- Konular
- 77
- Online süresi
- 13d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 5,745
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ay ne şakacı ne yaratıcı ne edebiyatçı hay sen çok yaşa emi kuzum balım canımın içi tartışmaya mahal yok müşterilerini bekletme aşırı kirlilik yapıyorsun şuan zira temizlemekle uğraşamam çöp heryerde çöptür çöpün polemiği olmaz şimdi usulca çık burası sana göre değil çok prim istiyorsan burası prim yeride değil burası kudurma yeri de değil öptüm gözlerinden sağlıcakla kalAçıkcası yazdıgının tamamını okumadım spoofer kısmında cevap verilmemesi gerektigini anlayıp üzülerek saldım seninle eğlenemeyeceğiz malesef ama özenti demen tüm yazdıklarından daha üzücüydü özensem acaba sana mı özenirdim bilemedim
bu arada inan hiç kudurmuyorum bilgi paylaşılması hoşuma gider haberin olsun ama kudurcak birini arıyosan konuşmalarımı takip eden birisi var burda tartışma olduğunu görür görmez damlar buraya işte o zaman kuduran birini görürsünveya aldıgın forumun yorumlarına da baksan goreceksin

- Konular
- 77
- Online süresi
- 13d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 5,745
- DevLira
- 9
Hah şöyle bak dilin çözülmeye başladı özün bu senin işte kudurunca lan ulan bilmem ne moderatörsünüz bilmem ne bu katagoride görevli bir moderatörüm ben senin gibi birine prim verecek değilim hele hele senin basit laflarının altında kalacakta değilim seni ilgilendirmeyen şeylere zahmet edip burnunu sokma senin sorunun mu hayırdır paylaşmışsam paylaşmışım alıntı diye kocaman yazıyla belirtmişim ve buda fazlasıyla açıklama düzeyindedir gelipte boş boş yorumlar yapma herşeyden önce ve senden önce moderatörüm burdaki kuralları paylaşım rehberini veya ne şekilde paylaşım yapacağım yada konunun içeriği seni alakadar etmiyor senin fikrin bile olamaz bu konuda bana karşı herşeyden önce benimle seviyeli bir tartışmaya girecek biri bile değilsin sen bunu şuan belirtmiş oldun eleştiriye açık değilsen eleştiri yapma herşeyden önce o üslubunu düzelt gerektiğinde paylaşımını gerektiğinde yorumunu yap hele hele senin olmayan sana ait olmayan bir içeriği ben değil bir başkası bile olsa paylaşmışsa senin buna karşı bir cevabın asla olamaz tüm forumların başlıca kuralı şudur kişi kendi yaptığı paylaşım ile sorumludur. Buna kimse karışamaz fikri paylaşılan kişi gelip itiraz edebilir fakat onunla uzaktan yakından ilgisi bile olmayan biri gelipte burnunu sokarsa ozaman işler değişir.Vay be primimi senin üstünden yaptıgımı düşünmen çok üzücü senin yerinde olsam yerin dibine girerdim onları yazdıgın için ulan moderatörsün lütfen biraz akıllı olmaya çalış biraz beynini kullan bir şeyler yap çalıştır o beyin kırıntısını bu kadar düşürme kendini
Bunu da forum moderatör gereği söylüyorum
Forumda hakaret küfür vb. şeyler kesinlikle yasaktır. Konuşma üslubunuza dikkat ediniz. Bir daha olmasın aksi takdirde gereken işlemler yapılacaktır iyi forumlar.
- Konular
- 9
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 9d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 1,509
- DevLira
- 9
Minik bir tesekkuru sana degilde sourceyi paylasan arkadasin ismini yazarak ona ettirebilirdin bundan kendine pay cikarman komik olmus.d
- Konular
- 54
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 8d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 1,207
- DevLira
- 9
Paylaşım için teşekkürler hocam arşivime ekledim.

veya aldıgın forumun yorumlarına da baksan goreceksin