Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar, gelen özel mesajlardan ve şikayetlerden yola çıkarak admin'le beraber bişey kararlaştırdık.Wallpaper vs. olarak yani logo harici tüm resimler iptal olucak.Onları tek tek ayırıcağım.
Yeni kural: Sadece Logo olan resimler yarışmaya katılma hakkına sahiptir.
Bir resmin logo olup olmadiğini televizyondaki kanalların resimlerine bakarak bile anlayabiliriz.Bu kadar büyük yaptirmamizin sebebi küçültülebilmesi ve büyük olarak kullanılmasıdır.
Yarışmaya bundan sonra ve önce sergilenen tüm resimlerin logo olup olmadiğini ben bakıp bu logodur başarilar dicem logo değilse kilitleyeceğim.
Logo olmayan resimleri tek tek elemek zorundayım...En kısa zamanda hepsini kontrol edeceğim.Neden benim konum kilitlendi demeyin çünkü bi wallpaperle bi logo çok farlı şeylerdir.
Yeni kural: Sadece Logo olan resimler yarışmaya katılma hakkına sahiptir.
Bir resmin logo olup olmadiğini televizyondaki kanalların resimlerine bakarak bile anlayabiliriz.Bu kadar büyük yaptirmamizin sebebi küçültülebilmesi ve büyük olarak kullanılmasıdır.
Yarışmaya bundan sonra ve önce sergilenen tüm resimlerin logo olup olmadiğini ben bakıp bu logodur başarilar dicem logo değilse kilitleyeceğim.
Logo olmayan resimleri tek tek elemek zorundayım...En kısa zamanda hepsini kontrol edeceğim.Neden benim konum kilitlendi demeyin çünkü bi wallpaperle bi logo çok farlı şeylerdir.
Yeni Örnek Katılım Konusu:
800x600 veya üstü pixel olmasına dikkat edin.
Göremeyenler için:
ÖRNEK MMOMT2 LOGO YAPMAK VİDEOLU ANLATIM
[GAMESELF]9020c28b26ca3a13cb8[/GAMESELF]
Lütfen izleyin ve yorumlayın
Göremeyenler için:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ÖRNEK MMOMT2 LOGO YAPMAK VİDEOLU ANLATIM
[GAMESELF]9020c28b26ca3a13cb8[/GAMESELF]
Lütfen izleyin ve yorumlayın

KeNjİ;1487799' Alıntı:Şuan 155 Konu gözden geçirilmiştir.Sadece 6 adet konu logo kriterlerine uymaktadir.Diğerlerinin hepsi wallpaper vesayle olduğu için kilitlenmiştir.
Logo kriterl nedir? Şimdi şu resme bakın.
![]()
İşte güzel bir logo.Bizde buna benzer şeyler istiyoruz.Kocaman yaptirmamizin sebebi 200x100e indirdiğimizde güzel gözükmesidir.
Hepinizden tekrar özür dilerim ama yarışmanın adı logo yarışması ve logo sunmak zorundasınız.
Eğer konunun kilitlenmesi ile ilgili itirazi olan olursa buraya html koysun söliyim neden logo olmadiğini, hala daha itaraz eden olursa konunun linki ile birlikte admin'e özel mesaj atsin.
Herkese başarılar.
KeNji Tarafından yapılmıştır.
Yarışmada herkese başarılar.
Yarışmada herkese başarılar.
---------
+Yaw ben logo yaptımda, foruma bi türlü koyamadım ki?
-En kısa anlatımı şudur:
Simgesine basıp kopyaladığımız linki yapıştırın.
-En kısa anlatımı şudur:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ve ya başka bir resim upload sitesine girin, gözata basın ve resminizi seçin 800x600 veya üstü olmasına dikkat edin resminizin.Sonra upload yani yükle yaptıktan sonra.Direct ve ya direk link yazan linki kopyalayıp, konu açarken araçlarımızın orda ki
Artık foruma resim koydunuz.
MMOMT2 Logo Yarışması Yöneticisi
KeNjİ
KeNjİ
Son düzenleme:
Anlatım videon çok güzel teşekkürler fakat şu M'lerin yanından geçen çizgileri nasıl yaptığını anlatır mısın?
Şuan 155 Konu gözden geçirilmiştir.Sadece 6 adet konu logo kriterlerine uymaktadir.Diğerlerinin hepsi wallpaper vesayle olduğu için kilitlenmiştir.
İşte güzel bir logo.Bizde buna benzer şeyler istiyoruz.Kocaman yaptirmamizin sebebi 200x100e indirdiğimizde güzel gözükmesidir.
Hepinizden tekrar özür dilerim ama yarışmanın adı logo yarışması ve logo sunmak zorundasınız.
Eğer konunun kilitlenmesi ile ilgili itirazi olan olursa buraya html koysun söliyim neden logo olmadiğini, hala daha itaraz eden olursa konunun linki ile birlikte admin'e özel mesaj atsin.
Herkese başarılar.
Herkese başarılar.
Son düzenleme:
Arkaplani transparan yapin yapamazsaniz siyah yapin, beyaz yapin bir renk yapin ama gradient vermeyin gradinent(2 veya daha fazla karışık renk) transparanlatilmaz.Yani logo olarak kullanamayiz onu.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)