shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Altın Konu Hadean Tactics İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1f8d1d873694c2007.jpg

Hadean Tactics, Emberfish Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan roguelike bir deste oluşturma oyunudur. 26 Şubat 2021'de Steam'de erken erişime sunuldu ve şu ana kadar oldukça eğlenceli, şimdiden oldukça gösterişli görünüyor. Bu oyunu öne çıkaran en büyük özellik, benzersiz stratejiler yaratan ve oyunu standart sıra tabanlı kartlı savaş oyunlarından daha dinamik hissettiren otomatik savaş öğeleridir. Birimlerinizin eylemlerini etkilemek ve kahramanınızın Cehennemin Altı Kanadı'nı yenmesine yardımcı olmak için kartları kullanırken, şu anda mevcut olan tek kahraman olan Engizisyoncu rolünü üstleniyorsunuz.
Oyuna başlarken, kahramanınız için üç seçenek arasından bir yükseltme seçmeniz gerekir: Demonic Alliance (iblisler her öldürmede +1 hasar kazanır), Stalker Alliance (takipçiler en uzaktaki düşmanı hedef alarak tahtanın üzerinden atlar) ve Relentless Alliance (bir müttefikiniz kalkan kazanır, aynı zamanda kudret de kazanır). Temel istatistikleriniz de seçiminize bağlı olarak biraz değişir. Seçildikten sonra cehennemin bu ilk kanadına girecek yolu seçmelisiniz.

225dfe2d785ec7966.jpg

Şu anda, Hadean Tactics'in bu erken erişim sürümü, üzerinde çalışılacak ve çeşitli yollara sahip üç kanat içeriyor. Bir yol seçtiğinizde, ordunuz savaş alanının size en yakın tarafında, düşmanın karşısında başlar. Başlangıç birimlerinizi yanınızda istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Sık sık kahramanımı ve bir kölemi bir kenara yığdım ve başıboş kalanların dikkatini dağıtmak için bir köleyi yüzer halde bıraktım. Size temelleri öğretecek bir eğitim yok, bu yüzden savaşları öğrenmek için sadece birkaç şey denemeniz gerekiyor. Neyse ki ilk birkaçı nispeten kolaydır ancak zorluk, ilk boss dövüşünden önce artar.
Destenizde Dagger Throw, Shield, Might ve Armor Break gibi üç enerji puanı, 50 altın ve 11 başlangıç kartıyla başlarsınız. Başlangıç kartlarının çoğu bir enerji kullanır, bazıları ise iki enerji kullanır. Üç kartınızı oynadıktan ve son sırayı tıkladıktan sonra, savaş aşaması, birimlerin en yakın düşmanla yedi saniye boyunca savaşmasıyla sona erecek. İlk kanadın boss savaşında başarısız olana kadar bunu fark etmediğim boşluk tuşuna basarak savaşı duraklatabilirsiniz.

3.jpg

Savaşın yedi saniyelik bloklar halinde gelişmesini izlerken stratejinizi yeniden ayarlayabilir, yaralanan müttefiklerinizi güçlendirebilir, ordunuzun onları daha hızlı alt etmesine yardımcı olmak için düşman kölelerine doğrudan hasar verebilir ve bir dizi başka taktiksel karar verebilirsiniz. Kahramanınız, kalkanlı bir düşmanla darbe üstüne darbe vurabilir, ancak çok fazla hasar vermeyebilir. Düşman birimini zayıflatmak için Zırh Kırıcı kartını kullanabilirsiniz. Veya müttefiklerinizi hedef alan bazı menzilli köleler olabilir. Bir birimi hareket ettirerek onlara saldırabilir, aynı zamanda onlara doğrudan hasar verebilirsiniz.
Her savaşın sonunda birimleriniz bir miktar iyileşir, bazen tamamen ne kadar yaralandıklarına bağlı değildir. Bir miktar altınla ödüllendirileceksiniz ve desteniz için yeni bir kart seçeceksiniz. Seçtiğiniz kanat yolunda ilerledikçe mağazalar, kamplar, sancaklar, mini bosslar, hazine sandıkları ve rastgele karşılaşmalar gibi karşılaşmalarla karşılaşacaksınız. İlk rastgele karşılaşmam bir ganimet kutusuydu. Tüm altınımı rastgele bir kalıntıyla takas ettim. Pek de iyi olmayan bir kutsal emanet almak için 71 altın harcadım ama dayanamadım!

10.jpg

Daha sonraki savaşlarda daha fazla kalıntı eşya kazanacaksınız ve makul bonuslar verecek bir koleksiyon oluşturmaya başladıkça. Yolunuz sizi bir birim sancağına götürürse, bu size grubunuza yeni birimler hazırlama veya kahraman olmayan birimleri yükseltme seçeneği sunar. Bazı minyonlar yakın dövüşe dayanırken diğerleri menzillidir veya büyü yeteneklerine sahiptir. Bir kanadı temizledikten sonra kahramanınızı yükseltebileceksiniz.

Sıralar arasındaki yedi saniyelik gerçek zamanlı savaş göz önüne alındığında, oynanışın standart sıra tabanlı oyunlardan daha eğlenceli olduğunu buldum. Bu, savaşların daha canlı hissettirmesini sağladı ve savaş alanında avantaj elde etmek için birimlerinizi güçlendirmek veya düşmanı zayıflatmak için savaşı yeniden değerlendirmenize olanak sağladı. Büyük savaşlarda oyun alanının darmadağın olduğunu, her birimin sağlık ve mana çubuklarının gösterildiğini, ayrıca hasar sayılarının ve kart efektlerinin her birimin üzerinde kaydırıldığını gördüm. Bu, bazı mükemmel canavar karakter ayrıntılarının kapatılmasıyla sonuçlandı. Ayrıca, karşılaştığınız her yeni oyun öğesini açıklamaya yardımcı olacak bir eğitimin olmasını isterdim, ancak öğrenmesi yeterince kolaydı ve çok eğlenceliydi.

45.jpg

Daha fazla oynamayı ve erken erişim döneminde piyasaya sürülen yeni kahramanları ve minyonları deneyimlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Emberfish Games, Hadean Tactics'in 6 ila 8 ay boyunca erken erişimde olacağını belirtiyor. Tam sürümde her biri benzersiz kartlara ve yeteneklere sahip dört kahraman ve genişletilmiş kalıntılar, etkinlikler ve birimler yer alacak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri