- Konular
- 59,203
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,317
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,948
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BPM: Bullets Per Minute, Awe Interactive tarafından geliştirilip yayınlanan ve 15 Eylül 2020'de Steam ve GOG.com'da yayınlanan roguelike tarzı bir ritim aksiyonu FPS'dir. Yeraltı dünyasının güçlerinin Asgard dünyasını işgal etmesini engellemek için güçlü bir Valkyrie olarak savaşıyorsunuz. Canavarlarla savaşırken ateş etmeli, kaçmalı ve müziğin ritmine göre zıplamalısınız. Oyun son derece zordur. İki oyun modu var (kolay ve zor) ve henüz zor modu denemeye bile cesaret edemedim, yalnızca bir koşuyu başarıyla tamamladım.
Her oda, kat rastgele oluşturulur ve katları beş oynanabilir karakterden biriyle ele alırsınız; Göll, Freyr, Hildr, Njord ve Odr. Asgard I ve II, Vanaheim I ve II, Svartalfheim I,II ve Helheim I ve II olmak üzere toplamda sekiz kat vardır ve iki şarkıyı paylaşan Vanaheim dışında her birinin çalınacak kendine özgü müziği vardır. Oyunun tüm fikrinin dayandığı müzik inanılmaz, akılda kalıcı ve içinde kaybolması kolay. Sanat tarzı çok parlak ve benzersiz, ancak sıra dışı tasarıma alışmak biraz zaman alıyor.
BPM: Bullets Per Minute, Scourgebringer'a benzer, çünkü hedefleri vurmaya ve tempoya göre hareket etmeye bağlı olarak bir puan, hasar çarpanına sahiptir. İyi bir öğrenme eğrisi vardı çünkü herhangi bir hasar almak çarpanınızı tekrar 1'e sıfırlar. Yeniden yüklerseniz, atılırsanız veya sıra dışı atış yaparsanız çarpanı da kaybedersiniz. Bu nedenle bu sistem yeni oyuncuları cezalandırabilir ancak akıllı oynanışı, konumlandırmayı ve atışlarınızı etkili bir şekilde zamanlamayı ödüllendirir. Kullanıcı arayüzü, ekranın ortasında ritmi korumaya yardımcı olan bir ritim çubuğuna sahiptir.
Oyun boyunca kullanılacak toplam 16 silah var. Beş karakterin her biri belirli bir silahla başlar ve geri kalanı bir koşu sırasında potansiyel olarak satın alınabilir. Şu ana kadar en sevdiğim tabanca oldu. Henüz denemediğim ancak kötü olacağını hayal edebildiğim bir Minigun var. Benzersiz bir oyun deneyimi sunan beş zorluk var. Ritmi kaçırırsanız çarpanınızda sıfır dezavantajla şut atabileceğiniz ve hareket edebileceğiniz Tam Otomatik mücadeleyi başarıyla tamamladım. Ayrıca Boss Rush mücadelesini de denedim ve yıkıldım.
Her katta, paranızı Sağlık, Sağlık Yükseltmeleri, Kalkanlar, Anahtarlar veya Öğeler için harcayabileceğiniz bir mağaza bulunmaktadır. Zaman içinde ne kadar çok harcarsanız mağazanız yükselir. Banka odalarında para biriktirme olanağınız var ancak sizi uyaralım, her katta banka odası yoktur, bu yüzden bunları kullandığınızdan emin olun! Hazine odaları size giyeceğiniz zırhı (Miğfer, Eldiven, Çizme, Sandık) içeren bir anahtarla açabileceğiniz bir sandık verir. Well odalar size mevcut dört yuvadan bir öğeyi seçme seçeneğini sunar. Öğeleri rastgele bir şekilde ortaya çıkarır, böylece herhangi bir şey olabilirler. Hedeflemeye yaklaştığımda benim için temelde otomatik olarak hedefleri hedefleyen bir Hedef Kilidi öğesi aldım. Kütüphane odaları, toplamanız için nihai yetenekler veya ikincil yetenekler içerir.
BPM: Bullets Per Minute'un merkezinde mücadele olduğundan hareket yoğundur. Düşmanlarla dolu bir odada olduğunuz süre boyunca hareketsiz durursanız ölürsünüz. Bu oyunda herhangi bir yere ulaşmak için "kaçmanız, eğilmeniz, dalmanız ve kaçmanız" gerekir! Bazı patronlar, hasar almayı önlemek için kaçma yeteneğini aktif olarak kullanmanızı gerektirir. Bir kez daha tempoya göre ateş etmek zorunda olmak çok benzersiz bir oyun mekaniği. Hiç buna benzer bir şey oynamadım ve oyunun fragmanını izlerken beni anında büyüledi. Bırakın bağımsız oyunları, fragmanını defalarca izlediğim pek fazla oyun olmadı.
Genel olarak BPM: Bullets Per Minute harika bir roguelike FPS'dir. Bu oyunu oynamak kesinlikle başınızı döndürecek. Güncel içeriğin eksikliği nedeniyle bu oyunda 100'lerce saat harcayacağımı sanmıyorum ama yine de satın almaya değer! Geliştiricilerin desteklenmesi, mevcut içerik miktarını artıracaktır. Şahsen görmek istediğim şeylerden biri de özel müziğin tanıtılmasıdır (her ne kadar mevcut Telif Hakkı Kanunları nedeniyle biraz zor olsa da).
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 936
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 2,664
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 731
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)