HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi bir bulmaca oyununa bayılıyorum ama Faraday Protokolü gelen kutuma girdiğinde kimi arayacağımı biliyordum. Kayınbiraderim Justin bulmaca oyunlarında bir sihirbazdır ve bu onun ilgisini çekecek kadar benzersiz görünüyor. Gerçekten de öyle oldu! Faraday Protokolü, Red Koi Box tarafından geliştirildi ve Deck13 tarafından yayınlandı.
Yabancı bir gezegendeki geminizde uyanıyorsunuz. İndiğiniz gizemli yer olan OPIS'te bir ses sizi karşılayacak. Buradan çıktıktan sonra antik bir yapıyı ortaya çıkarmak için izlemeniz gereken bir yol var. O zaman aslında bir gezegende olmadığınızı, bir gezegen sistemi etrafında dönen bir geminin içinde olduğunuzu da fark edersiniz.
Sonlara doğru her şey çok karmaşıklaşıyor. Ayrı odalardaki kapıları açmak için ateş düğümlerini bulaşıklardan ve şaftlardan aşağı sektirmek zorunda kalmak vs. Çok fazla bilgi vermek istemediğim için daha fazlasını söyleyemem. Oyun beni başından sonuna kadar kendine bağladı ve hikaye akışı gerçekten güzel bir şekilde ilerledi.
Genel olarak oyun, bulmaca oyunları açısından 9/10 puan alıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)