Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Altın Konu Sonos Beam Gen 2 İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

IMG_2391.jpg

En son ürünleri, Sonos Beam soundbar'ın güncellenmiş versiyonu olan Sonos Beam Gen 2'dir ve 651 mm genişliğinde, 100 mm derinliğinde ve 69 mm yüksekliğindedir. Beyaz veya siyah renkte mevcuttur (tesadüfen eşleştireceğiniz iki yeni nesil konsol gibi) ve nasıl ayarlamak istediğinize bağlı olarak TV ünitesinin üzerine yerleştirilebilir veya duvara vidalanabilir.

48770877c00862c0e.jpg

Boyutu küçük olmasına rağmen Beam Gen 2'nin ses kalitesi mükemmel; net, keskin ve yüksek (sesi açarsanız) ve tasarımı aynı zamanda sade ve şık olmayı başarıyor , bu nedenle bulunduğu yer neresi olursa olsun uygunsuz görünmüyor; Siyah bir televizyonum var ve beyaz Beam Gen 2'yi inceledim ve kontrastı hiç farkedilir bulmadım.

3dea132f2acf712a2.jpg

Beam, HDMI 2.1 eARC bağlantı noktası üzerinden bağlanarak Samsung TV'me kusursuz bir şekilde entegre oldu ve kurulduktan sonra onu TV'nin uzaktan kumandasını kullanarak bile kontrol edebildim (böylece TV uzaktan kumandasında ses seviyesini yukarı veya aşağı ayarlamak, soundbar'ın ses seviyesini kontrol ediyordu).

Sonos-Beam-Gen-2-smart-soundbar-01.jpg

Oyun açısından bakıldığında gerçekten çok etkileyici, çeşitli seviyelerdeki sesleri net bir şekilde yeniden üretebiliyor ve yine de Dolby Atmos aracılığıyla etkili yarı surround ses sağlıyor. Far Cry 6'dan Deathloop'a, Ghost of Tsushima'dan Yakuza: Like A Dragon'a kadar Beam Gen 2'de her şey muhteşem geliyordu; ses harikaydı, diyaloglar netti, herhangi bir bozulma yoktu ve cihaz oldukça iyi bir ses ortamı sağlıyordu.

Sonos-Beam-Gen-2-angle.jpg

Aynı sonuçlar TV yayınını izlerken de geldi ve hatta "salonda kitap okurken Spotify dinleme" deneyimi olarak da gerçekten iyiydi. Sonos Beam Gen 2'de ultra derin bas olmasa da bunu buldum salonumda harika bir oyun ve izleme deneyimi için fazlasıyla yeterliydi ve bu bölümde sunduklarıyla ilgili hiçbir şikayetim yoktu.

Bas ve tiz seviyeleri uygulama aracılığıyla ayarlanabiliyor ve kullanışlılığı daha da artırmak için Beam Gen 2, Wi-Fi aracılığıyla akıllı bir hoparlör olarak Amazon Alexa veya Google Home ile de entegre edilebiliyor; bu rolü çok iyi yerine getiriyor. özellikle sesle aktivasyonu ve komutu da desteklediği için. Apple cihazlarına sahip olanlar için Beam Gen 2 de AirPlay uyumludur ve kablosuz bağlantı üzerinden tercih ederseniz Ethernet kablosu aracılığıyla bir yönlendiriciye kabloyla bağlanabilir.

Sonos-Beam-Gen2-GeirNordby-1920x1080.jpg

Gerçek bir surround ses deneyimi için bir subwoofer ve uzak hoparlör ekleme seçeneği var, ancak açıkçası ana ünitenin kendisinin mükemmel bir iş çıkardığını ve surround ses oyunlarının çoğunun zaten bir kulaklıkla yapıldığını düşündüm, bu yüzden oyunumu hissetmedim temel ünitenin tek başına kullanılması nedeniyle deneyim tehlikeye girmiştir.

Gerçek bir surround ses deneyimi için bir subwoofer ve uzak hoparlör ekleme seçeneği var, ancak açıkçası ana ünitenin kendisinin mükemmel bir iş çıkardığını ve surround ses oyunlarının çoğunun zaten bir kulaklıkla yapıldığını düşündüm, bu yüzden oyunumu hissetmedim temel ünitenin tek başına kullanılması nedeniyle deneyim tehlikeye girmiştir.

211007123811-14-sonos-beam-review.jpg

Sadece bir uyarı var: Ünitenin kendisinde özel bir "Kapatma" düğmesi yoktur, güç kablosundan çıkarılması dışında. Akıllı TV'lerle iyi bir şekilde bütünleştiği için çoğu zaman bu bir sorun değildir, ancak eski TV'lerde kulaklık kullanmaya da çalışıldığında sorun olabilir.

Sonos Beam Gen 2, şık, düzenli bir pakette mükemmel ses sunar ve ucuz olmasa da (RRP: 699 Avustralya Doları), çok fazla etki barındırır ve sonuç olarak tavsiye edilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri