InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fırat Üniversitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeepRuin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 130
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeepRuin

Level 6
TM Üye
Konular
200
Çözüm
1
Online süresi
2d 6h
Reaksiyon Skoru
73
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay
Başarım Puanı
164
MmoLira
794
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

6262bfeb8f0a5fa65200f833

Fırat Üniversitesi, 1975 yılında Elazığ merkezine bağlı olarak kurulan bir devlet üniversitesidir. 1967 yılında ilk olarak Elazığ Yüksek Teknik Okulu olarak açılmıştır. Elazığ’ daki yükseköğretim kurumları, 11 Nisan 1975’ de ’ Fırat Üniversitesi’ ’ adı ile bir çatı altında toplanmış ve Veteriner, Fen, Edebiyat Fakülteleri ile faaliyete başlamıştır.

Köklü bir geçmişe sahip olan Fırat Üniversitesi; eğitim-öğretim hayatına Elazığ’ ın ilçeleri başta olmak üzere, Bingöl, Muş ve Tunceli illeri ile Erzincan’ ın Kemaliye ilçesinde yükseköğretim kurumları açarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ da yükseköğretimin gelişimine katkı sağlayan bir kurum haline gelmiştir.

Yaklaşık olarak 49 bin öğrencisi bulunan Fırat Üniversitesi’ nde 1862 akademik personel eğitim sağlamaktadır. Fırat Üniversitesi’ eğitim-öğretim hayatına; 16 fakülte, 2 yüksekokul, 9 meslek yüksekokulu, 3 enstitü, 1 devlet konservatuarı ve 24 araştırma merkezi ile devam etmektedir.

Elazığ şehir merkezinde bulunan ve Elazığ Havalimanı’ na 15 km mesafede bulunan Fırat Üniversitesi’ nde özel araçlar ve çeşitli toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri