HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[CODE lang="csharp" title="mobil2 Global"] string nck_player = m.ReadString("metin2f-Win64-Shipping.exe+03CDC3F8,1B0,B8,8,F58,FE0,E08,290"); // Önce veriyi baytlar olarak okuyun
{
label2.Text = "Nick: " + nck_player;
}[/CODE]
Arkadaşlar kodu ekledim fakat ismin sadece baş harfi çıkıyor c.e de unicode string alıdığımda hepsini veriyor nasıl düzenlerim
{
}[/CODE]
Arkadaşlar kodu ekledim fakat ismin sadece baş harfi çıkıyor c.e de unicode string alıdığımda hepsini veriyor nasıl düzenlerim
discord : patroen bana yaz dostum bende üzerinde çalışıyorum bir birimize yardımcı olalım
direk[CODE lang="csharp" title="mobil2 Global"] string nck_player = m.ReadString("metin2f-Win64-Shipping.exe+03CDC3F8,1B0,B8,8,F58,FE0,E08,290"); // Önce veriyi baytlar olarak okuyun
{
}[/CODE]
label2.text = m.ReadString("metin2f-Win64-Shipping.exe+03CDC3F8,1B0,B8,8,F58,FE0,E08,290");
yapaydınya.Birde emin misin 7 pointerının olduğuna :?(serverda oynamadım fakat garip geldi)