Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben bu filestan hiçbirşey anlamadımSahibi diyor 2022 ile derleniyor derliyorum uyumsuz lib veriyor konudaki verdiğini atıyorum aynı hatayı vermekte devam ediyor. Siz 2019 142 tools ile derleyin diyorsunuz onu yapıyorum ve özelliklerden zaten 142 seçili araç olarak bu sefer'de
Hata MSB8020 v143 için derleme araçları (Platform Araç Takımı = 'v143') bulunamıyor. v143 derleme araçlarını kullanarak oluşturmak için lütfen v143 derleme araçlarını yükleyin. Alternatif olarak, Proje menüsünü seçerek veya çözüme sağ tıklayarak ve ardından "Çözümü yeniden hedefle" seçeneğini belirleyerek geçerli Visual Studio araçlarına yükseltme yapabilirsiniz.
Hatası veriyor.![]()
sende bir sorun var ozaman ben derledim her ikisinide sıldim kullanmıyorum filesiVS kaç ile derledin? Gün içinde bir sürü files derliyorum bi bu filesta sorun çıktısende bir sorun var ozaman ben derledim her ikisinide sıldim kullanmıyorum filesi

Temiz libjpeg9 build et libjpeg configede bi bak düzelirvs2022 ve v143 tools ile derliyorum ve konudaki exterini'de indirdim Fakat hala daha
Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu Ayrıntılar
Hata C1047 '..\..\extern\library\libjpeg-9dMT.lib' nesne veya kitaplık dosyası, derleyicinin 'Release\AccountConnector.obj' gibi diğer nesnelerden farklı bir sürümü tarafından oluşturuldu; tüm nesneleri ve kitaplıkları aynı derleyici ile yeniden derleyin
Hatasını veriyor. Hangi araç ile uyumlu??
vs2019 ile derleyince v143 bulunamıyor diye hata veriyor. vs2022'de derleme gerçekleşiyor ama tam derleme bitiminde bu lib hatasını veriyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)