delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Altın Konu Demon Turf İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

107accf24089e378b.jpg

Demon Turf'un fragmanını gördüğümde, gösterideki seviyelerin enerjisini ve canlı renklerini kesinlikle sevdim. Demon Turf, 4 Kasım'da Playstation, Nintendo Switch, Xbox ve PC'de piyasaya sürülen, 2D karakterleri kullanan bir 3D platform oyunudur. Demon Turf'ta sizi, Şeytan Dünyası'ndaki Fork Kasabasında yaşayan ve Şeytan Kral'ın ona meydan okumaya cesaret ettiği bir rüya gören genç şeytan Beebz olarak oynuyorsunuz. Uyandığında Şeytan Kral'ı devirmek için kaleye gitmeye karar verir. Şeytan dünyası gruplara ve çetelere bölünmüş durumda ve Beebz'in görevi, bölgeyi teker teker ele geçirmek. Her bölgede yedi seviye ve bir boss savaşı bulunur ve her seviyede Demon King'in kapısını açmak için şeker ve pil toplamanız gerekir. Bir sahanın patronunu yendiğinizde o sahanın kraliçesi olur ve onu kontrol edersiniz.

2.png

Demon Turf 57 seviyeden ve beş boss savaşından oluşuyor, bu da oyunu oldukça makul boyutlu bir oyun haline getiriyor. Bölüm sonu canavarlarını yenip her alanı ele geçirirken yavaş yavaş gelişen az miktarda platform oluşturma ve geçiş hareketleriyle eğitim seviyesinde başlıyorsunuz. Hareket kontrolleri basit ve akıcı, ancak savaş kontrollerinin pek de mükemmel olmadığını düşünüyorum. Saldırılar düşmanlara zarar vermez, bu yüzden onları ortadan kaldırmanın yollarını bulmak size kalmış. En fazla yapabileceğiniz tek şey, düşmanlarınızı döndürüp onları sivri uçlar gibi tehlikeli bir şeyin içine veya bir uçurumun veya çıkıntının aşağısına itmektir. İlerledikçe bu mekaniği çok sıkıcı buldum. Demon Turf'un dikkate değer bir yönü, kendi kontrol noktalarınızı bir seviyeye yerleştirme yeteneğidir. Bu, Beebz'in ihtiyaç duyduğu yeniden doğma noktalarını belirleme fırsatı verir, ancak seviye başına yalnızca birkaç bayrakla sınırlısınız.

39776e23174294dce.jpg

Demon Turf'un manzaraları ve sanat tarzı çok benzersizdir. 3D manzara üzerindeki 2D karakterler ve animasyonlar şaşırtıcı derecede iyi uyum sağlıyor. Seviye tasarımını ve platformu oldukça iyi buldum, ancak oyunun birçok engeli vardı, bunlardan ilki kamera kontrolleriydi. Otomatik kamera kontrollerinden manuel kamera kontrollerine geçiş yaptıktan sonra bile kameranın size her zaman en iyi açıyı veya görüntüyü vermediğini ve sürekli olarak atlamaları ve boşlukları yanlış değerlendirdiğimi, son kontrol noktamdan tekrar tekrar yeniden başlamak zorunda kaldığımı fark ettim. İkincisi, boss savaşları biraz sönük ve sinir bozucuydu çünkü sizi kahramanlarımızdan birinin becerilerine dayalı bir numara kullanmaya zorluyorlar.

4f4c6b23dae643556.jpg

Genel olarak Demon Turf özelliklerle doludur ve bazı kusurlarına rağmen oldukça fazla kişiliğe ve enerjiye sahiptir. Normal seviyelerin yanı sıra Demon Turf'ta çok sayıda yan görev, zamana karşı denemeler, fotoğraf modu hedefleri ve daha fazlası bulunur. Bu oyunun tonlarca tekrar oynanabilirliği var ve tamamlayıcıların uzun süre devam etmesini sağlayacak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri