HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler, 1 2 haftadır kullanıyorum. Üzerinde düzeltilmesi gerekilen bir kaç noktalar var oraları yaptıktan sonra gayet güzel işliyor.
Mesela uzun isime sahip bir rakip oyuncuyu öldürdüğünüzde thinboard çok fazla uzuyor ve göze hitap etmeyen şekilde görünüyor bunun için ufak bir fix bırakayım;
Addkillinfo içerisine şunu ekleyin;
Bu 8 haneden fazla olan isimlerde 8den sonrasını 12345678... olarak gösterir. Bundan hariç olarak aynı anda 2 rakibi öldürürseniz üst üste binme gibi sorunları da mevcut fakat biraz kafa yormayla düzenleyebilirsiniz.
Mesela uzun isime sahip bir rakip oyuncuyu öldürdüğünüzde thinboard çok fazla uzuyor ve göze hitap etmeyen şekilde görünüyor bunun için ufak bir fix bırakayım;
Addkillinfo içerisine şunu ekleyin;
Kod:
if len(victim) > 8:
victim = victim[:8] + "..."
Bu 8 haneden fazla olan isimlerde 8den sonrasını 12345678... olarak gösterir. Bundan hariç olarak aynı anda 2 rakibi öldürürseniz üst üste binme gibi sorunları da mevcut fakat biraz kafa yormayla düzenleyebilirsiniz.
Son düzenleme:
Rica ederimTeşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)