kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Crossfire: Legion İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1ae3e017e10b1b4ee.jpg

Geçen hafta medya profesyonelleri dijital bir Crossfire: Legion ön izleme sunumuna davet edildi. Prime Matter, Blackbird Interactive ve Smilegate Entertainment'ın kolaylaştırıcılığında bize oyunun tanıtım sineması, oyunun arka planına ve evrenine genel bir bakış, oynanabilir üç gruptan ikisine dair bazı kısa bilgiler, bazı aksiyon oynanışları ve bir geliştirme yol haritası gösterildi.

2df01d1f44a8b3221.jpg

Crossfire, 2007'de Güney Kore'de piyasaya sürülen büyük ölçüde popüler bir taktiksel FPS oyunudur, ancak 2020'de CrossfireX'in beta testini Xbox'ta oynayana kadar kişisel olarak oyunun adını duymamıştım. Crossfire, 88 ülkeden 698 milyon oyuncuya sahiptir ve hatta e-spor sahnesinde kendilerine isim yapmaya çalışan iki Crossfire oyuncusuna odaklanan 2020 Çin TV dizisini başlattı. Crossfire: Legion, klasiklerden ilham alan bir Gerçek zamanlı strateji oyunudur ve biz sadece teknik bir test yapmış olsak da, bana kesinlikle ilk Command & Conquer oyunlarını oynama nostaljisini yaşattı.

35f609e849c1eb114.jpg

Cardinal'in yetenekleri, savaşın sisi içinde görünmeyen herhangi bir yere nişan alabileceğiniz güçlü bir topçu bataryası olan isteğe göre ateş etmektir. İkinci yetenek ise üssün yakınındaki askerlere artan ateş ve iyileştirme oranı sağlayan rallidir. Phoenix'in yetenekleri arasında, yakındaki birimlere pasif iyileştirme sağlayan Ghost Kit teknolojisini kullanarak bir karakol konuşlandıran Ghost Core ve bir bölgedeki birimleri Ghost Core Outpost'a ışınlayıp onlara geçici gizlilik sağlayan Ghost Recall yeteneği yer alıyor.

40c9d5dbeb4e1436b.jpg

Şubat ayında açıklanan üçüncü grubun yanı sıra bazı yeni haritalar da eklenecek. Mart ayında sıralamalı maçlar olacak ve Nisan ayında ordu özelleştirmelerini göreceğiz. Ufuktaki diğer iyileştirmeler arasında ordularınızı özelleştirmek için bir ordu kart sistemi, tek oyunculu bir harekât, ortak senaryolar, bir harita editörü için buhar atölyesi desteği ve daha fazlası yer alacak. Bunların hepsi değişebilir ancak oyun için heyecan verici bir yol gibi görünüyor.

1358211c0adeec8b3.jpg

Oyunu yalnızca sınırlı kapasiteli çok oyunculu oyunlarda oynama fırsatı verildi. Batı Avustralya'da olmak, mesafe ve zaman dilimlerinin zorbalığı, gerçek oyunculara karşı oynayamayacağım anlamına geliyordu. Neyse ki özel bir lobi oluşturup ona karşı oynayabileceğimiz bir yapay zeka botu ekleyebildik. İki kişilik bir oyun yükledim ve Global Risk grubunu seçtim. Görüş alanının kısıtlı olduğunu hissettiğim ve mini haritanın oyun alanının geri kalanına kıyasla daha düşük kalitede göründüğü için oyunu daha fazla uzaklaştırmak istediğimi hissettim.

2018ae8bd4890e1f3.jpg

Çiftçilik yapmak için bir üssünüz, iki kaynağınız var ve doğrudan çiftçiliğe atlayan bir avuç işçi birimiyle başlıyorsunuz. Nüfus sınırını başlangıç sınırı olan 8'in üzerine çıkarmakla ilgili birkaç sorun yaşadım. Bir kışla inşa ettim ve ardından üs karargâhını yükseltmek için yeterli kaynak kazandım ve bir ipucunda nüfus sınırını artıracağını söyledi. Olmadı ve ardından AI ordusu, zavallı işçilerimi hızla yok eden 8 askerden oluşan bir ilk kuvvet gönderdi. Yarım düzine oyunu hızlıca ileri sardım ve bina başına 15 nüfus ekleyen küresel lojistik binasını inşa etmem gerektiğine karar verdim.

3000733bb7cda0f69.jpg

Oynarken oyunun seslendirmesi gerçekten tanıdık geldi ama uzun süre çıkaramadım. Kesinlikle daha önce oynadığım bir oyunun sesiydi, sonra beni etkiledi. Bu Deus Ex'den Adam Jensen'in, Elias Toufexis'in sesiydi! Oradan, tıpkı düşman yapay zekasının kapı eşiğime 2. dalgayı göndermesiyle birlikte bir başlangıç gücü oluşturdum. Bundan kurtuldum, ancak ralli iyileştirme komutanı yeteneğini kullanarak acil durum iyileştirmesi için kuvvetlerimi Karargah'a geri getirmek zorunda kaldım. Oyun ilerledikçe araçlar için bir fabrika ve uçak birimleri için bir hangar inşa ettim ve ardından makul bir ordu kurmaya başladım. Onları keşif için gönderirken, merkezi bir radar tesisine rastladım ve bu tesis ele geçirildiğinde merkezi harita alanının büyük bir kısmını açığa çıkardı.

crossfire-legion-4.jpg

Yapay zeka ile birkaç kavgadan sonra, kendi isteğiyle ateş eden komutanın hava savunmasını hızlı bir şekilde devre dışı bırakma yeteneğini kullanarak ilk üslerini alt ettim ve ardından karargahlarını yok ettim. Ancak oyun sonuçlanmadı, ben de daha fazla üs aramaya başladım. AI bot tarafından kurulan iki üs daha olduğu ve her ikisinin de hava kuleleriyle yoğun bir şekilde savunulduğu ortaya çıktı. Bunun, kuvvetlerimin ağırlıklı olarak hava üslerinde olmasından mı yoksa sadece tesadüften mi kaynaklandığından emin değildim. Sonunda üçüncü üslerini ortadan kaldırmak için bir tank gücü oluşturmak zorunda kaldım ve maçı kazandım.

20220114170240_1.jpg

Genel olarak oyunun görünüşünden ve oynanışından etkilendim ve Deus Ex'ten Adam Jensen'ın sesini tekrar duymak beni daha da etkiledi. Crossfire: Legion, mükemmel patlamalar, birim grafikleri ve seslerle modern bir kullanıcı arayüzünde klasik Gerçek zamanlı strateji oyunlarının tüm özelliklerine sahiptir. İstediğim kadar uzaklaştıramadım ve mini harita oyunun geri kalanından daha düşük kalitede görünüyordu, ancak bunun dışında bu, bir süredir özlemini duyduğum klasik Gerçek zamanlı strateji oynanışıydı. Oyunun açık beta ve erken erişim sürümüne doğru gelişimini izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri