HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Neden bahsettiğim hakkında hiçbir fikriniz yoksa gidip Dap adlı yeni saykodelik korku aksiyon macera oyununa bir göz atmalısınız. Melbourne merkezli bir karı koca ekibi olan Melting Parrot tarafından geliştirilen Dap, 30 Eylül 2021'de Steam'de yayınlandı ve sizi kaydedilecek veriler ve ortaya çıkarılacak sırlarla dolu pikselli, yozlaşmış bir dünyaya atıyor. Hafif dap olarak göreviniz, yol boyunca bir grup kırılgan dap'ı toplayıp korurken, bozuk ormanı geçmektir. Başlangıçta ruh olarak başlarlar ve onlarla Dap dilinde konuştuktan sonra, sizi takip etmeyi ve ormanı temizlemenize yardım etmeyi kabul etmiş gibi görünürler.
Ana amacınız ormanı neyin ele geçirdiğini keşfetmek ve onu yolsuzluktan temizlemeye çalışmaktır. İlerlemenizi engellemeye çalışan bozuk dap'ler her zaman mevcuttur. Sezgisel ve keyifli bir savaş deneyimi kullanarak bu korkunç tehditlerle üç ana yolla savaşırsınız; standart bir yakın dövüş vuruşu, yukarı menzilli saldırı ve esasen büyük bir etki alanı. Ben şahsen kendimi etki alanı geri tepmesini daha sık kullanırken buldum çünkü en etkili yöntem bu gibi görünüyordu.
Grafiksel olarak Dap, pikselli güzelliğin ve unutulmaz bir renk paletinin bir karışımıdır. Oyunun tamamı çok karanlık ve ürkütücü; tek ışık kaynağı genellikle kendinizden ya da yolsuzluktan kurtulmak için oluşturduğunuz yangınlardan geliyor. Fragmanı gördüğüm ilk andan itibaren beni büyüledi.