Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Altın Konu Get-A-Grip Chip İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,203
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,317
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,948
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1e6097afe055969b7.jpg

Get-A-Grip Chip, Redstart Interactive tarafından hazırlanan tek oyunculu bir 2D platform oyunudur ve 17 Ekim 2020'de Steam'de piyasaya sürülmüştür. Bu incelemeden önce oyunun adını hiç duymamıştım. Fragmanı izledikten sonra oyunun bana göre olup olmadığından tam olarak emin olamadım.

Get-A-Grip Chip'in bir hikayesi var ancak tam olarak karmaşık değil veya oyunun odak noktası değil. Büyük fabrikanın etrafına dağılmış ve saklanan küçük pil robotlarını kurtarmak için tasarlanmış bir robot olan Chip'i kontrol ediyorsunuz. Denetleyici robotlardan biri arızalanır ve mekanı yerle bir eder. Chip saldıramaz, zıplayamaz veya tehditlere karşı savunma yapamaz ve eğer sana bir şey dokunursa kızarsın.

3241f85a013ae136c.jpg

Chip şiddet içermeyen bir kahramandır ve belirli hedeflere ve yüzeylere tutunmasını sağlayan küçük bir kancaya sahiptir. Platformlara tırmanmak, sallanmak ve bulmacaları çözmek için bu kancaya güveniyorsunuz. Bu özelliği momentuma dayalı sıçramalar ve çok gevşek ama duyarlı bir hedefleme sistemi ile birleştirmelisiniz. Dizüstü bilgisayarda olmama rağmen bu oyun için kontrol cihazı kullanmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Tüm pil botlarını bulup kaydetmeyi aklımda tutarak, engelleri aşmaya ve her seviyeyi olabildiğince çabuk bitirmeye çalışırken çılgınca tıkladım.

Her seviye akıllıca tasarlandı ve beni çok etkiledi. Redstart Interactive'in seviye tasarımı, ilerleme sistemi ve oyun içindeki zorluk açısından klasik Nintendo platform oyunlarından ilham aldığını düşünüyorum. Sürekli olarak sabit bir oranda yeni engeller ve oyun özellikleri ortaya çıkarır. Seviyeler, ana özellikleri haline gelecek basit bir engelle başlar ve giderek daha zor bulmacalar çok doğal bir şekilde tanıtılır. Get-A-Grip Chip'in oynanışı sezgiseldir, böylece mekaniği "kavradığınızda" her seviyede kolaylıkla nasıl atlayacağınızı hızlı bir şekilde öğreneceksiniz.

4.gif

Her seviyede bulabileceğiniz ve kurtarabileceğiniz sekiz pil botu var. Bir seviyeyi veya oyunun tamamını geçmek için hepsini kaydetmenize gerek yok. Bu kadar iyi gizlenmiş olmaları, zor olanları bulmak için her seviyeyi tekrar oynama isteği uyandırıyor. Bu, zorlukların en zoru değil, ancak ipuçlarını kaçırmamaya dikkat etmeniz gerekecek. Meraklı oyuncular için, bir seviyede oldukça tuhaf görünen bir şey görürseniz ve onu keşfetmeye karar verirseniz, muhtemelen kurtarmanız gereken bir botun bulunduğu gizli bir oda vardır.

Beş dünyanın her birinin sonunda seviye, ritim platform oyunuyla karıştırılmış bir takip bölümü haline gelir. Harika bir nostaljik platform oyunu havası varmış gibi hissettim. En iyi platform oyunlarından bazılarından ilham almak asla kötü bir şey değildir ve geliştiriciler bu muhteşem seviyeleri oluşturarak harika bir iş çıkardılar. Ayrıca oyun boyunca öne çıkan çok sayıda rock, elektronik ve funk melodisiyle film müziğinin kesinlikle harika olmasına da yardımcı oluyor. Bunları kesinlikle Spotify kütüphaneme ekleyeceğim!

5941eb13764f808e7.jpg

Get-A-Grip Chip'te hata bulmak zor. Arka planlar her seviyede biraz fazla benzer görünüyor; bu, bir fabrikanın içinde olduğu göz önüne alındığında normal bir durumdur. Bunun dışında karakter tasarımı ve kare hızındaki akıcılık, platform oyunu hayranları için gerçekten eğlenceli ve zorlu bir deneyim sunuyor.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri