Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Seni bilmiyorum ama ben oyunların çoğundan daha kısa olmasından yanayım. Bir oyunu bir veya iki oturuşta bitirmenin çok iyileştirici ve hoş bir yanı vardır; ister deneyimi sonuna kadar görmenin verdiği başarı duygusu, ister bir sonraki oyuna atak yapmakta özgür olmanız gerçeği olsun. 90'lı yılların ilham verici, yanan bir şehirde aşıkların yeniden bir araya gelmesini konu alan bilmeceli anlatım Fire Tonight'a gelince, ne yazık ki sadece 45 dakika ila bir saatlik içerikle kendini çok kısa sürede kesiyor. Tartışmalı olarak çok kısa olmasına rağmen, mizahi yazımı, basit ama eğlenceli bulmaca oynanışı ve akılda kalıcı 90'ların aromalı müziğiyle hâlâ tatlı.
Hızla 1990 yılına gidiyorsunuz ve Fire Tonight'ın yıldız çifti Maya ve Devin ile tanışıyorsunuz. İki genç yetişkin, cep telefonlarının bir tuğla boyutunda olduğu ve internetin henüz ana akım olmadığı zamanlarda çiftlerin yaptığını varsaydığım gibi, sabit hatlı telefonlar hakkında derin ve anlamlı bir tartışma yapıyor. İkili anılarını anarken Devin kıskanılacak kaset koleksiyonunu karıştırırken aniden elektrik kesilir. Sohbete devam etmek için çaresiz kalan Maya, evinden aşağıdaki sokaklara iner ve hızla bir yangının şehrin her tarafına yayılmaya başladığını keşfeder. Devin'e yapılan bir ankesörlü telefon görüşmesi, hattından yalnızca parazit gelmesiyle sonuçlandıktan sonra Devin, alevlerle kaplı şehirde yoluna devam ederek onun evine doğru yola çıkar.
Anlatıya gelince, Fire Tonight'ta görmeyi bekleyebileceğiniz tek şey bu. Oyunun bir saatten daha kısa bir sürede fethedilebileceği göz önüne alındığında, hikayenin bu kadar zayıf olması muhtemelen adildir ve ikisini birleştirme fikri iyi olsa da, karakter gelişiminin eksikliği oluşturacak etkiyi engellemektedir. . Devin ve Maya olarak oynadıkça onları biraz insan olarak tanıyorsunuz, ancak sonuçta bu onların yeniden bir araya gelmelerini tanık olmayı çok önemsediğiniz bir olay haline getirmek için yeterli değil. Devin'in, Maya'nın gerçek bir şeyler koyma konusundaki ısrarına rağmen, ketçapın çeşnilerin kralı olduğuna dair güçlü inancına kadar, dairesinin bazı kısımlarını işaret edip tıklatırken yaptığı esprili diyalogdan (örneğin mısır gevreğine olan sevgisini ve yemek istediği tek şeyin bu olduğunu duymaktan) keyif aldım. Bunların hepsi Devin'e en azından biraz karakter kazandırmak için çalışıyor.
Fire Tonight'ın ara sahnelerinin muhteşem sanat tarzı da Maya ve Devin'e karakter kazandırıyor; bu, Celeste'nin sanatına çok benziyor (ara sahnelerde, oynanışta değil). Özellikle bakılması çok güzeller ve göründükleri birkaç dakika içinde güzel bir görsel ödül oluyorlar. Oyunda mevcut olan temel 3D estetiği dünyayı ateşe vermiyor (çünkü zaten öyle), ancak onu keşfettiğiniz zorlu saatte bakılacak kadar çekici.
Fire Tonight'ta büyük ölçüde Devin'in dairesine ulaşmaya çalışan Maya olarak oynuyorsunuz. Maya'nın seviyelerinde amacınız şehrin küçük bir bölümünde bulmacaları tamamlayarak bir sonraki aşamaya geçmektir. Seviyeler, Maya'nın keşfedebileceği diorama benzeri haritalarda gerçekleşir. Haritayı döndürmek, ilerlemek için gereken anahtarlar gibi gizli alanları veya öğeleri ortaya çıkarabilir. Şehir yanarken şehrin bazı bölgeleri abluka altına alındı ve ulaşılamıyor. Ancak endişelenmeyin, çünkü Maya sonunda Walkman'ini çalmasına ve ateşin bir kısmını yok etmesine olanak tanıyan özel bir güce sahip olur. Ancak bu gücü kullanmak pilleri tüketir, bu da yeteneği korumak için daha fazla pil bulmanız gerekeceği anlamına gelir. Bulmacalar çok fazla yaratıcılığa ilham vermez, ancak büyük ölçüde hoşturlar, ancak birkaç sinir bozucu olanlar da vardır. Deneyimin son bulmacası, zorluğundan çok kafa karıştırıcı düzeni nedeniyle beni bir dakika boyunca şaşkına çevirdi.
Maya'nın seviyeleri arasında, seviyeleri büyük ölçüde anlatıyı ve karakterini geliştirmeye hizmet eden işaretle ve tıkla bölümleri olan Devin olarak oynuyorsunuz. Bu anlardaki oyun, Maya bölümlerine geri dönene kadar dağınık bekar masasındaki her öğeye tıklamaktan ibarettir. Kasetleri dinleyebilir ve Maya'nın Devin için sevgiyle yaptığı bir karışık kaseti onarabilirsiniz, ancak bunun dışında gerçekte yaptığınız tek şey Devin, Maya'yı evde bekleme fikriyle boğuşurken diyaloğu sürdürmektir. Neyse ki bu anlarda diyaloglar iyi ve Maya'nın bulmaca oyun bölümleri arasında küçük bir mola görevi görüyorlar.
Fire Tonight, basit ama eğlenceli bulmaca oynanışıyla şaşırtsa da, bir saatten kısa çalışma süresi, en parlak olanı yakmak üzere gibi göründüğü için sonunda alevini söndürüyor. Kısa deneyim, karakterlere bağlanmayı zorlaştırıyor ve sonuçta en büyük kusuru olarak göze çarpıyor. Tam Maya ve Devin hakkında daha fazla şey öğreneceğimi hissettiğim ve hikayelerindeki merakımın doruğa ulaştığı sırada jenerikler bana gösterildi. Maya ve Devin'in macerası biraz daha uzun olsaydı, yeniden bir araya gelme anları daha tatlı ve daha ödüllendirici olurdu, ancak bu burada olmuyor. Oynanış ve film müziği keyifli bir saat sunsa da, genel içerik ve anlatım eksikliği, Fire Tonight'ı zor satıyor, tabii birkaç kuruş karşılığında almayı başaramazsanız.