bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Altın Konu Moo Lander İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

119dccf7bc5f07eb4.jpg

Moo Lander, The Sixth Hammer tarafından geliştirilmekte olan bir 2D macera platform oyunudur ve İlkbahar 2022'de Steam, Playstation, Xbox ve Nintendo Switch'te yayınlandı. Ori ve Rayman oyun serisinden ilham alan Moo Lander, benzer seviye tasarımına sahip ve türe kendine özgü bir dokunuş katıyor. Efsanevi Süt Üretme Cihazı'nı bulmaya çalışırken geniş uzayı tarayarak uygarlığınızın kalan son uzay gemisinin kontrolünü ele alıyorsunuz. Süt, oyunun ana olay örgüsü öğesi ve temel kaynağıdır ve kahraman, ölmekte olan uygarlığını kurtarmak için süt arıyor. Süt, savunma veya ölümcül ve öldürücü olmayan becerilere dayalı farklı yeteneklerin kilidini açmak için cephaneliğinizi güçlendirmek için kullanılır. Hangi silahı ve yeteneği yükselteceğinizi ve sütünüzü harcayacağınızı seçmek çok önemli olacaktır.

225d5fb4fba359a49.jpg

Denetleyiciyi elime aldığımda ilk düşüncem Moo Lander'ın bir Ori klonu olacağıydı. Yanılmışım. Oyunun başladığı andan itibaren muhteşem seslendirme, canlı görseller ve uzaylı bir ineğin büyüsüne kapılıyorsunuz. Yaklaşık 30 dakikalık oynanıştan oluşan demoyu oynayabildim. Mars'a düşen Moo Lander'ın kampanyasını başlatıyorsunuz. Devasa bir inek tarafından irkildikten sonra gemiyi yeniden başlatıyorsunuz ve yapay zeka arkadaşınız Hamilton ile tanışıyorsunuz, burada size gemide eksik parçaların olduğunu ve bu gezegeni keşfetmeye devam etmek için bunları bulmanız gerektiğini söylüyor. Nihai amaç, uygarlığınızı kurtarmak için yeterli sütü elde etmek amacıyla yeterli sayıda ineği ışınlamaktır. Bahsedilen ineğe kısa bir giriş yaptıktan sonra, geminin kontrolünü ele alıyorsunuz ve ben bir gamepad ve kontrol cihazı kullanmanın klavye ve fareden çok daha kolay olduğunu gördüm. Hareket kontrolleri çok düzgün ve manzaralar, iyi bir fikir edinmenize yardımcı olacak kıvrımlar ve dönüşlerle dolu.

ss_6900514b13b42af590a7e841a59f6d98e9280199.1920x1080.jpg

Benzersiz enstrümantal seslere sahip müzik ve film müziği çok uyumludur ve Moo Lander'ın seviye tasarımını harika bir şekilde tamamlamaktadır. Yerin derinliklerine ve yüzeye doğru ilerledikçe enstrümanların iniş ve çıkışları çok nettir ve oyunun içine girmenize yardımcı olur. Ayrıca bir bulmacaya veya savaşa yaklaştığınızda müziğin temposunu ve tonunu nasıl değiştirdiğini de sevdim. Hamilton'un neredeyse robotsu monoton sesi, kahramanımızın sesinin bazen dengesiz doğasını tamamlıyor ve diyalog alışverişleri çok akıcı ve birbirlerinden iyi besleniyor. Oyunda dallara ayrılan bir diyalog sisteminin yer aldığını ve hikayenin geliştirilmesine çok iyi uyduğunu görmek sürpriz oldu.

ss_fb8d5cd4c44af8069789eed75d4585489234060d.1920x1080.jpg

Moo Lander'da çok sayıda farklı düşman türü var ve oyunu oynarken çok çeşitli düşman türleri ile karşılaştım. Her türün birden fazla farklı saldırısı vardır ve yenmek için farklı stratejilere ihtiyaç duyulur. Sonuçta düşmanlar zorluydu ama çok da zor değildi. İlginç bulduğum bir özellik, düşman türlerini yendiğinizde onların DNA'sından araştırma elde etmeniz ve bunun daha sonra kamuflaj modülleri adı verilen kilidi açılabilir kaplamalar olarak geminize eklenmesiydi. Kilidi açıldıktan ve donatıldıktan sonra oyuna pasif bonuslar eklerler.

520dd7388fd17fb90d369084a9072e5da674a8e0.png

Moo Lander'ın kesinlikle keyif aldığım ve iyi düşünülmüş bulduğum bir yönü, bu dev sığırlarla yapılan boss savaşları sırasında yalnızca ölümcül olmayan saldırıların onlara zarar verebilmesiydi. Bu, hayatta kalmaları için ihtiyaç duydukları sütü sağlamak üzere onları kendi gezegeninize ışınlayabilmek için yapılır. Oyunda ilerlemek için tamamen ölümcül saldırılara ihtiyaç duymamanız canlandırıcı bir düşünce. Moolander'ın bu demosundan büyük keyif aldım ve sadece 30 dakikalık bir oyun olmasına rağmen, daha uzun demolar için sabırsızlanıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri