Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Alt Yapı Files BütünFixleri Mevcut 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben bu filestan hiçbirşey anlamadım :) Sahibi diyor 2022 ile derleniyor derliyorum uyumsuz lib veriyor konudaki verdiğini atıyorum aynı hatayı vermekte devam ediyor. Siz 2019 142 tools ile derleyin diyorsunuz onu yapıyorum ve özelliklerden zaten 142 seçili araç olarak bu sefer'de

Hata MSB8020 v143 için derleme araçları (Platform Araç Takımı = 'v143') bulunamıyor. v143 derleme araçlarını kullanarak oluşturmak için lütfen v143 derleme araçlarını yükleyin. Alternatif olarak, Proje menüsünü seçerek veya çözüme sağ tıklayarak ve ardından "Çözümü yeniden hedefle" seçeneğini belirleyerek geçerli Visual Studio araçlarına yükseltme yapabilirsiniz.

Hatası veriyor. :)
:) sende bir sorun var ozaman ben derledim her ikisinide sıldim kullanmıyorum filesi

vs2022 ve v143 tools ile derliyorum ve konudaki exterini'de indirdim Fakat hala daha

Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu Ayrıntılar
Hata C1047 '..\..\extern\library\libjpeg-9dMT.lib' nesne veya kitaplık dosyası, derleyicinin 'Release\AccountConnector.obj' gibi diğer nesnelerden farklı bir sürümü tarafından oluşturuldu; tüm nesneleri ve kitaplıkları aynı derleyici ile yeniden derleyin

Hatasını veriyor. Hangi araç ile uyumlu??
Temiz libjpeg9 build et libjpeg configede bi bak düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri