Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Altın Konu A Juggler’s Tale İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,316
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,942
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

A-Jugglers-tale-logo.jpg

A Juggler's Tale oynamak için kumandayı elime aldığımda ne bekleyeceğimden emin değildim. Bunun, etrafta zıplayan, sağlık toplayan ve madeni para yağmalayan diğer tüm yan kaydırmalı platform oyunları gibi olacağını düşündüm. Durum böyle değildi. Kaleidoscube tarafından geliştirilen ve Mixtvision tarafından yayınlanan bu harika anlatımlı ve görsel açıdan etkileyici oyun, hapsedilmiş bir sirk yıldızını ve sirkten uzakta özgürlüğü bulma arayışını konu alan bir ortaçağ kukla gösterisinin yıldızı Abby'nin kontrolünü ele almanızı sağlıyor. Abby'nin özgürlüğe giden yolda azgın nehirlerden, haydut kamplarından ve tuzaklardan geçmesi gerekecek.

33.jpg

Hikaye anlatıcısı ve kuklacı Jack, bolca lirik tekerlemesi ve ekran dışındaki anlatımıyla sahneyi oluşturma konusunda harika bir iş çıkarıyor. Abby'nin bir bilmece veya bulmaca konusunda yanlış bir adım attığında ona verilen cesaret ve rehberlikten, Abby ve sirkteki hayatı hakkında biraz arka hikayeye kadar, derinlemesine hikaye anlatımını kesinlikle sevdim. A Juggler's Tale oldukça hikaye odaklı bir oyundur. Hikayenin sonuna kadar anlatılmasının tadını çıkarmak istediğimden, sadece onları tamamlamak için acele etmekle kalmayıp, eylemler boyunca zamanımı harcadığımı fark ettim. Şimdi kendinize şu soruyu soracaksınız: Bu Jack'in hikayesi mi yoksa Abby'nin hikayesi mi?

348af15bd782ffa38.jpg

Hokkabazın Hikayesi'nin ilk perdesi, Abby'nin sirkteki hayatıyla ilgili hikayeyi kuruyor ve birkaç kontrol dersinden geçiyor. Hareket etmek ve nişan almak için kullanılan kontrol çubukları, zıplamak için bir düğme ve nesnelerle etkileşime geçmek için bir düğme ile kontroller çok basit ve çok akıcıdır. İlginç bulduğum bir mekanizma, kukla ipleri bazen bulmacaları çözmenin önüne geçtiğinde, bilmeceyi çözmenin farklı bir yolunu bulmanız gerekiyordu ve bazen bunlar bulmacanın çözümüydü. Hem hikaye yönleri hem de bulmacalar gerçekten iyi düşünülmüş. Karakter tasarımları çok basit ve bir kukla gösterisinde bir kuklayı kontrol ettiğiniz göz önüne alındığında oyuna mükemmel şekilde uygun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca arka planların ve manzaraların sahnedeki dekorlardan canlı, nefes alan bir ortama geçişini ve Abby'nin hikayesine belli bir derinlik katmasını da sevdim.

2c8fffd40be426759.jpg

Genel olarak hokkabazın masalı'nı oynamayı zevkli buldum ve hikayenin her anından keyif aldım. Güzelce hayal edilmiş ve anlatılan bu dünya, gözlerinize bakmaktan keyif alıyor. Geri dönüp ilk oyunumda kaçırdığım kupaları toplamayı ve başka neler bulabileceğimi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri