melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Özel Efek Sisteminde Char_item.cpp sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6kanka6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 332

6kanka6

Level 7
TM Üye
Konular
339
Çözüm
57
Online süresi
1mo 19d
Reaksiyon Skoru
102
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
209
MmoLira
6,672
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu files de bulunan özel efekt sistemini ekledim. (GÖRSEL 1)

Bu sistemi buldum kodlar hemen hemen yukarıdaki linkteki kodlar ile aynı ben buna bakarak yukarıdaki linkten kendime serverime kodları aktardım. Client SRC'de herhangi bir hata vermedi lakin . Game Build ederken charitem.cpp de 2.ci fotoğrafdaki gibi sorunlar verdi sebebini anlamadım . Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba ?

İsteyen kişiye charitem.cpp yi upload edebilirim. şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Ekran_Alnts.PNG
= Foto1

Ekran Alıntısı.PNG
= Foto2

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
ChatInfoTrans sizde bulunmuyor dolayısıyla
ChatPacket kullanmalısınız

ChatPacket kullanılan kısımları kontrol edip ona uygun şekilde ChatInfoTrans kısımlarını degisiniz

ChatPacket kullanılan kısımları kontrol edip ona uygun şekilde ChatInfoTrans kısımlarını degisiniz

Çözüm

valla onu yaptım dediğin gibi şuandada baska hata verdi müsaitsen dc atsam yada özelden bi konussak olurmu ?

valla onu yaptım dediğin gibi şuandada baska hata verdi müsaitsen dc atsam yada özelden bi konussak olurmu ?
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("BURAYA YAZI YAZILACAK"));

Şeklinde düzenleme yapmanız lazım sadece chatpacket yazarak düzeltemezsiniz

Kodunuzun başında gerekli başlık dosyalarını doğru bir şekilde dahil ettiğinizden emin olun. Eksik semboller bu başlık dosyalarında tanımlanmış olabilir. Örneğin, 'WEAR_EFFECT_WEAPON' ve 'WEAR_EFFECT_ARMOR' başlık dosyasında tanımlanmışsa, o başlık dosyasını dahil ettiğinizden emin olun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri