Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Altın Konu John Wick Hex İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

158a93313e0b6f3ac.jpg

İlk olarak Steam'de yayınlanan ve meslektaşım Royce Wilson tarafından incelenen John Wick Hex, yakın zamanda konsollara da çıktı.

John Wick Hex filmlerden önce geçiyor, dolayısıyla önemli olay örgüsünü bilmeme konusunda strese gerek yok. Ama size bir bilgi vermek gerekirse Helen, John Wick'in karısıdır. Hex adındaki bir suç dehasının New York Continental'in iki üyesini kaçırmasının ardından, usta suikastçı John Wick kurtarmaya gönderilir. Bu aynı zamanda Hex'in ölümcül yandaşlarını da ortadan kaldırmak anlamına geliyor.

2ec7233c0e5def0fd.jpg

Bunu yapmak çok fazla planlama ve sabır gerektirir. John Wick Hex, Hex'in bir isimden daha fazlası olduğu bir bulmaca ve strateji karışımıdır. Wick, altıgen benzeri yerleştirilmiş işaretçileri kullanarak ortamlarda hareket eder ve istediğiniz konuma ulaştığınızda veya düşmanlar tarafından tespit edildiğinizde durur. Bana bir nevi Lara Croft Go ve Hitman Go gibi benzer hareket ve planlama mekaniklerinin kullanıldığı oyunları hatırlattı.

Ancak eylemlerinizin çoğu oyunun Zaman Çizelgesi sistemi kullanılarak planlanacak ve planlanmalıdır. Bu, oyuncuların, düşmanların bir sonraki dönüşünü ne zaman yapacaklarını belirlemek için zamanı kullanan diğer sıra tabanlı dövüş oyunlarına benzer. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, John Wick Hex'teki her bir eylemin tam anlamıyla gerçekleştirilmesi zaman alır. Bu, her kararın önemli olduğu anlamına gelir. Hareket etmekten, iyileştirmeye ve hatta silah almaya kadar hepsinin savaş ya da kaç riski var. Aksiyonun sizi her zaman tetikte tutmasından kişisel olarak keyif aldım. Ancak vereceğiniz her karar, o an bulunduğunuz yerde geçireceğiniz zamanın geri kalanını da etkileyecektir.

321b738d2dd532afd.jpg

Hayatta kalma becerileri de her seviyenin sonuna başarılı bir şekilde ulaşmada önemli bir rol oynar. Cephane ve sağlık kıt bir kaynaktır, özellikle ikincisi söz konusu olduğunda. Büyük olasılıkla, eğer suikast becerileriniz benimkine benziyorsa, kendinizi sağlığın düşük olduğu bir konumun sonuna doğru savaşırken bulacaksınız. Ve ölümle birlikte yeniden dolmadığından, çevreniz hakkında öğrendiklerinizi alıp bir sonraki girişiminizde uygulamanız gerektiği anlamına gelir. Ve durum böyleyse birçok girişimde bulunulacaktır. Ancak, getirdiği tatmin miktarı nedeniyle sonuna kadar mücadele etmeye değer.

Ek bir bonus olarak, yeni tamamladığınız seviyenin tüm durakların ve başlangıçların kesildiği bir tekrarını da izleyebilirsiniz. Geçen yıl Katana ZERO'da gördüğüm seviye sonu tekrar oynatma konseptinin aynısı, John Wick filmlerinde de görülen hızlı aksiyonu ortaya çıkarıyor.

4215e169de65980fc.jpg

John Wick Hex kesinlikle konsola, özellikle de Nintendo Switch'e aitmiş gibi hissediyor. Mobil cihazlardaki Lara Croft ve Hitman Go oyunlarına benzerlikleri ve kısa seviye uzunluklarıyla, hareket halindeyken oynamak için mükemmel bir oyun türüdür. Ancak deneyimim pek de sorunsuz gitmedi çünkü oyun hatasının meydana geldiği birkaç durum vardı. Biraz can sıkıcı olsa da hatalar, bir durum dışında oyunda geçirdiğim zamanı pek etkilemedi. Yeni bitirdiğim seviyenin tekrarını izlediğim zamanlar dışında, genellikle ölüm ekranında hatalar oluyordu. Ne yazık ki oyuna geri döndüğümde seviyenin sonunda kurtarılmadığını fark ettim ve bu da beni başlangıca geri itti. Bu nedenle söz konusu seviyeyi planladığımdan daha az bandajla bitirdim. Her karar önemli olabilir ama bu kaçınılabilecek bir karardı. Böyle bir düzeltme de yayınlanmadı.

Akıllı, sinir bozucu ve tatmin edici, John Wick Hex'i tanımlamak için kullandığım birkaç kelimeydi. Teknik zorluklar bir yana, stratejik sıra tabanlı oyunlardan hoşlanan herkese bunu şiddetle tavsiye ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri