mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Altın Konu Dap İnceleme

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

1244f101c47e39f93.jpg

Neden bahsettiğim hakkında hiçbir fikriniz yoksa gidip Dap adlı yeni saykodelik korku aksiyon macera oyununa bir göz atmalısınız. Melbourne merkezli bir karı koca ekibi olan Melting Parrot tarafından geliştirilen Dap, 30 Eylül 2021'de Steam'de yayınlandı ve sizi kaydedilecek veriler ve ortaya çıkarılacak sırlarla dolu pikselli, yozlaşmış bir dünyaya atıyor. Hafif dap olarak göreviniz, yol boyunca bir grup kırılgan dap'ı toplayıp korurken, bozuk ormanı geçmektir. Başlangıçta ruh olarak başlarlar ve onlarla Dap dilinde konuştuktan sonra, sizi takip etmeyi ve ormanı temizlemenize yardım etmeyi kabul etmiş gibi görünürler.

2a1edcd2661ff7b51.jpg

Ana amacınız ormanı neyin ele geçirdiğini keşfetmek ve onu yolsuzluktan temizlemeye çalışmaktır. İlerlemenizi engellemeye çalışan bozuk dap'ler her zaman mevcuttur. Sezgisel ve keyifli bir savaş deneyimi kullanarak bu korkunç tehditlerle üç ana yolla savaşırsınız; standart bir yakın dövüş vuruşu, yukarı menzilli saldırı ve esasen büyük bir etki alanı. Ben şahsen kendimi etki alanı geri tepmesini daha sık kullanırken buldum çünkü en etkili yöntem bu gibi görünüyordu.

3e4f3273f98931a93.jpg

Ormandaki seyahatleriniz sırasında, genellikle dap arkadaşlarınızın çözülmesine yardımcı olmasını gerektiren bulmacalarla da karşılaşırsınız. Bu oyunun bulmaca yönü çok ince ama aynı zamanda çok ödüllendirici. Patron dövüşleri de sahte bulmacalardır, çünkü bunlar genellikle bir kaçış eldivenidir. Crash Bandicoot'u ve yuvarlanan büyük toplardan kaçmayı düşünün! Kesinlikle bana o titreşimleri verdi ama daha da akıldan çıkmıyor. Oyunun ana düşmanı, yalnızca Şeytani Pagen Keçi Adamı olarak adlandırabileceğim kişidir. Oyundaki her ara sahne ve kovalamaca sahnesi sizi gerçekten korkutuyor. Onunla birlikte gelen ses de tuhaf. Bu oyunu kesinlikle geceleri oynamanızı tavsiye ederim.

20210925093133_1.jpg

Grafiksel olarak Dap, pikselli güzelliğin ve unutulmaz bir renk paletinin bir karışımıdır. Oyunun tamamı çok karanlık ve ürkütücü; tek ışık kaynağı genellikle kendinizden ya da yolsuzluktan kurtulmak için oluşturduğunuz yangınlardan geliyor. Fragmanı gördüğüm ilk andan itibaren beni büyüledi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst