shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Altın Konu Roundguard İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2aacaec3b9f7fc5a3.jpg

Roundguard, geliştirici Wonderbelly Games tarafından langırt mekaniğine sahip rogue benzeri bir zindan tarayıcısıdır ve Quantum Astrophysicists Guild tarafından konsollar için yayınlanmıştır. Oyun ilk olarak Mart 2020'de Apple Arcade dahil tüm büyük platformlarda piyasaya sürüldü ve bu inceleme Xbox sürümüne odaklanacak. Bu haftanın başlarında Wonderbelly, Roundguard için ücretsiz bir güncelleme ve sınırlı süreli bir etkinlik olan ve üç yeni NPC, kartopu savaşı ve bir tatil etkinliği getiren Gift Giver güncellemesini yayınladı.

Springbottom Kalesi saldırı altında ve kralı kurtarmak ve daha da önemlisi altınını geri almak Yuvarlak Muhafızlara kalmış! Kahramanınızı tehlikeyle karşı karşıya bırakın ve tehlikeli derecede sevimli canavar sürülerinin üzerinden sekerek zindanın dibine ulaşın. Yalnızca bir hayatınız var, bu nedenle zindanın tehlikelerini nasıl aşacağınızı öğrenmeniz, kahramanınızın becerilerinde ustalaşmanız ve son boss'u yenmeyi umuyorsanız stratejik seçimler yapmanız gerekecek.

11ccdabd2b49eda97.jpg

Roundguard'da seçebileceğiniz üç oynanabilir karakter var: Flagon The Warrior, Shade The Rogue ve Fizz The Wizard. Her karakterin farklı istatistikleri ve başlangıç yetenekleri vardır; savaşçının daha fazla sağlığa sahip olması ve sihirbazın yetenek saldırıları için daha fazla manaya sahip olması gibi, bunlar da karakterler arasında farklılık gösterir. Ücretsiz Gift Giver güncellemesi, hazine ödüllerinin kilidini açmak için size oyun içinde tamamlamanız gereken görevleri verecek olan Gift Giver karakterini ekler. Ayrıca iki yeni mini patron var: Projectionist ve Big Freeze.

Wonderbelly Games'ten Andrea Roberts, "Oynanabilir yeni bir kahraman üzerinde çalışmaya başladık ancak onları bitirmek, ayarlamak ve cilalamak için çok daha fazla çalışmamız gerekecek" dedi. "Bu arada biz de oyunculara yeni hedefler ve daha fazla çeşitlilik sağlayacak bir şeyler sunmak istedik. Ve tabii ki etkinlikleri seviyoruz! Tricks & Treats Cadılar Bayramı etkinliğimiz için bir haftalık kostümleri ve ürkütücü mücadeleleri bir araya getirirken çok eğlendik ve kış için daha da büyük bir etkinlik yapmak istedik. Şu anda alabileceğimiz her türlü küçük neşeye hepimizin ihtiyacı var!

36686431f54200900.jpg

Bu oyunun diğer roguelike oyunların çoğundan farklı olduğu nokta savaş arenasıdır. Roundguard, karakterinizi istediğiniz gibi hareket ettirebileceğiniz geleneksel bir 2 boyutlu harita olmak yerine, haritada düşerken yer çekiminin size yardımcı olduğu, düşmanlardan sekerek tilt oyunu tarzında onlara hasar veren dikey bir arenadır. Bu türde yeni bir değişiklik ve düşmanları ortadan kaldırmak için bazı ilginç stratejiler sunuyor. Kendimi sanki bilardo oynuyormuşum gibi düşünürken buldum; Duvarlardan sektirmek için hileli atış arıyorum.

Ancak yola çıktığınızda yapmanız gereken çok az şey vardı. Özel yeteneklerinizi ne zaman kullanacağınızı seçebilirsiniz ama hepsi bu. Ayrıca yeterli hasar verecek kadar uzun süre havada kalmanın çok zor olduğunu da fark ettim. İlerleme kaydettiğimi hissettiğim tek karakter hayduttu ve bunun nedeni onların yeteneklerinden birinin yön saldırısı olmasıydı, bu da daha fazla kontrole sahip olduğum anlamına geliyordu.

ChaosAtila_Roundguard_20200409_12-57-31.png

Ayrıca kısa hissettim. Geçilmesi gereken sadece 3 seviye var gibi görünüyordu. Üç saatten biraz fazla oynadım ve başka hiçbir seviyenin kilidini açmadım. Düşman çeşitliliği de eksikti. Her öldüğünüzde, bir sonraki koşunuzda şansları eşitlemeye yardımcı olacak özel bir süs eşyasını yanınızda getirme şansınız olacak. Ölmeden önce ne kadar çok altın toplarsanız, bir sonraki koşunuzda en güçlü ıvır zıvırlardan birini toplama şansınız o kadar artar. Daha zorlu koşular daha iyi ödüller anlamına gelir, bu da daha iyi ekipman anlamına gelir ve döngü böyle devam eder.

Her oynadığınızda, dünya haritası ve seviyeler prosedürel olarak oluşturulur ve görev etkinlikleri ve elit canavarlar rastgele yerleştirilir. Karakterlerin ve düşmanların zıplayan toplara benzediği ve karakterlerin komik şeyler söylediği her seferinde farklı bir görünüme sahip. Ancak, olup bitenlerle pek ilgilenmedim ve yaklaşık bir saatlik oyundan sonra metnin çoğunu atladım.

Genel olarak Roundguard eğlenceli bir oyun ve öne çıkmak için elinden geleni yapıyor, ancak sonuçta ana savaş mekaniği bana üç temel karakterden ikisinde çok az kontrole sahip olduğumu hissettirdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri