kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Süper Lig devi, Kenan Yıldız'ı istiyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameserverplay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 484

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

650152ab80a03319c834c9d5.jpg


Transferin gözde isimlerinden biri de İtalya’da Juventus forması giyen, Bayern Münih altyapısı çıkışlı Kenan Yıldız. Juve’nin genç takım kadrosunda yer alan, ancak Serie A’da da zaman zaman süre bulan 18 yaşındaki hücum oyuncusu, aynı zamanda Türkiye U21 Milli Takımı’nın da kısa zamanda vazgeçilmezi haline geldi. Arda Güler’i Real Madrid’e sattığı dönemde Fenerbahçe’nin de kadrosuna katmak istediği genç yıldız adayını, Juve’nin hocası Allegri bırakmamıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen Kenan için geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 'Juventus’ta oynayan 18 yaşındaki Kenan Yıldız takibimizde. A Milli Takım için aday bir isim” demişti.

Almanya peşini bırakmadı

Ümit Milli Takım’ın hocası Levent Sürme de Kenan’ın Türkiye’yi tercih ettiğini, ancak Almanya’nın pes etmediğini ve genç oyuncuyu sürekli telefonla aradığını dile getirmişti.

GALATASARAY'DAN KENAN YILDIZ OPERASYONU

Kenan Yıldız operasyonu yine zor görünse de bu kez Galatasaray Yönetimi nabız yoklamaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, satın alma opsiyonuyla birlikte milli futbolcuyu kiralamayı düşünüyor.

Gelecek cevap transferler için belirleyici olacak

Hem forvet arkasında hem de kanatlarda görev yapabilen, her iki ayağını da eşit güçte kullanabilen ve teknik kapasitesiyle dikkat çeken Kenan Yıldız için İtalyan devinin vereceği cevap, gündemdeki diğer transferler konusunda da belirleyici olacak.

İstediği sonuca ulaşamadı

Transferin son günlerinde yine atağa kalkan Galatasaray, yerli takviyesi hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle orta sahada rotasyonu artırmak isteyen Cim Bom bu doğrultuda Berkay Özcan, Salih Özcan ve Okay Yokuşlu ile ilgilenmişti.

Fakat Berkay, Başakşehir'le 2027'ye kadar sürecek yeni sözleşme imzaladı, Okay'ın da menajeri, İngiltere'de kalacaklarını söyledi. Salih transferi ise şu an için çok zor görünüyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst