kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Kullanıcı IP Geçmişi Günlükleri

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Eklenti adı: User IP History Logs - Kullanıcı IP Geçmişi Günlükleri

Eklenti sürümü: 1.8.x

Eklenti açıklaması: Bu benim ilk MyBB eklentim, bu yüzden herhangi bir hata yapılırsa kusura bakmayın. Bu eklentiyi, değiştiğinde her kullanıcının IP'sinin kaydını tutmak istediğim için oluşturdum. MyBB'nin kayıt tuttuğunu biliyorum, ancak yalnızca bir gönderi yapıldığında IP'yi veya PM'yi veya web sitesinde kullandıkları son IP'yi kaydeder. Web sitem için bu yeterli değildi, çünkü birçok kullanıcım kaçmak için bir VPN/Proxy kullanıyordu ve ben de kullandıkları tüm IP'lerini kara listeye almak istiyordum ve çoğu zaman bir gönderi yapmıyorlardı, bu yüzden yapmadım Kapatmak için yeterli IP geçmişi günlüğüne sahip olun.

Bu, web sitesini kullanırken kullanıcıların IP geçmişinin kaydını tutar. Bu, dolandırıcılık/yasaklamadan kaçanlar/genel/insanların kullanıcı etkinlikleri sırasında VPNS/Proxy'ler/Farklı Cihazlar kullanmaya başladıkları durumları denetlemek için kullanışlıdır. Bir Kullanıcının IP'sinin/Kullanıcı Aracısının ne zaman değiştirildiği ve ne sıklıkla değiştirildiği, görüntüledikleri sayfa ve kullanıcı aracılarının her örneğini kaydedebilir. Günlük sayfası, bir kullanıcı kimliğine, sayfa başlığına, kullanıcı aracısına veya bir IP adresine göre filtrelemenize ve sıralamanıza olanak tanıyan DataTables tarafından desteklenmektedir. Ayrıca doğru Kullanıcı IP'sinin gösterilmesini ve daha fazla özelliğin (Görevler vb.) sağlanması için CloudFlare desteğine de sahiptir.

YENİ Bir kullanıcının veya tüm kullanıcıların IP geçmişini öğrenin!

* Önemli *

Sürüm 1.0.3'ü kullanan tüm kullanıcıların yenisini yüklemeden önce eklentiyi kaldırması GEREKİR. Sonuç olarak mevcut verilerinizi kaybedersiniz. Ancak yeni sürüm çok daha üstün ve tavsiye ediliyor Yeni veritabanı yapısı, onu MyBB standardına uygun hale getiriyor ve bu da eski bir veritabanını kullanan daha fazla kişinin bu eklentiyi kullanmasına olanak tanıyor. Yeni filtreleme seçenekleri, döndürülen sonuç sayısını sınırlamanıza olanak tanır; bu, daha büyük forumlarda son derece yararlı olacaktır ve aynı zamanda çok yararlı olacağını düşündüğüm kullanıcı filtreleme ve sıralama seçeneklerini de içerir. Elbette yine de sütunlara tıklayarak ve orada arama yaparak DataTable'ı kullanarak filtreleme yapabilirsiniz. Bu güncelleme, değiştirilen kodla karşılaştırıldığında oldukça büyük ama umarım hepiniz beğenirsiniz.

GitHub'ımda öneri/hata almaktan mutluyum:

Talimat

1. Dosyaları "Dosyalar"dan MyBB kök dizininize yükleyin.

2. ACP -> Yapılandırma -> Eklentiler'e gidin.

3. Eklentiyi etkinleştirin.

4. ACP -> Yapılandırma -> IP Geçmişi Günlükleri'ne gidin.

5. Eklentiyi etkinleştirin.

6. İstediğiniz Gibi Yapılandırın

7. IP günlüklerini Araçlar ve Bakım altında görüntüleyin

8. MyBB yönetici alanında Kullanıcılar ve Gruplar bölümündeki günlükleri görüntülemek için uygun izinlere sahip olduğunuzdan emin olun. Sol kenar çubuğunda Yönetici İzinleri'ni tıklayın. Yönetici profilinize ve ardından seçeneklere tıklayın -> İzinleri Düzenle. Daha sonra Araçlar ve Bakım sekmesine gidin ve "Kullanıcıların IP Geçmişini Görüntüleme Yeteneği" seçeneğinin evet olarak işaretlendiğinden emin olun.

Yapımcı: JeremyCrookshank

oie_transparent-2de5a48f6cb329723.png

Görseller

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri