- Konular
- 8
- Online süresi
- 5d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 381
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
teşekkürler
- Konular
- 63
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 3,659
- DevLira
- 75
Rica ederim.teşekkürler
- Konular
- 5
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 1,947
- DevLira
- 0
Hala serveri başlatamadım ama serveri benm gibi random kuracaklar için yaşadığım problemleri nasıl çözdüğümü anlatayım.
Serveri başlatıyorum ama hiçbir sorun gözükmemesine rağmen clientte online olarak görünmüyor. Nerde hata yapıyorum kurabilen var mı?
1. Sunulan zip içerisinde "EterPackManager" dosyasını masaüstüne çıkartınız.
2. Masaüstünüzde bir boş klasör oluşturunuz.
3. Masaüstünüzde oluşturduğunuz klasör içerisine "root.2" ve "root.karma" dosyalarını atınız.
4. Masaüstünüzde olan çıkarttığınız _EterPackManager dosyası içersinde bulunan EterManager'i açınız.
5. EterManager'in sol üst tarafında bulunan "Manage" ardından "Profiles" e tıklayınız.
6. Sol taraftaki "karma" adlı profile tıklayıp, "Working Directory" ve "Unpack Direktory" kısımlarına "root.2" ve "root.karma" dosyalarını attığınız masaüstündeki dosyanızın yolunu yazınız.
7. Buraya kadar herhangi bir sorun yaşamadıysanız ve ortalama olarak görseldeki gibiyse herşey "Save Settings" diyip çıkınız.
8. Uygulamanın en altında bulunan görselle işaretlediğim kısım eğer "#clasic" ise değiştirip, "karma" yapınız. ve ardından da uygulamanızda 2'inci işaretlediğim kısımlar görünmeye başlayacaktır.
9. Görselde görülen 2'inci kısımdaki iconlardan; 1'inci olan ile dosyayı unpack ettiğimizde, masaüstünde çalıştığımız klasörde root adlı yeni bir klasör oluştuğunu göreceğiz. Bu klasör içerisinde gerekli düzenlemeleri (ip düzenlemek gibi...) yapabiliriz.
10. Gerekli düzenlemelerin ve buraya kadar olan kısmın sorunsuz geçtiğini varsayarak, dosyayı yeniden pack etmek için uygulamaya geri dönelim ve 2'inci kısımdaki 2'inci icon ile klasörü yeniden pack edelim. Paketlenmiş dosyalarımızı ("root.2" ve "root.karma") tekrar files içerisindeki pack klasörüne taşıyabiliriz.
3. Masaüstünüzde oluşturduğunuz klasör içerisine "root.2" ve "root.karma" dosyalarını atınız.
4. Masaüstünüzde olan çıkarttığınız _EterPackManager dosyası içersinde bulunan EterManager'i açınız.
5. EterManager'in sol üst tarafında bulunan "Manage" ardından "Profiles" e tıklayınız.
6. Sol taraftaki "karma" adlı profile tıklayıp, "Working Directory" ve "Unpack Direktory" kısımlarına "root.2" ve "root.karma" dosyalarını attığınız masaüstündeki dosyanızın yolunu yazınız.
7. Buraya kadar herhangi bir sorun yaşamadıysanız ve ortalama olarak görseldeki gibiyse herşey "Save Settings" diyip çıkınız.
8. Uygulamanın en altında bulunan görselle işaretlediğim kısım eğer "#clasic" ise değiştirip, "karma" yapınız. ve ardından da uygulamanızda 2'inci işaretlediğim kısımlar görünmeye başlayacaktır.
9. Görselde görülen 2'inci kısımdaki iconlardan; 1'inci olan ile dosyayı unpack ettiğimizde, masaüstünde çalıştığımız klasörde root adlı yeni bir klasör oluştuğunu göreceğiz. Bu klasör içerisinde gerekli düzenlemeleri (ip düzenlemek gibi...) yapabiliriz.
10. Gerekli düzenlemelerin ve buraya kadar olan kısmın sorunsuz geçtiğini varsayarak, dosyayı yeniden pack etmek için uygulamaya geri dönelim ve 2'inci kısımdaki 2'inci icon ile klasörü yeniden pack edelim. Paketlenmiş dosyalarımızı ("root.2" ve "root.karma") tekrar files içerisindeki pack klasörüne taşıyabiliriz.
Mysql Dosyası İçerisindeki ".sql" Uzantılı Dosyaların İçe Aktarılması
Dipnot: Bu konuda doğru mu yaptım bilmiyorum, doğrusunu bilenler beni düzeltirse sevinirim. Bu çözüm yolunu ChatGpt bana önerdi, ne kadar işe yaradı bilmiyorum çünkü serveri hala kurup başlatamadım...
Şimdi adınlara geçelim;
1. Sunucumuza herhangi bir ftp bağlantısı sağlayıp, " /var/db " yoluna herhangi bir files'den aldığımız "mysql" dosyasını atalım.
2. Sunucumuza komut satırından yada PuTTy gibi bir 3'üncü parti SSH bağlantısı kuracak yazılım ile bağlanalım ve şu komutları takip edelim;
3. Sunucumuza start verelim.
4. Navicata geçelim şimdi. Navicat ile serverimize root ile bağlanalım.
5. Şimdi files içerisinde verilen mysql.zip dosyasını açalım ve Navicatta gördüğümüz tablolar ile karşılaştıralım. Sol tarafta "account", "common", "hotbackup", "log" ve "player" tablolarından birisi yada birileri eksikse, bağlandığınız ve mysql bağlantısına sağ tıklayıp "New Database" diyin ve ardından da eksik tablonun ismini vererek yeni tabloyu oluşturun. Eğer eksik yoksa bu adımı es geçiniz.
6. Şimdi tek tek adı geçen tablolara tıklayıp tabloyu açın ve sql uzantılı dosyayı object yazan bölgenin içerisine atın ve "Start"a tıklayın.
" [SQL] Finished with error " sonucunu almanızda çok büyük problem yok gibi...
7. Sql uzantılı tablolar sunucunuza eklenmiştir.
Dipnot: Bu konuda doğru mu yaptım bilmiyorum, doğrusunu bilenler beni düzeltirse sevinirim. Bu çözüm yolunu ChatGpt bana önerdi, ne kadar işe yaradı bilmiyorum çünkü serveri hala kurup başlatamadım...
Şimdi adınlara geçelim;
1. Sunucumuza herhangi bir ftp bağlantısı sağlayıp, " /var/db " yoluna herhangi bir files'den aldığımız "mysql" dosyasını atalım.
2. Sunucumuza komut satırından yada PuTTy gibi bir 3'üncü parti SSH bağlantısı kuracak yazılım ile bağlanalım ve şu komutları takip edelim;
cd /var/dbtar zxvf mysql.tgz (Dosyanızın adının mysql.tgz olduğu varsayılmıştır, eğer farklı bir isme sahipse o ismi giriniz.)3. Sunucumuza start verelim.
cd /usr/serversh start.sh4. Navicata geçelim şimdi. Navicat ile serverimize root ile bağlanalım.
Root Şifresini Sıfırlamak için Putty üzerinden şu kodları takip ediniz.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Mysql şifreniz sıfırlanmıştır. Eğer hata verirse sunucunuza reboot atıp yeniden start veriniz.
1.
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop2.
mysqld_safe --skip-grant-tables &3.
mysql -u root4.
use mysql;5.
update user set password=PASSWORD("12345") where User='root'; (12345 yazan yere istediğiniz şifreyi girebilirsiniz.)6.
flush privileges;7.
quit8.
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server start9.
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server restartMysql şifreniz sıfırlanmıştır. Eğer hata verirse sunucunuza reboot atıp yeniden start veriniz.
6. Şimdi tek tek adı geçen tablolara tıklayıp tabloyu açın ve sql uzantılı dosyayı object yazan bölgenin içerisine atın ve "Start"a tıklayın.
Serveri başlatıyorum ama hiçbir sorun gözükmemesine rağmen clientte online olarak görünmüyor. Nerde hata yapıyorum kurabilen var mı?
- Konular
- 52
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 7,276
- DevLira
- 9
mysql i kurabildin mi broHala serveri başlatamadım ama serveri benm gibi random kuracaklar için yaşadığım problemleri nasıl çözdüğümü anlatayım.
1. Sunulan zip içerisinde "EterPackManager" dosyasını masaüstüne çıkartınız.
Ekli dosyayı görüntüle 101140
Ekli dosyayı görüntüle 101141
Mysql Dosyası İçerisindeki ".sql" Uzantılı Dosyaların İçe Aktarılması
Şimdi adınlara geçelim;
cd /var/db
tar zxvf mysql.tgz(Dosyanızın adının mysql.tgz olduğu varsayılmıştır, eğer farklı bir isme sahipse o ismi giriniz.)
3. Sunucumuza start verelim.
cd /usr/server
sh start.sh
4. Navicata geçelim şimdi. Navicat ile serverimize root ile bağlanalım.
5. Şimdi files içerisinde verilen mysql.zip dosyasını açalım ve Navicatta gördüğümüz tablolar ile karşılaştıralım. Sol tarafta "account", "common", "hotbackup", "log" ve "player" tablolarından birisi yada birileri eksikse, bağlandığınız ve mysql bağlantısına sağ tıklayıp "New Database" diyin ve ardından da eksik tablonun ismini vererek yeni tabloyu oluşturun. Eğer eksik yoksa bu adımı es geçiniz.Root Şifresini Sıfırlamak için Putty üzerinden şu kodları takip ediniz.
1./usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop
2.mysqld_safe --skip-grant-tables &
3.mysql -u root
4.use mysql;
5.update user set password=PASSWORD("12345") where User='root';(12345 yazan yere istediğiniz şifreyi girebilirsiniz.)
6.flush privileges;
7.quit
8./usr/local/etc/rc.d/mysql-server start
9./usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart
Mysql şifreniz sıfırlanmıştır. Eğer hata verirse sunucunuza reboot atıp yeniden start veriniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)