelime oyunu var ve mizahtan gerçekten keyif aldım.
Genel olarak oyunda geçirdiğim zamandan büyük keyif aldım. Jenny LeClue – Detectivu o kadar çekici ki kendimi onun dünyasında geçireceğim zamanı uzatacak şeyler ararken buldum. Bu, hikaye odaklı her oyuncunun istek listesinde olmalıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)