InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Altın Konu Unrailed İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,203
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,317
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,948
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1239c6efe44298807.jpg

Unrailed, Indoor Astronaut tarafından geliştirilen ve Daedalic Entertainment tarafından yayınlanan, çok oyunculu bir kooperatif demiryolu inşaatı oyunudur. İlk olarak 2019'da Steam'de erken erişim olarak piyasaya sürüldü. Yerel veya çevrim içi olarak en fazla dört arkadaşınızla birlikte, prosedürel olarak oluşturulmuş sonsuz dünyalarda bir tren yolu inşa edip yakındaki bir istasyona bağlamak için birlikte çalışmanız gerekir. Karşılıklı modda da 2'ye 2 oynayabilirsiniz ancak herkes birlikte çalışırken bunun biraz sınırlı ve daha eğlenceli olduğunu hissettim. Grup arama konusunda takılıp kalırsanız yapay zekâlı bir takım arkadaşınızla oynayabilirsiniz.

Oyunun amacı basit; tren rayların bir bölümünde bulunuyor ve arkasında birkaç araba var. Tren yavaşça ileri doğru ilerliyor ve yolundaki kayaları veya ağaçları temizlemeniz ve treni ilerideki istasyona bağlamak için yeni demiryolları inşa etmeniz gerekiyor. Kulağa esinti gibi geliyor, değil mi? Öğretici size temel bilgileri öğretmek konusunda iyi bir iş çıkarıyor ancak yapay zekalı bir arkadaşımla tek başıma oynamak neredeyse her şeyi ben yapıyordum. Her haritada sizinle uğraşmak isteyen yaratıklar da vardır.

3f8c572d4e7168ddb.jpg

Unrailed eğitimini bir yapay zekâ karakteriyle oynarken, kuşkusuz ihtiyacım olan kaynakları toplu olarak toplamak konusunda iyi bir iş çıkardılar. Onlara içinde çalışacakları bazı ara noktalar çizmem gerekiyordu, ama bu bir set ve unutacak türden bir şey. Onlar bunu yaparken, ben de maden almak için kazma ya da odun almak için balta alıp aceleyle etrafta koşuyordum. Aynı anda yalnızca tek bir şeyi tutabilirsiniz, bu da sizin için otomatik hasat yaparken bir alet seçmeniz, cevherin veya odunun yanında durmanız gerektiği anlamına gelir. Yerde cevher ve odun yığınları beliriyor, bu yüzden aletinizi bırakıp onları alıyorsunuz (her birinden aynı anda yalnızca üç yığın taşıyabilirsiniz). Daha sonra cevheri ve odunu trene alıp yük vagonuna yerleştirirsiniz. Cevher ve odun kutuya yerleştirildikten sonra demiryolu hattının parçaları oluşturulacak.

Demiryolu hattı yığınlarını yakalayın ve trenin önüne koşun, umarım onları yere koyun, böylece tren bir sonraki istasyona güvenli bir şekilde yoluna devam edebilir. Zamanında bir ray oluşturmayı başaramazsanız tren çarpıp patlayacak ve bu sefer sona erecektir. Tren de aşırı ısınabilir, bu durumda alevleri söndürmek için bir kova su alıp su kaynağına koşmanız ve tekrar geri dönmeniz gerekir. Birden fazla araba yanıyorsa bu, su kaynağına birden fazla yolculuk anlamına gelir. Eğer alevleri zamanında söndürmezseniz o araba patlayacak. Çekilecek araba sayısı azaldıkça trenin hızı artacaktır.

43b279cadcbc5bf6e.jpg

Raysız, özellikle yapay zekâ ile oynarken çok telaşlı olabilir. Kaynak toplama konusunda onları iyi buluyordum ama cevheri ve odunu birer birer toplamaya ve ardından rayları yerleştirmeye çalışırken telaşlanıyordum. Açık olan gerçek bir eşle oynamak çok daha üstün bir deneyim olurdu. Overcooked gibi diğer co-op oyunlarını oynadıysanız ne kadar yoğun olabileceğini bilirsiniz, ancak bu oyunun çekiciliği aciliyet duygusudur. Grafikler Minecraft hissi veren voksel sanatıdır, yalnızca kamera izometrik görünümde uzaklaştırılmıştır. Bu bazen bir sorun oluyordu, özellikle de bazı kaynakları trenin üst kısmına düşürdüğümde. Trene her iki taraftan da ulaşabilmek harikaydı ama ara sıra kovayı ya da odun yığınını nerede bıraktığımı hatırlamak için etrafta dolaşmak zorunda kalıyordum.

Farklı biyomlar bazı iyi manzara değişiklikleri sunuyordu ve sıklıkla hem faydalı hem de engel olabilecek farklı hayvanları göreceksiniz. Güçlendirme olarak kullanılabilirler, ancak bazen ağaçların arasından dar bir yol açarsanız yolunuza çıkabilirler. Bazen develer, arabalarıma ateş söndürmek için kullandığım suyu bile içiyordu. Ayrıca harika bir atmosfer oluşturan bir gündüz ve gece sistemi de var, bu nedenle oyunun sanatı harika ve birden fazla koşu yapmanıza yetecek kadar çeşitli. Sonsuz mod koşularını tamamlamak sizi yükseltmelerle ödüllendirir. Sonunda kilidi açılacak 29 karakter ve toplam 47 vagon, motor yükseltme varyasyonu var.

unrailed-free-game.jpg

Unrailed, arkadaşlarla birlikte oynamak için harika bir oyundur ve diğerleri arasında oynamak için de harika bir çevrim içi oyun olabilir. Kesinlikle stresli olabilir, özellikle de mikro yönetime ihtiyaç duyan yapay zeka ile tek başınıza oynarken. Sanat tarzından gerçekten keyif aldım ve kısa aralıklarla oynayabileceğiniz veya uzun çok oyunculu oturumlara yerleşebileceğiniz bir oyundur.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri