HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Doğu Timor Ulusal Üniversitesi ya da kısa adıyla UNTL. Doğu Timor'da bulunan ve ülkede türünün tek örneği olan bir devlet üniversitesidir.
2000 yılında, Doğu Timor'un bağımsızlığının bir sonucu olarak kuruldu, Eğitim Fakültesinin tarihi Portekiz sömürge dönemine kadar uzanır.
Altı kampüsü, dokuz koleji ve yedi araştırma merkezi ile öğrenci sayısı, üniversite profesörleri ve bütçe açısından Timor'un en büyük üniversitesidir. Ülkenin entelektüel seçkinlerini oluşturan, aynı zamanda yüksek öğrenimin üç ayağı olan öğretim, araştırma ve yayımda ulusal bir referanstır. 2017 yılında üniversite, Dünya Üniversitelerinin Webometrics Sıralaması tarafından ülkesindeki en iyi üniversite olarak sınıflandırılmıştır.
Doğu Timor'un iki resmi dilinden biri olan Tetum dilinde en büyük araştırma merkezi olan çok dilli bir üniversitedir, ancak dersleri öncelikle Portekizce olarak verilmektedir. Merkezi, ulusal başkent olan Dili şehrinde bulunmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)