noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Altın Konu Hermitage: Strange Case Files İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hermitage-Strange-Case-Files-Feature.jpg

Hermitage: Strange Case Files ilk olarak geliştirici Arrowiz tarafından Kasım 2018'de Çince olarak PC'de yayınlandı. Bu polisiye gerilimde, ilginç kitabevi Hermitage'de Mağaza Müdürü ve koltuk dedektifi olarak oynayacak, en eksantrik kitap kurtlarına hizmet edecek ve onların berrak, ritüelistik rüyalarının ardındaki gizemleri çözmelerine yardımcı olacaksınız. Şimdi bu paranormal korku macera oyunu İngilizceye çevrildi ve hikaye anlatımına, ipuçlarını geliştirmeye ve ipucu bulmaya güçlü bir şekilde odaklanıyor. Başlangıçta oyundan anında bir manga hissi aldım. Mağaza Müdürü'nün detaylı tasarımını, göz kamaştıran set parçalarını ve arka planlarını ilk kez görmek bana Persona serisi gibi oyunları hatırlattı.

139934d99add43a4c.jpg

PC versiyonunda kontroller çok basitti. Bir sahneyi atlamak için boşluk çubuğuna tıklayın, devam etmek için farenin sol tuşuna tıklayın, günlüğü kaydırmak için fare tekerleğine tıklayın ve son olarak önceki sahneye dönmek için farenin sağ tuşuna tıklayın. Yukarıdaki Atla, İleri ve Günlüğe Kaydet seçeneklerinin yanı sıra Gizle ve Otomatik seçeneklerine de sahipsiniz. Sahnelere tıklamak istemiyorsanız ve hikayenin tadını çıkarmak istiyorsanız bu iyi bir şey. Hermitage: Strange Case Files'ı incelerken, başlangıçta devam etme konusunda isteksizdim çünkü hikayenin ilerleme hızının başlangıçta yanlış olduğunu fark ettim. Anlatım benim zevkime göre yeterince hızlı ilerlemiyordu, bu yüzden kendimi seçenekler menüsündeki metin hızını biraz arttırırken ve hikayeyi biraz daha hızlı ilerletmek için Otomatik'i seçerken buldum. Bununla birlikte, ilk saati geçtikten sonra oyun daha iyi aktı ve daha keyifli hale geldi.

2ae3c4e3bbb43c72b.jpg

Vakaların derinliği ve ipuçlarını bulmadaki farklı yöntemler tek kelimeyle muhteşem. Bir televizyon haber yayınını izlemekten veya bir web forumunda gezinmekten, ipucu bulmak ve bilgi toplamak için farklı sorgulama tekniklerini kullanmaya kadar, kişiliği hedef alan en iyi yaklaşımı seçersiniz ve vakayı oluşturmak için bilgileri vaka defterinizde saklarsınız. Belirli anlara ve seçimlere dayalı karakter becerilerinin kilidini açmak ve denemeleri geçmek, karakterlerin ve hikayelerinin derinliğine gerçekten yardımcı oldu. Bu oyun tarzında bulduğum benzersiz bir özellik, keşfedilecek diğer çeşitli hikayelerin kilidini açtıkları için yaptığınız seçime bağlı olmasıdır. Bu, tekrarlanan bir oyun için harika ve oyun seçimlerinde aynı şeyi iki kez yapmama konusunda kendimi bilinçli buldum. Bir başka eğlenceli katılım da, oyundaki karakterleri ve olayları birbirine bağlamak ve analiz etmek için dairenizdeki panoyu kullanmaktı, gerçekten her şeyi bir araya getirdi. Tüm bu unsurların yerinde olmasıyla, geliştiricilerin masaüstü RPG'yi simüle etmeye çalışmasını takdir edebilirsiniz.

3605a06e97be7410d.jpg

Film müziği, sorgulama bölümleri sırasında saksafon ağırlıklı eski bir polisiye film havası veriyordu. Oyunun tarzı göz önüne alındığında özgün hissettirse de aşırı kullanıldığını düşünüyorum, ancak kullanılan müziğin geri kalanı oyundaki diğer sahnelerle iyi dengelenmiş görünüyordu. Hermitage: Strange Case Files'taki karakter tasarımları, tema ve hikayeyle mükemmel bir şekilde eşleşen bir Japon anime hissine sahip.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri