- Konular
- 21
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 397
- DevLira
- 21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@Asteriaa isimli şahısın satış konusundaki files'ın tezeklenmemiş halidir. Tamam hadi orijinal hali diyelim şuna. Dosyaların sahibi benim benden aldıktan sonra başkalarına sistem eklettirip aris2 serverfiles şeklinde satış yapıyor.
Harika sorun yok. Özgürce herkes ticaretini gerçekleştirebilir.
ÖNEMLİ NOT: Zamanında kişiye özel yaptığım hiçbir geliştirmeyi içerisinde paylaşmadım. Bu saf orijinal halidir.
Tabii benim olan dosyaları da ben özgürce paylaşabilirim
Kurulumda sorun yaşarsanız yazın konu altına, zamanım oldukça tek tek cevaplarım ben olmazsam başkası cevaplar mutlaka.
Bu dosyalar, hemera2 global (bileceğiniz şekliyle eren2/eren3'ün ilk altyapısı) üzerine inşa edilmiştir.
NOT: Orijinalde bu yapılarda oyunda hiçbir ses yoktur(MilesLib ile ilgili tüm fonksiyonları deaktif etmişler veya silmişlerdi).
Fakat bu dosyalara tüm sesleri sıfırdan eklemiştim.
NOT: Bilinen bir açık veya bug yok. 98-99 veya 104-105 düello sunucusu olarak kullanabilirsiniz. +3k silah kostüm, zırh kostüm, efekt vb bolca görsel var. En aşağıya Locale_inc.h ve CommonDefines.h bıraktım. İnceleyebilirsiniz.
Kanıt:
Mini Not: Bu dosyaların 1. ve 2.sezon metius2 dosyalarıyla alakası yoktur. Youtube üzerindeki 1.sezon ve 2.sezondan olan metius2 videolarıyla karışmasın.
Orada skill renklendirme eşya renklendirme premium gibi eklentiler var ve o dosyaları henüz kimseyle paylaşmadım/satışını yapmadım.
Sürüm: vs2019, gcc49, mysql56
Kurulum mysql56 içeren bir freebsd içerisine kurulacaktır
[CODE title="Kurulum"]
root/serverInfo.py içerisindeki IP'yi değiştirdikten sonra
FR_Nova/create_all.bat çalıştırın (Tüm pack dosyalarını oluşturacak, uzun bir süre bekletecek)
metin2_server_vslik.tar.gz -> /usr
metin2_mysql_vslik.tar.gz -> /var/db klasörüne atıldıktan sonra aşağıdaki komutları çalıştırın.
cd /usr && tar zxvf metin2_server_vslik.tar.gz
cd /var/db && service mysql-server stop
rm -rf mysql
tar zxvf metin2_mysql_vslik.tar.gz
service mysql-server restart
reboot
Tekrar açıldıktan sonra CONFIG dosyalarından IP'leri ayarladıktan sonra
cd /usr/game && sh start.sh
1[/CODE]
Harika sorun yok. Özgürce herkes ticaretini gerçekleştirebilir.
ÖNEMLİ NOT: Zamanında kişiye özel yaptığım hiçbir geliştirmeyi içerisinde paylaşmadım. Bu saf orijinal halidir.
Tabii benim olan dosyaları da ben özgürce paylaşabilirim

Kurulumda sorun yaşarsanız yazın konu altına, zamanım oldukça tek tek cevaplarım ben olmazsam başkası cevaplar mutlaka.
Bu dosyalar, hemera2 global (bileceğiniz şekliyle eren2/eren3'ün ilk altyapısı) üzerine inşa edilmiştir.
NOT: Orijinalde bu yapılarda oyunda hiçbir ses yoktur(MilesLib ile ilgili tüm fonksiyonları deaktif etmişler veya silmişlerdi).
Fakat bu dosyalara tüm sesleri sıfırdan eklemiştim.
NOT: Bilinen bir açık veya bug yok. 98-99 veya 104-105 düello sunucusu olarak kullanabilirsiniz. +3k silah kostüm, zırh kostüm, efekt vb bolca görsel var. En aşağıya Locale_inc.h ve CommonDefines.h bıraktım. İnceleyebilirsiniz.
Kanıt:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mini Not: Bu dosyaların 1. ve 2.sezon metius2 dosyalarıyla alakası yoktur. Youtube üzerindeki 1.sezon ve 2.sezondan olan metius2 videolarıyla karışmasın.
Orada skill renklendirme eşya renklendirme premium gibi eklentiler var ve o dosyaları henüz kimseyle paylaşmadım/satışını yapmadım.
Sürüm: vs2019, gcc49, mysql56
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kurulum mysql56 içeren bir freebsd içerisine kurulacaktır
[CODE title="Kurulum"]
root/serverInfo.py içerisindeki IP'yi değiştirdikten sonra
FR_Nova/create_all.bat çalıştırın (Tüm pack dosyalarını oluşturacak, uzun bir süre bekletecek)
metin2_server_vslik.tar.gz -> /usr
metin2_mysql_vslik.tar.gz -> /var/db klasörüne atıldıktan sonra aşağıdaki komutları çalıştırın.
cd /usr && tar zxvf metin2_server_vslik.tar.gz
cd /var/db && service mysql-server stop
rm -rf mysql
tar zxvf metin2_mysql_vslik.tar.gz
service mysql-server restart
reboot
Tekrar açıldıktan sonra CONFIG dosyalarından IP'leri ayarladıktan sonra
cd /usr/game && sh start.sh
1[/CODE]
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Game Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Mysql Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Game & DB Src Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Client Src Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Giriş Pack Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Un Pack Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Charlie'nin meleklerine başvurum red edildiYa olm sen melek misin nesin seeeeeennnn![]()
Cehennem meleklerine başvurum red edildi
Bende forum meleği olmaya karar verdim
turkmmo nun meleği <3
- Konular
- 1
- Online süresi
- 20d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 4,169
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 21
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 397
- DevLira
- 21
Herkese iyi kullanımlar.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 20d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 4,169
- DevLira
- 0
Freebsd olarak hangi sürümü kullanıyorHerkese iyi kullanımlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)