- Konular
- 404
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 38m
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 22
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,739
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Herkese Hayırlı Forumlar Öncelikle Firmanın Forumda Aktif Satış Hesabı Olmadığı İçin Forumun Hakemlik Etmiyeceğini Biliyorum Konuyu Açma Sebebim Yarın Öbür Gün Başka Forum Kullanıcıları da Bu Firmaya Denk Gelir Sunucu Alır Başları Yanmasın Diye Bilgilendirme Amaçlı.
05.10.2023 Tarihinde Bu Firmadan Sunucu +Files Hizmeti aldım Eklentileri Saymıyorum Takribi 5 Gün Sonra Sunucu Şifrelerini Değiştirdiler Ip Olarak Makina Aktif Ancak Giriş Sağlayamıyorum Teknik Destek İstediğimde Yanıt alamadım.
05.10.2023 Tarihinde Bu Firmadan Sunucu +Files Hizmeti aldım Eklentileri Saymıyorum Takribi 5 Gün Sonra Sunucu Şifrelerini Değiştirdiler Ip Olarak Makina Aktif Ancak Giriş Sağlayamıyorum Teknik Destek İstediğimde Yanıt alamadım.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
Konunuz onaylanmıştır.
Firmanın turkmmo.com’da hosting yetkilisi rankı ve hesabı olmadığı için hosting yetkilileri şikayette hakemlik yapmayacaktır.
Firmanın turkmmo.com’da hosting yetkilisi rankı ve hesabı olmadığı için hosting yetkilileri şikayette hakemlik yapmayacaktır.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 6d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 2,800
- DevLira
- 0
@Göktuğ U. DuosCloud sorumlu yetkilileri foruma üye olmaya çalışıyorlarmış fakat mail iletilmediği için üyeliklerini tamamlayamadılar o sebep ile cevap verememişler. Benimde arkadaşlarım olduğu için buradan kanıtları iletmemi istediler.
DUOS CLOUD TARAFINDAN ;
Öncelikle burada bir karalama yapılmaktadır ve firma olarak buna asla müsade edilmediği ve çok sert tepkilerimiz olduğunuz bildirmek isteriz.
Müşteri bizlere şikayet konusunu bizzat kendi iletmiştir ve hukuki yollardan başvuru yaptığını avukatı ile muhattap olacağımızı bildirmiştir.
Hukuki açıdan 24 saatte avukatları iletişime geçmez ise bunun bir göz korkutma tehdidi olarak algılanacağı ve karşı dava yapılacaktır.
Onun harici olarak "müşteri" burada karalama yapmakta ve sadece kendi mesajlarını iletmiştir. Whatsapp ekran görüntüsünde dahi herhangi bir kanıtsal ifade bulunmuyor bunuda forum yetkilileri nasıl izin veriyor anlamış değiliz.
Buyrun görüşme kayıtları ve sözleşmemiz;
Olay şudurki sorunsuz bir hizmet tesliminde olmayan bir sorunu kendisi belirtip üstüne üstlük açmış olduğu şikayet konusunda herhangi bir şekilde cevaplarımızı paylamşayarak KARALAMA yapmaktadır. Kendisine sürekli destek taleplerinden ve whatsapp üzerinden durumu bildirdik.
Buyrun hizmet sözleşmemizide bu konuyu kapsayan kısımlar ile birlikte inceleyebilirsiniz.
duoscloud.com
Bu konunun kapatılmasını talep ederiz. KARALAMA sebebi ile ilgili yasa ;
Sosyal medyada firma karalama suçu, haksız rekabet hükümlerine göre cezalandırılır. Haksız rekabet suçu nedeniyle fail, 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Yargılamada görevli mahkeme ise asliye ceza mahkemesidir.
Türk Ceza Kanunu‘nun 125. maddesine göre; onur, şeref ve saygınlığı rencide edebilecek fiil, isnat ve olgulara karşı kişiler korunarak aykırı davranışlar üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezasıyla cezalandırılacaktır.
Müşterinin 24 saati bulunduğunu tekrar beyan eder dönüş yapılmaz ise gerekli ve hukuki şekilde kendimizi ifade edeceğimizi bildirmek isteriz.
DUOS CLOUD TARAFINDAN ;
Öncelikle burada bir karalama yapılmaktadır ve firma olarak buna asla müsade edilmediği ve çok sert tepkilerimiz olduğunuz bildirmek isteriz.
Müşteri bizlere şikayet konusunu bizzat kendi iletmiştir ve hukuki yollardan başvuru yaptığını avukatı ile muhattap olacağımızı bildirmiştir.
Hukuki açıdan 24 saatte avukatları iletişime geçmez ise bunun bir göz korkutma tehdidi olarak algılanacağı ve karşı dava yapılacaktır.
Onun harici olarak "müşteri" burada karalama yapmakta ve sadece kendi mesajlarını iletmiştir. Whatsapp ekran görüntüsünde dahi herhangi bir kanıtsal ifade bulunmuyor bunuda forum yetkilileri nasıl izin veriyor anlamış değiliz.
Buyrun görüşme kayıtları ve sözleşmemiz;
Olay şudurki sorunsuz bir hizmet tesliminde olmayan bir sorunu kendisi belirtip üstüne üstlük açmış olduğu şikayet konusunda herhangi bir şekilde cevaplarımızı paylamşayarak KARALAMA yapmaktadır. Kendisine sürekli destek taleplerinden ve whatsapp üzerinden durumu bildirdik.
Buyrun hizmet sözleşmemizide bu konuyu kapsayan kısımlar ile birlikte inceleyebilirsiniz.
Hizmet ve Kullanım Sözleşmesi - DuosCloud - Kurumsal Sunucular, Premium Destek
Hizmet ve Kullanım Sözleşmesi
Bu konunun kapatılmasını talep ederiz. KARALAMA sebebi ile ilgili yasa ;
Sosyal medyada firma karalama suçu, haksız rekabet hükümlerine göre cezalandırılır. Haksız rekabet suçu nedeniyle fail, 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Yargılamada görevli mahkeme ise asliye ceza mahkemesidir.
Türk Ceza Kanunu‘nun 125. maddesine göre; onur, şeref ve saygınlığı rencide edebilecek fiil, isnat ve olgulara karşı kişiler korunarak aykırı davranışlar üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezasıyla cezalandırılacaktır.
Müşterinin 24 saati bulunduğunu tekrar beyan eder dönüş yapılmaz ise gerekli ve hukuki şekilde kendimizi ifade edeceğimizi bildirmek isteriz.
Ekli dosyalar
- Konular
- 404
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 38m
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 22
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,739
- DevLira
- 3
Şahsım Adına Sorun Yaşamadığım Firma İçin Konu Açmam Sizin Firmanızı Tanımam Etmem Neden Karalama Yapıyor Dediğinizide Anlamadım Açıkcası Doğrudur 1 Defa Erişemedim Bununla İlgili Ticket Attım Tam 1 Gün Sonra Bu Sorunumu Düzelttiniz Anlık İnternet Sorunu Diyorsunuz Evet Hocam Hiçbiryerde Bu Sorunu Yaşamadım Ama Sizin Sunucunuza Bağlanırken Bu Sorunu Yaşadım Bu Durumda Hemen Düzeltme Yaptınız Ve 3 Gün Spnra Aynı Durum Yaşandı Bende 2.Kez Aynı Olay İçin Ticket Atmadım Dedimki Bunların Huyu Bu Demekki Ve Gereksinim Duymadan Sizden Şikayetçi Olduğumu Beyan Ettim Sözleşmelerine İstinaden Tüm Herşeyi Sonlandırdılar.
Konuya Farklı Firma Üzerinden Yanıt Vermeleri Beni Şaşırttı
Konuya Farklı Firma Üzerinden Yanıt Vermeleri Beni Şaşırttı
- Konular
- 10
- Online süresi
- 6d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 2,800
- DevLira
- 0
Şaşıracak bir konu yoktur maalesef neden bu hesap ve şahsım tarafımdan yazıldığı belirtilmiştir, daha sonrasına gelinecek olursa yaşanmış olan tüm hatalar için destek talebi iletilmeli destek verilmez ise şikayetçi olunabilir fark ediyoruz ki forum yetkilileride bu konuya dahil olmayarak sizler ile anlaşma içerisinde olduğunu düşündürdü açıkcası çok komiksiniz bu konuyu gören aklı selim kişiler firmanın iletmiş olduğu kanıtları bariz şekilde görmektedirler ve saçma bir konu olduğunu anlayacaklardır daha sonrasına gelirsek sadece kendi cevaplarınızı iletip herhangi bir kanıt sunmadan şikayet konusu açmanız karalamadır.
ŞAHSİ FİKRİM ;
bariz şekilde cidden muhattap olduğu için arkadaşım olan firmaya üzüldüm. Hiç bir belge ve gereklilik gösteren adımları uygulamadan şahsınızca kararlar ile hareket etmeniz gerçekten çok komik.
Konuya birdaha yorum iletilmeyecektir gerekli tüm kanıtlar iletilmiştir.
ŞAHSİ FİKRİM ;
bariz şekilde cidden muhattap olduğu için arkadaşım olan firmaya üzüldüm. Hiç bir belge ve gereklilik gösteren adımları uygulamadan şahsınızca kararlar ile hareket etmeniz gerçekten çok komik.
Konuya birdaha yorum iletilmeyecektir gerekli tüm kanıtlar iletilmiştir.
Moderatör tarafında düzenlendi: