HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Özelden detayları yazar mısın.tepki yok denedim cheat engineyi kabul ediyor ama benim yazdığımı neden kabul etmiyor acaba?
Kullandığın fonksiyon GetProcIdFromName, name stringinden "exe" ve "bin" yazılarını sildiği için hata alıyorsun. Senin için aynı fonksiyonu o bölümleri silerek yazdım. Namespace'in altına ekleyip GetProcIdFromName yerine GetProcIdFromFullName kullanmalısın. Kod:
C#:
public static class MemExtensions
{
public static int GetProcIdFromFullName(this Mem mem,string name)
{
foreach (Process process in Process.GetProcesses())
{
if (process.ProcessName.Equals(name, StringComparison.CurrentCultureIgnoreCase))
{
return process.Id;
}
}
return 0;
}
}
teşekkürler çalıştıKullandığın fonksiyon GetProcIdFromName, name stringinden "exe" ve "bin" yazılarını sildiği için hata alıyorsun. Senin için aynı fonksiyonu o bölümleri silerek yazdım. Namespace'in altına ekleyip GetProcIdFromName yerine GetProcIdFromFullName kullanmalısın. Kod:
C#:public static class MemExtensions { public static int GetProcIdFromFullName(this Mem mem,string name) { foreach (Process process in Process.GetProcesses()) { if (process.ProcessName.Equals(name, StringComparison.CurrentCultureIgnoreCase)) { return process.Id; } } return 0; } }