Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Ranch Simulator İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1257a785f38e35626.jpg

Ranch Simulator, uzak ormanlık bir vadide kendi çiftliğinizi işlettiğiniz bir simülasyon oyunudur. Toxic Dog tarafından geliştirilen ve Excalibur Games tarafından yayınlanan Ranch Simulator, bu yıl Mart ayında Steam Erken Erişim'de yayınlandı ve o zamandan beri sürekli olarak güncelleniyor. Temmuz ayında inşaat sistemini yenilediler, böylece oyuncular plan belirlemekle sınırlı kalmadan özgürce yapılar inşa edebildiler. Ağustos ayının sonundaki en son güncelleme, at satın alma, binme ve eğitme olanağını ekledi. İlgimi çeken şey bu oldu ve şu ana kadar oyunun ne kadar iyi çalıştığı ve göründüğü açısından yaşadığım en iyi erken erişim deneyimlerinden biri bu.

Ranch Simulator'da kendi çiftliğinize sahip olma ve onu sürdürme hayatını deneyimleyeceksiniz. Bu bir zamanlar büyükbabanızın gururu ve neşesiydi, ancak ailenizin çiftliği zor günler geçirdi ve işleri tersine çevirmek size kalmış. Oyuna karakterinizi oluşturarak başlıyorsunuz ve özelleştirme seçeneklerinin böyle bir simülasyon oyunu için oldukça detaylı olması beni şaşırttı. Bazı ön ayarlarla oynadım ve ardından arkadaşıma flanel bir gömlek, siyah kot pantolon, çizmeler, bir kovboy şapkası ve birkaç havacı gözlüğü giydirdim.

2988543605ee6b574.jpg

Eğitim daha sonra, masanın üzerinde bir mektubun bulunduğu kırık bir ahşap kulübeye yönlendirildiğiniz yerde başlar. Mektup büyükbabanızdan kaldı ve aile çiftliğinin artık sizin olduğunu belirtiyor. Burası ıssız ve köhne ama biz bununla istediğimizi yapmakta özgürüz. Çiftliğe gidip tavan arasındaki sandıktan biraz para ve bir tabanca topladıktan sonra, başka bir mektupta tabancayı vahşi hayvanları öldürmek için kullanabileceğimiz ve garajdaki eski bir UTV'yi tamir etmemiz gerekeceği açıklanıyor. Çimlerdeki detay seviyesi, evlerin ahşap duvarları, arka plandaki dağlar ve ışıklandırma gerçekten çok iyi yapılmış ve görevleri tamamlarken kendimi kaybetmeme yardımcı oldu. Güneşin yavaş yavaş dağlara doğru inişi, barakanın ve ahırın duvarlarına ışık ve gölgeler saçması muhteşemdi. Ara sıra yağmur yağardı ve arka planda sis oluşurdu; kasvetli bulutları aydınlatan bir şimşek çakması ve ardından vadi boyunca gök gürültüsü duyulurdu. Ses tasarımı tam yerinde ve hatta testere değirmenine kadar otantik bir ses çıkarıyor, sizi gerçekten çalışan bir çiftliğin seslerine kaptırıyor.

Garaja geri döndüğünüzde, bölgeye dağılmış lastikleri alıp takmanız, ayrıca koltukları, tampon korumasını ve yakıt deposunu takmanız gerekiyor. Daha sonra Benzin İstasyonuna gitmeniz gerekiyor. Oyunun haritasını açıp bir ara nokta yerleştirebilir, ardından ya yolları takip edebilir ya da benim yaptığımı yapıp çalıları ezmeye gidebilirsiniz. Kayınbiraderim Justin'i bir kooperatif için satın almıştım ve ilk tepede UTV'ye çarptım.

3.png

Neyse ki oyunu birkaç saattir oynuyordu ve tekerlekleri çevirdiğiniz tarafa çevirip hızlandığınızda UTV'nin kendi kendine yükseleceğini ve düzeleceğini öğrendi. Yeterince yukarı çıktık ve birkaç takla daha attıktan sonra Benzin İstasyonuna vardık. Hortumu bowserdan çıkarıp yakıt bidonuna yerleştirmeniz gerekiyor. Pompa otomatik olarak başlamadığından pompadaki E tuşuna basmanız gerekir ve kutuyu doldurur.

Size çiftliğimizi yeniden inşa etmeniz için temeller ve duvarlar gibi inşaat bileşenlerinin planlarını, bir tavuk kümesinin ve hatta tüm ahır ve evlerin tam planlarını içeren bir kitap veriyor. Bina planları ahşap kalaslar, çimento torbaları ve metal inşaat demirleri gerektirir. Ahşap kalaslar, ağaçların kesilmesi ve daha sonra kütüklerin tahtalar halinde kesilmesi için bir masa testeresi kullanılmasıyla yapılır. Çimento ve metal çubukların hırdavatçıdan satın alınması gerekiyordu.

4853bd6a45939085e.jpg

Hırdavatçıdan bir balta, levye ve ucuz bir masa testeresi aldık. Bunun gibi mağazalarda ve genel mağazada, bir bilgisayar monitörüyle etkileşime girer ve satılık ürünlere göz atarsınız. Sürülebilir bir çim biçme makinesi, küçük bir römork, et kıyma makineleri ve yığınla başka faydalı şeyler var. Bunları sepete ekleyip satın aldıktan sonra, UTV'yi park ettiğimiz satış alanının dışına yerleştirilirler. Balta ve levye doğrudan envanterinize konur, ancak masa testeresi gibi büyük şeylerin alınması ve manuel olarak UTV tepsisine yerleştirilmesi gerekir.

Markete gittik ve iki tavuk, birkaç torba yem ve bir sepet satın aldık. İlk tavuğu ve sepeti UTV'ye yüklerken ikinci tavuğun yumurtladığını fark ettim! Justin bana yumurtayı satış masasına koymamı, sonra içeri koşup satmamı söyledi. Yumurtayı tutarken yere tıklayıp yere fırlattım ve kırdım. Yerleştirme moduna girmek için sağ tıklamam gerekirdi. Bu, oyunda oyun sürem boyunca yaptığım ve daha sonra gerçekten sinir bozucu hale gelen yaygın bir hatadır.

5dd0c5a9690612529.jpg

Çiftliğe döndüğümüzde, masa testeresini kurduk ve tavuk kümesini inşa edebilmek için bir kütük koleksiyonu elde etmek amacıyla yakındaki ağaçları kesmeye başladık. Justin UTV'yi ağaç sınırına götürüp ağaçları kesmeye başlarken ben testereyi kalaslara dönüşen kütüklerle beslemeye çalıştım. Bir kütük aldım ve kütüğü masa testeresine yerleştirmeniz gereken yeri gösteren yeşil bir vurguyu görebilirsiniz. Biraz kapalı kalırsanız ve sol tıklarsanız masayı söker. Kütüğü düşürmeniz, testere kutusunu almanız, testereyi yerleştirmeniz, kütüğü almanız ve ardından kütüğü yerleştirmek için dikkatlice tıkladığınızdan emin olmanız gerekir. Testereyi hızlı bir şekilde değiştirebildiğiniz için bu önemli bir sorun değil, sadece sinir bozucuydu. Gece geç saatlere kadar çalıştık ve etkinleştirilebilen farlarımız var.

Hayvanların beslenmesi ve sulanması gerekiyor ve onların besin değerlerini bir bakışta görebilmeniz harika bir şey. Ayrıca kakalarını da temizlediğinizden emin olmalısınız, aksi takdirde hastalanıp ölebilirler. Justin bana Ranch Simulator'da para kazanma konusunda önemli bir tüyo verdi: domuz yetiştirip katletmek. Kasabaya geri döndük ve iki domuz aldık (biri erkek, biri dişi; önemli!), sonra onlar için bir yalak ve su tepsisi yaptık. Buradaki fikir, yaklaşık 4-5 günlük döngülerde büyüyüp üreyerek domuz yavruları üretmeleriydi. Bu domuz yavruları daha sonra büyür, çiftleşir ve daha fazla domuz yavrusu üretir ve yaşam döngüsü ve para kazanma, daha büyük domuzları et için katletmek amacıyla devam eder. Oyunun bu ilk aşamalarında et ve et ürünleri satmak para kazanmanın en hızlı yoludur.

Ranch-simulator-chickens.jpg

Et için vahşi doğada geyikleri ve ayıları avlayabilirsiniz, ancak bunlar çok az sayıda dağılmışlardır ve yalnızca 3 veya 4 parça et düşürürler ve yalnızca her gün yeniden doğarlar. Tamamen yetişkin bir domuz yaklaşık 10-12 parça et üretir ve tamamen olgunlaşması 3-4 gün sürerken, geyik ve ayı eti satmakla aynı şey olmaya çalışarak, kendinize 6-8 veya daha fazla domuz aldığınızda bu gerçekleşir. Yeni bir atın maliyeti 7.000$'ın üzerinde olabiliyorsa, erkenden para kazanmak için bazı iyi yöntemler bulmanız gerekir.

Kasabaya döndüğünüzde, bir burger dükkanı etleri sizden satın alacak. Et bazen standart fiyatın yalnızca 1,6 katına, bazen de 1,8 katına satılıyor. İyi bir günde, satış için en iyi gün olan fiyatın 2 katını alırsınız. Ancak bazen istedikleri şey sadece domuz eti veya tavuk değil, domuz köftesi veya tavuk sosisi de olabilir. Böyle bir durumda, bir kıyma makinesi veya sosis makinesi satın almanız, ardından çiftliğe geri dönüp eti manuel olarak kıyma haline ve ardından sosis haline getirmeniz gerekir. Çiftlik ile kasaba arasında malzeme satın almak ve mal satmak için pek çok gidip gelme var. Daha hızlı araçlar, bunları karşılayabildiğinizde muhtemelen burada yardımcı olacaktır, yalnızca bazı başlangıç finansman yöntemlerini ayarlamak biraz zaman alır.

sc72xl.jpg

Ranch Simulator hâlâ erken erişimde. Size yön verecek bir hikaye ya da görev yok; size sadece çiftliği arzularınıza göre inşa etmek ve sürdürmek kalıyor. Kendinizi geliştirmek biraz zahmetli olabilir, özellikle de solo oynuyorsanız, mümkünse kesinlikle co-op oynamanızı öneririm. Bazı simülasyon oyunları eğitim bittiğinde dikkatimi çekmiyor ama bunu oynamak bir zevkti. Grafikler gerçekten çok iyi, özellikle hava efektleri ve gün batımları. Geliştiriciler yakın zamanda önümüzdeki 6 ay için aşağıdakileri içeren bir yol haritası yayınladı:

Ekim – özel çok oyunculu oyunlar, çoklu kaydetme yuvaları ve hayvanlarınıza isim verme.
Aralık – ilave inek ırkı, yeni inek ırkının besisi ve yetiştirilmesi ve otomatik sağım makinesi.
Şubat – avcılardan ve diğer çiftliklerden gelen görevler, av tüfeği.

ss_e78ecaaf11faf7fe9ca3303be98ceba7b15d8ee6.1920x1080.jpg

Geliştiriciler, bu daha büyük güncellemelerle birlikte kayıtlı oyunların silinme riski olduğu konusunda uyarıyor. En azından yapmaktan hoşlandığınız şeyleri ve biraz para kazanmanın etkili yollarını bulmak için şimdi biraz zaman ayırabilirsiniz. Şubat ayının güncellemesi beni en çok heyecanlandırıyor, bu nedenle Ranch Simulator önümüzdeki aylarda kesinlikle oyun rotasyonumda olacak. Bu kesinlikle oynadığım en iyi performansa sahip erken erişim oyunlarından biri ve çiftçilik simülasyonlarıyla ilgileniyorsanız, kesinlikle denemenizi öneririm.

Paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri