- Konular
- 660
- Çözüm
- 35
- Online süresi
- 5mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 1,683
- Altın Konu
- 80
- Başarım Puanı
- 311
- MmoLira
- 15,018
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sadece kod mantığını anlamak için yararlı bir program fakat kendi yazmadığınız hiçbir proje size birşey katmayacaktır ayrıca program api kullanmakta bu yüzden apisi olmadığı için zor kullanırsınız
- Konular
- 127
- Çözüm
- 29
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 9,937
- DevLira
- 57
Doktora gittim incillllmısssın deddddddiiiİncinmişsinAllah kurtarsın.. Yine bir bilgi alışverişi yaparken yine bir ifşa ve yine bir ifşa hahaha birilerinin senden bilgi istemesi seni cidden bu kadar yükseltiyor mu çok komiksin dostum tam senin denginde bir hareket tam senlik bir hareket
konu çalma konusunda maalesef senin kadar olamam aksi takdirde githubdan spofer sourcesi bulup kendim kodlamış gibi paylaşamam zira sen bunu yapabiliyorsun sana yakışır birşey ayrıca karakterini dmden bilgi dilenenler kısmında anlamış oldum nasıl basit aciz bir insan olduğun besbelli ortada ki gayem bu değil bu konuda şanslısın benden iyiysen seni tebrik ederim bu beni küçültmez ama sen yaptığın şeyleri dile getirirsen bu seni basitleştirir daha öncede söylediğim gibi alıntı olduğunu belirtmişim onu geçtim seni ilgilendiren bir konu değil neden bu kadar kendini kasıyorsun onu anlamadım pub olan bir sourceyi paylaşmam neden seni bu kadar rahatsız eder söyle biz bizeyiz hadi
haa şeyy pardon pardon senin [PARAYLA] sattığın hilede de bu özellikler var ve daha fazla server içeriyor zenginlik olarak
ayrıca önüne değil ekmeğine taş koymaktan bahsetmişim bunu nasıl önün olarak anladın onu da bilmiyorum sanırım biraz anlama özürlülüğün var bu konuda tanidığım işinin ehli insanlar var dilersen senin için ucuz yollu birşeyler yapabiliriz anlamana yardımcı olurlar neticede kişilikten bahsediyoruz (ucuz) ibaresi yer almalı ve kaldı ki benden bu kadar korkmana gerek yok dostum işini elinden alacak deilim zira kabuğumu aşmış olurum neyse hadi discorda geç belki bir iki müşteri düşer
insanlara yararlı olmak senin ne haddin dengin değil kalitenden ödün verme kimseye
öptüm gözlerinden
![]()
- Konular
- 1
- Online süresi
- 8h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 222
- DevLira
- 0
Bu farklı bir yerde paylaşılmıştı sanki
- Konular
- 1
- Online süresi
- 8h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 222
- DevLira
- 0
Yanlışta biliyor olabilirim ama sanmıyorum yani

Allah kurtarsın.. Yine bir bilgi alışverişi yaparken yine bir ifşa ve yine bir ifşa hahaha birilerinin senden bilgi istemesi seni cidden bu kadar yükseltiyor mu çok komiksin dostum tam senin denginde bir hareket tam senlik bir hareket
haa şeyy pardon pardon senin [PARAYLA] sattığın hilede de bu özellikler var ve daha fazla server içeriyor zenginlik olarak
ayrıca önüne değil ekmeğine taş koymaktan bahsetmişim bunu nasıl önün olarak anladın onu da bilmiyorum sanırım biraz anlama özürlülüğün var bu konuda tanidığım işinin ehli insanlar var dilersen senin için ucuz yollu birşeyler yapabiliriz anlamana yardımcı olurlar neticede kişilikten bahsediyoruz (ucuz) ibaresi yer almalı ve kaldı ki benden bu kadar korkmana gerek yok dostum işini elinden alacak deilim zira kabuğumu aşmış olurum neyse hadi discorda geç belki bir iki müşteri düşer
öptüm gözlerinden