Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Metin2 Python Modül isimleri

kuroibow

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1d 8h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 7 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
308
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar, python metin2 modülleri çalışmıyor. TR de deniyorum
import ui,app,time,chr
try:
import playerm2g2 as player
except:
import player
try:
import chatm2g as chat
except:
import chat
try:
import m2netm2g as net
except:
import net
try:
import chrmgrm2g as chrmgr
except:
import chrmgr

Bunların güncel hallerini nasıl bulabilirim veya oluşturabilirim.

bu konuda destek olabilecek birileri yok mu acaba??

Kodun tamamını gönder kontrol sağlayayım dostum bide hatanı tam şekilde açıkla tam olarak ne için bir işlev istiyorsun bir pvp kaynaklı Python altyapısına mı sahipsin bunları açıklasan kodunun işlevini anlatsan daha kolay yardımcı olmaya çalışırım

Kodun tamamını gönder kontrol sağlayayım dostum bide hatanı tam şekilde açıkla tam olarak ne için bir işlev istiyorsun bir pvp kaynaklı Python altyapısına mı sahipsin bunları açıklasan kodunun işlevini anlatsan daha kolay yardımcı olmaya çalışırım
hata yok modül isimlerinin güncel hallerini nasıl bulabiliyoruz üzerineydi mesele gerek kalmadı.

hata yok modül isimlerinin güncel hallerini nasıl bulabiliyoruz üzerineydi mesele gerek kalmadı.
Sorunun çözüldüğüne sevindim. 😊 Python çok kolay bir dildir oyunda da zaten bunun gibi eklentiler mevcuttur doğal olarak oyuna güncellemeler sürekli gelebiliyor pack dosyalarını dumplayarak güncel kaynakları işlev yapılan dosyaların içinde bulabilirsin zaten pythondan anlayan birisi de bunu rahatlıkla yapabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri