Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Altın Konu Dice Legacy İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,316
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,942
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2e3a107d4a8ac42d6.jpg

Dice Legacy, Destinybit tarafından geliştirilen ve Ravenscourt tarafından yayınlanan, bir hayatta kalma şehir kurma oyunudur. Oyun, 9 Eylül 2021'de Steam ve Nintendo Switch'te yayınlandı ve geleneksel şehir kurma temel mekaniklerinde benzersiz bir dönüşe sahip. Normalde görevleri yerine getiren npc çalışanlarınız olur ve bunun gibi bir masa üstü oyunu oynuyorsanız, görev sonuçlarını belirlemek için zar atarsınız. Dice Legacy işleri değiştiriyor ve çalışanlarımız aslında altı yüzlü zarlar. Sabrın ve planlama hamlelerinin önemli olduğu harika bir konsept, aksi takdirde kendinizi hızla istila edebilir veya donmuş kışlara yenik düşebilirsiniz.

Geminiz keşfedilmemiş bir kıtanın kıyısına ulaştı. Oyunun oyun alanı, Halo'daki halka veya Interstellar filminin sonu gibi ileri doğru yuvarlanan dar bir arazi şerididir. Aşamalı olarak ortaya çıkarmanız gereken bir savaş sisi var, bu size daha fazla kaynak sağlayacak, ancak aynı zamanda her senaryonun gizemlerini çözmeye çalışırken artan tehlikeler de var. Oyunun grafikleri ve detay düzeyi baş döndürücü ve dinlendirici orkestra müziği, karşılaştığım birçok göreve odaklanmama yardımcı oldu. Kaynakları toplamak, yerleşiminizi genişletmek ve savunmak, kışın hayatta kalmak ve bu ürkütücü dünyanın tuhaf sakinleriyle etkileşime geçmek için zar atacak ve kullanacaksınız.

1da1f3c952b1422af.jpg

Zar Mirası, Stranded adı verilen tek bir senaryonun aktif olmasıyla başlar ve yalnızca sınırlı başlangıç kaynaklarına ve beş başlangıç köylü zarına sahip The Stranded King olarak oynayabiliriz. Stranded'i yenerek daha fazla senaryonun kilidini açarsınız ve diğer hedeflerin yanı sıra bir kampı yok etmek, bir yapı kalıbı oluşturmak veya en az 30 altına sahip olmak gibi oyun içi görevleri tamamlayarak diğer kahramanların kilidini açabilirsiniz. Daha fazla cetvelin kilidini açtıkça, başlangıç zarları aracılığıyla farklı oyun tarzlarına sahip olduklarını göreceksiniz. Dice Legacy'nin her oynanışı prosedürel olarak oluşturulmuştur, bu nedenle size halka dünyasının sisleri arasında saklı olan sırrı keşfetme şansı sunar.

Mahsur kalan senaryoyu başlattığınızda, yazın başında oynamaya başlarsınız ve hava, mahsul yetiştirmek için mükemmeldir. Zarların kullanımını ve dayanıklılık noktalarını açıklayan iyi bir eğitim gösteriliyor. Kaynak toplamak ve aşçılık binasını tamamlamak için zarları atarken, odun, taş, demir, altın ve yiyecek gibi diğer kaynakları da toplamaya başlamanız gerekecek. Bir görevi tamamlamak, kullanılan her zar için bir dayanıklılığa mal olur. Kullanabildiğiniz kadar çok zar kullandıktan sonra yenilerini atmanız gerekecek. Destenizde aynı anda en fazla 12 zar aktif olabilir, ancak yedekte daha fazlası da olabilir. Oyunun ilk birkaç saatinde bu net değildi ve algılanan sınır olan 12'ye sadık kaldım, bu da ilk birkaç oyunda benim aleyhime oldu.

31d8729a2f0a11698.jpg

Buğday tarlasında çalışmak veya odun yetiştirmek gibi sahadaki belirli bir görev için bir zar rolüne ihtiyaç duyduğunuz zamanlar olacaktır. Saldırı altında olabilirsiniz ve dövüş zarlarınız yok, bu yüzden bir tane almayı denemek için desteyi yeniden atabilirsiniz. Desteyi her attığınızda, tüm zarların dayanıklılığı da kaybolur. Bir zar tüm dayanıklılığını kaybederse yok olur ve destenizden kaldırılır. Yeni yapılar inşa etmeye başladıkça vatandaşlar, tüccarlar, askerler ve daha fazlası gibi farklı zar sınıflarının kilidini açacaksınız. Köylü zarları, bir okul inşa ettiğinizde vatandaşlara veya kışla inşa ettiğinizde askerlere dönüştürülebilir. Askeri akademinin kilidini açmak, herhangi bir zarı askere dönüştürebilir. Araştırma ve teknoloji ağaçları, oyun tarzınızı bulana kadar çeşitli stratejiler denemenizi sağlayacaktır.

Vatandaş zarları yeşildir ve araştırma ve teknolojiyle daha çok ilgilenir. İyileştirmelerin ve daha gelişmiş binaların kilidini açmak için araştırma puanları gereklidir. Asker zarları mavidir ve baskın yapma ve dövüşme gibi daha taktiksel görevlere sahiptir ancak aynı zamanda inşaat da yapabilirler, oysa tüccarlar ticaretle uğraşır ve keşişler savaştan kaynaklanan yaraları iyileştirebilir. Destenizde zar çeşitliliğine sahip olmak iyidir, ancak savaşta yaralanmaya başladığınızda ve sonunda zarlardan bazılarını tamamen kaybetmeye başladığınızda, uygun sınıfla mutluluğunuzu kaybetmeye başlayacaksınız. Konseyde farklı zar sınıfları temsil edilir ve her sezonun sonunda konsey, üç seçenek arasından seçim yapmanız gereken yeni bir yasa önerecektir. Bunlar o sınıftaki binalara fayda sağlayacak ve nadir olanlar mum mühürle işaretlenecek. Bölge binaları inşa ederken, etki alanları içindeki binaları etkileyen sınıf bölgeleri oluşturmak için belirli zar sınıflarını kullanabilirsiniz. Örneğin kışın buğday tarlalarının donmasını önleyecek bir yasayı çıkartabilirsiniz, bunu bir an önce çıkartmanızı şiddetle tavsiye ederim.

49e3b9c6e3b3379ce.jpg

Kış, Dice Legacy'de geçilmesi gereken bir melez ve diğer mevsimlere göre daha uzun sürecekmiş gibi geliyor. Mahsur kalan senaryoyu tamamladıktan sonra kilidini açabileceğiniz senaryolardan biri her zaman kıştır ki bu kesinlikle bana göre değil! Zarlar normal görevlerini tamamladıkça, kış ilerledikçe donma şansları artar. Bir zar donarsa, kış boyunca veya bira fabrikasında çözülmedikçe güvertenizde kalır. Ancak daha sonra bira fabrikasının kilidini açmadım, bu yüzden her kış ilk birkaç saat boyunca mücadele ettim. Buhar Jeneratörleri kışın kritik hale gelir ancak her seferinde 3 oduna ihtiyaç duyarlar. Hızlı bir matematik işlemi yaparsak, kışı geçirmek için her jeneratör için yaklaşık 24 oduna ihtiyaç duyulduğu ortaya çıkıyor. Bu, diğer teknoloji binalarının kilidini açarken kaydettiğiniz ilerlemeden alınan çok sayıda kaynak anlamına geliyor. Bunların önemini öğrenmem uzun zaman aldı ve o zamana kadar binalarımın çoğunu herhangi bir planlama olmaksızın sıfırdan yerleştirmiştim, dolayısıyla buhar jeneratörleri gerçekten etkili değildi. İlk üç oyunumda ve 4 saatin üzerinde oyun deneyimimde pek çok zor ders öğrendim.

İlk birkaç oyunumda sabırsızlandım ve haritanın sonunda ne olduğunu bilmek istedim. Sonunda oraya kadar ilerledim, ancak kaynak akışımı ihmal ettim ve sonunda köylü saldırılarının sıklığı çok arttı, öyle ki istila edildim ve geride bırakıldım. Potansiyel oyunculara, ilerledikçe önemli noktalarda zorlu kurtarışlar yapmalarını verebileceğim büyük bir öneri. 3 saatlik bir oyun seansından sonra, mancınıkların kilidini açmak için yeterli araştırmam olmadığı ve yeterli taktikçi zarım olmadığı için neredeyse bir çıkmazda olduğumu fark ettim. Onları geride tutuyordum ama ilerlemek için yeterli kaynak elde edemiyordum. Sonra kış geldiğinde tıkandım ve sonunda kaybettim. Yalnızca tek kayıtlı oyunu sakladığım için son 3+ saatin hiçbir şeyle sonuçlanmadığını bilmek yutulması zor bir haptı.

ss_7e818dc4281320627f7618fc18dc8beb66745425.1920x1080.jpg

Standart olarak oynuyordum ve Pacifist olarak adlandırılan daha düşük zorluk derecesi var, bu da kışkırtılmadıkça istilacı köylülerin olmayacağı anlamına geliyor, ancak bunun kişisel stratejilerinizi öğrenirken riske karşı ödülün çoğunu ortadan kaldıracağını düşünüyorum. Belirli durumlara nasıl tepki verdiklerini görmek ve bir şeyleri hangi sırayla araştırdıklarını ve oluşturduklarını görmek için diğer bazı YouTuber'ları izledim. Sık sık tasarruf etmenin yanı sıra yeni oyunculara verebileceğim bazı tavsiyeler, vatandaş zarları ve atölyeler oluşturmak için acele etmeleridir. . Bazı araştırma noktaları oluşturduktan sonra, askeri sekmenin altındaki kulenin kilidini açın ve bazılarını stratejik geçit noktalarına yerleştirin. Bu, köylülerin saldırılarını savuşturmak için ihtiyaç duyduğunuz dövüş zarı sayısını azaltacak ve destenizi geliştirmek için daha fazla binanın kilidini açmaya ve öğrenmeye odaklanmanıza olanak tanıyacaktır.

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri