- Konular
- 5
- Online süresi
- 20h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 691
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba. Metin2 piyasasına katılmak istiyorum. Daha önce başka oyunların, anahtar teslim ödeme alıp yapıp bitirdim çalışma şeklim bu şekildeydi.
Elinde source ve gerekli tüm programları olan, bana oyunu tanıtacak nerede ne var bilen tecrübeli biri lazım. İlk etapta oyunun altyapısını çözüp sonra geliştirmeye başlamak istiyorum. Warez (özel olmayan) dosyaları olan ve geliştirmek isteyen birlikte yıllarca yol alabileceğim arkadaşlar discorddan ulaşabilir.
C++ / C# / Phyton dillerine hakimim, okuyabilir ve geliştirebilirim.
Discord: eichman_
Elinde source ve gerekli tüm programları olan, bana oyunu tanıtacak nerede ne var bilen tecrübeli biri lazım. İlk etapta oyunun altyapısını çözüp sonra geliştirmeye başlamak istiyorum. Warez (özel olmayan) dosyaları olan ve geliştirmek isteyen birlikte yıllarca yol alabileceğim arkadaşlar discorddan ulaşabilir.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 10h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 164
- DevLira
- 0
discord bana ulasırmısın kardeşim sharpon2_86084Merhaba. Metin2 piyasasına katılmak istiyorum. Daha önce başka oyunların, anahtar teslim ödeme alıp yapıp bitirdim çalışma şeklim bu şekildeydi.